- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
adetten önce yumurtluyoruz sonrasında adetle birlikte hemen atılıyor doktora o gün gittiğimde hala adet olmamıştım hatta doktor muayene ettiğinde rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi eve geldim ovülasyonu tekrar denedm hala sabahki yaptığım ovülasyon testinde silikti o gün gene koyulaşma oldu sonraki günlerde hemen adet oldumEvet onla öğrenmiştim ama sonra kimyasal oldu . Bu ay da yine koyu çıktı ama adet oldum anlamadım ne iş
bende o zamanlar işte senden feyzalmıştım ama hüsraannn ..Evet onla öğrenmiştim ama sonra kimyasal oldu . Bu ay da yine koyu çıktı ama adet oldum anlamadım ne iş
Evet cnm onu bnde duydum. Rahim duvarı hem gebelikte hemde adet olmaya yakın kalınlaşıyormuş ve sanırım ondan öyle çıkıyoradetten önce yumurtluyoruz sonrasında adetle birlikte hemen atılıyor doktora o gün gittiğimde hala adet olmamıştım hatta doktor muayene ettiğinde rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi eve geldim ovülasyonu tekrar denedm hala sabahki yaptığım ovülasyon testinde silikti o gün gene koyulaşma oldu sonraki günlerde hemen adet oldum
Bnde hüsran vallahbende o zamanlar işte senden feyzalmıştım ama hüsraannn ..
Buyur CNNKizlar meraba. Burdaysaniz bisi daniscam:)
Be pik olmuş cnm maşallahhEki Görüntüle 2303934 bu benim bugunki testim Eki Görüntüle 2303934
Yapış kocaya ve sık birliktelik bence olsun çünkü bazı gebelikler sık ilişkiyle anca oluyo ..Eki Görüntüle 2303934 bu benim bugunki testim Eki Görüntüle 2303934
Anladim canim caliscaz bakalim. Onceki denemelerim de. Bosa gitti desene meger gec yumurtluyomus adetim 18.ci gunu bugunYapış kocaya ve sık birliktelik bence olsun çünkü bazı gebelikler sık ilişkiyle anca oluyo ..
Tabi cnm takvim yanıltıyor genelde bide sabahları birlikte olun bence ikinizde dinleniyorsunuz daha veri ki olurAnladim canim caliscaz bakalim. Onceki denemelerim de. Bosa gitti desene meger gec yumurtluyomus adetim 18.ci gunu bugun
Sabah zor canim ya adam 6 da gidiyo ise hayirlisi olsun hepimiz icin :)Tabi cnm takvim yanıltıyor genelde bide sabahları birlikte olun bence ikinizde dinleniyorsunuz daha veri ki olurhadi hayırlısı
Amin canımSabah zor canim ya adam 6 da gidiyo ise hayirlisi olsun hepimiz icin :)
merhabalar canım yok bi gelişme yarın kısmet ederse tüp bebek için gideceğiz konuşmaya :) artık usandım napiyimY yasemin773 tatlım.. nasılsın ilerleme varmı ?
hayırlısı olsun kuzucum.. eşinde ilerleme olmadımı hiç test yaptınızmı yeniylenmerhabalar canım yok bi gelişme yarın kısmet ederse tüp bebek için gideceğiz konuşmaya :) artık usandım napiyim
yok ya yapmadık nasıl olsa gene test isteyecekler dedik bizden gittiğimiz yerde o yüzden yaptırmadık zatenhayırlısı olsun kuzucum.. eşinde ilerleme olmadımı hiç test yaptınızmı yeniylen
kuzum biz ilacı kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu.. ekimin sonu gibi tahlile gidecezyok ya yapmadık nasıl olsa gene test isteyecekler dedik bizden gittiğimiz yerde o yüzden yaptırmadık zaten
Sen nasılsın neler yaptınız ? Bir gelişme var mı bu aydan bir beklenti
Bende seni takipteyim arada bakıyorum sana
valla süper olur gönderirsen bende yediyorum ama düzenli yapamıyoruz bu ara ..kuzum biz ilacı kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu.. ekimin sonu gibi tahlile gidecez
bu süreçte eşime her sabah zeytin yağında bekletilmiş incir yediriyorum hiç sekmeden...
keçiboynuzu özü yedi 1 ay boyunca.. şimdi keçiboynuzunun kendisine bakacam bulursam kür yapacam..
bitter çikolata yiyor bol bol.. bakalım düzelme olrusa tüm yaptıklarımla testi atarm sana
kuzum ben inciri düzenli yediriyorum hiç sekmiyor...valla süper olur gönderirsen bende yediyorum ama düzenli yapamıyoruz bu ara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?