Bak arkadaşım ben de aynı senin gibiydim ama içini ferah tut. Tam olarak problem ne? Pco mu var sende? Yumurtan mı büyümuyor? Ya da büyüyor ama catlamiyor mu? Fazla kilon var mi? Sigara kullanıyor musun? Hormon değerlerin normal mi?
Bende pco vardı ve o yüzden hormon değerlerim duzensizdi. Yumurtam büyüyordu ama catlamiyordu. Ben önce soğan suyu içtim ve yumurtalıklarımdaki o çatlamamis yumurta kistleri temizlendi. Aynı zamanda spor yaptım ( her gün en az 45 dk yürüyüş) ondan sonra incir havuc kuru yaptım ama tutmadı. Bu arada üç kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı. Yumurtam büyüdü ama catlamadi kist oldu. Sonra biraz ara verdim başka bı doktora gittim. O da bana aynı tedaviyi uygulayacaktı ben istemedim kendim araştırmaya başladım. Hormonların düzene girmesi için testere dişli aslanpençesi çayı içtim ve o ay hormonlarim olması gereken seviyeye geldi çok şaşırdım. Sonra hayıt suyu içtim arı sütü bal polen karışımı yedim ama yine olmadı. Yani her şey normaldi ama olmuyordu. Bu sefer acaba tüplerde mı tıkanıklık var diye düşünerek rahim filmi çektirdim. Ama ne acı çektim film sırasında. Sanırım hafif tıkanıklıklar vardı onlar açıldı diye düşünüyorum. Ve o ay rahimde yara olduğu için doktor fitil vermişti. Fitili kullanmaya başlamadan önceki gece olan tek ilişkiyle ben hamile kalmışım. Benim hikayem bu. Umutsuzdum beklemiyordum ama boşuna uzmusum kendimi. Sen kendi vücudunu tanı ve kendi tedavini bul. Bitkilerin gücüne inan lütfen. Ben yaptığım her şeyin faydasını gördüm.