• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar acil bisi sormak istiyorum yardimci olur musunuz bu konu hakkinda ben bu ay ovulasyon testi denedim ilk bir hafta araliksiz her gun yaptim pik goremedim diye yapmayı bıraktım ama gun asiri iliski oldu yine dun kremsi akintim olunca bugun tekrar yaptim Eki Görüntüle 2303791
Canım niye. Bıraktın ki devam etmen lazım bazen geç yumurtlama oluyor ben de senin gibi adete bir gün kala yaptım iki çizgi de çok koyuydu ama sonuç adet oldum ☺️ Ümid ni yitirme ama devam et bi dahakine inşallah ta hamilesindir ❣️❣️

Ya. Ne biliyim canim iki gun filan yapamadım disardaydim hic firsatim olmadi sonra akintim olunca bugun yaptim en allttaki gibi cikti sizce nasil gecmismi yoksa daha varmi

17 si adet olmuştum bata daha 9 gun var ama kafami karistirdi bu testler benim kacirdim mi kacirmadim mi yoksa daha yeni mi olcak anlayamadim
geç yumurtluyor olabilirsin bazen ilk bir hafta bende görmüyorum sonrasında adet olana kadar görmeye devam ediyordum oda beni yanılttı sonrasında adet oldum bende hamile olduğumu sandım ve üzülmüştüm o yüzden dedim

geç yumurtluyor olabilirsin bazen ilk bir hafta bende görmüyorum sonrasında adet olana kadar görmeye devam ediyordum oda beni yanılttı sonrasında adet oldum bende hamile olduğumu sandım ve üzülmüştüm o yüzden dedim
Aynı durumu yaşamışız ama ben kimyasal geçirdiğim ay ovul. Testim koyuydu ve hanileydim mesela .. değişik bişey

Haklisin belki benimde gec yumurtlama olacaktır belkide yapmadigim iki gün olmuştur da catlamistir simdi o yuzden koyu cikmistir olabilir dimi

Aynı durumu yaşamışız ama ben kimyasal geçirdiğim ay ovul. Testim koyuydu ve hanileydim mesela .. değişik bişey
hatırlıyorum ben seni .. temmuz ayı sonuydu seninde ovülasyondan bu forumdan hamile kaldığını gördüm. Hemen hemen aynı zamanda adet olmuştuk ve adetim gecikmişti ..bende denedim o ay ilk defa hamile kaldığımı sandım hemen doktora gitmiştim ama negatifti kanda ..

Evet maalesef öyle yapıyor ama devam et sen ve değerlendir her gününü .. boş geçme
Tmm canim cok tesekkur ederim soylediklerini degerlendiricem belki bu ay olmamis senin ama gelcek ay bebisin sana gelir insallah cok bekletmeden

hatırlıyorum ben seni .. temmuz ayı sonuydu seninde ovülasyondan bu forumdan hamile kaldığını gördüm. Hemen hemen aynı zamanda adet olmuştuk ve adetim gecikmişti ..bende denedim o ay ilk defa hamile kaldığımı sandım hemen doktora gitmiştim ama negatifti kanda ..
Evet onla öğrenmiştim ama sonra kimyasal oldu . Bu ay da yine koyu çıktı ama adet oldum anlamadım ne iş 😂😂

Tmm canim cok tesekkur ederim soylediklerini degerlendiricem belki bu ay olmamis senin ama gelcek ay bebisin sana gelir insallah cok bekletmeden
Ne demek cnm yeter ki olsun bebek .. yapış kocaya bırakma sakın 🤗☺️☺️🙏 çok teşekkür ederim hepimizin inşallahh 🙏🙏❣️❣️❣️

Back