Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Kızlar ben 16 gün once evime gectim annemhildeydim neyse ovilasyon testi yaptım pozitif cıktı bizde değerlendirdik .. sonra 14 . Günün de hamilelik testi yaptım ama negatif cıktı . Normalde dün adet olmam lazımdı olmadım bugün de bişey yok daha bnde oylesine ovilasyon testi yaptım yine ve pozitif cıktı .. acaba hamilelik var mı Yoksa adet günüm mu diye boyle aynı durumu yasıyan yada bilgisi olan varsa yazwr mı cok merak ettim

Eklentiler

• 15640555267845762971572366909604.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 139
Bu arada asırı akıntım vvar koyu sarı rentte ve kokusuz ..

Canım pozitif değilki, T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması lazm bildiğim kadarıyla, büyük ihtimalle regl öncesi akıntıdır o ovulasyon testi dediğin için söylüyorum ama o gebelik testi olsaydı hamişsin derdim

Ya canım bi tek yumurtlama da koyu oluyo yaa ondan dedim iki gün önce cok silikti simdi koyu .. bide adet gecince ovilasyon testi de koyu cıkarsa hamilelik olabilir miş diyolar ondan sordum .. yoksa da napakk ölek mi

Ya canım bi tek yumurtlama da koyu oluyo yaa ondan dedim iki gün önce cok silikti simdi koyu .. bide adet gecince ovilasyon testi de koyu cıkarsa hamilelik olabilir miş diyolar ondan sordum .. yoksa da napakk ölek mi
evet canım bazen silik bazen koyu olabiliyor ama yumurtlama gününde mutlaka T çizgisinin daha koyu olması gerekiyor, bende son 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum eşimde ileri sperm %1, yani aşırı zor durumda olduğum için araştırma yaptım bide kaset tipi testler hata veriyor, sana tavsiyem diğer hassas ovülasyon testlerini kullan bence

INNOVITA gebelik testi çok hassas, öneririm, bende onu kullanmaya başladım, ama şunuda unutma reglden bir gün önce bile yumurtlayanlar var, eğer bu ay yumurtanı yakalamadıysan takibe devam et, belkide sendede öyle olur, akıntımda var diyorsun

görünce yazmadan geçmeyim dedim bende senin gibi ovulasyon testleriyle haşır neşirdim..adetim bir gün geçti ölesine evde var diye ovulasyon testine baktım çift çizgiydi..çok heycanlandım gittim hemen hamilelik testi aldım oda çift çizgi ..tabi hemen doktora koştum hamileydim...tabiki herzaman böle olurmu bilmiyorum ama birde hamilelik testi al git hemen bak..ayda iki defa yumurtlamıyorsan bebek vardır bence

Ayy cok mutlu oldumm iyki yazdın yaa cok sağol peki bişi dicem o adet sırasın da sancın var mıydı hiç yada baska bi belirti canım ?

Canım aynı renkte olsa olur yani aynı koyulukta .. inşallahh en kısa zaman da hamile olursun cnm hepimiz cok istiyoruz yaa benim 1 sene 4 ay oldu düşüneli

Ama fotoda t çizgisi d
Canım aynı renkte olsa olur yani aynı koyulukta .. inşallahh en kısa zaman da hamile olursun cnm hepimiz cok istiyoruz yaa benim 1 sene 4 ay oldu düşüneli
ama fotoda T çizgisi daha açık görünüyoe ondan dolayı o yorumu yaptım.. Sen gebelik testi yap bence.. Onda hafif cıksa bile çizgi hamilelik oluyır, yok hamile değilsen dediğim testlerden al bence.. Baya olmuş sendede Allah kucaüına almayı nasip etsn, sen tahlillerini yaptırdın baktırdınmı, eşinede yaptır mutlaka, folikasitte kullanman lazm.. Bide hayıt hapını öneririm benim yumişler gelişmiyordu 3mm kalıyordu, onun sayesinde yumişlerim 19 mm oldu ama eşimde sorun çıktı bu seferde

Ayy cok mutlu oldumm iyki yazdın yaa cok sağol peki bişi dicem o adet sırasın da sancın var mıydı hiç yada baska bi belirti canım ?
Hicbir belirti olmadi bende hatta karnim büyüyene kadar hamile oldugumu inanamiyodum hicc ne agri ne kusma nw bulanti ne bas donmesi ne aşerme olmadı..9 yil beklemistik oglumla parkta oynuyoruz simdi ..hemen git kan testi ver insalahh allah gonlune göre versin..tabiki gebelik testi kesin sonuc verir unutma

Canım bende tahlilleri tuttum sıkıntı yok yumurtalıklar da gelişiyo ama catlıyo mu onu bilmiyorum .. ilçede yim burda ki imkanlar kısıtlı merkeze de 2.30 saat .. bakalımm yine olmassa en son olmadı istanbula gidicem istanbula . Eşimde de sperm sonucları iyi cık ti güya ama bilmiyom vallahh .. folik asit olarakda inofolic kullandım oda cok etkili

Maşallahh cnm cok sevindim adına bende simdi test yapcam normalde yarın düşünüyodum ama simdi eşimi gönderiyorum meraktan .. hadi bakalımm

Kızlar 16. Günüm ve test yaptım silik cıktı var mıdır sizce bişey ..

Eklentiler

• Screenshot_20190725-191829_Instagram.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 83
24 adet olmam lazımdı ama bazen 25 inde de oluyo simdilik bişey yok daha

Kan testi ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…