Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar geçen sene ovilasyon testi ile hamile kalmıştım ama 9haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım kötü günler geçirdim şimdi tekrar niyetlendim ilk denemen 8gun var adetime öğlen yaptım dünde yapmıştım aslında silik çıkması lazım diye biyorum ama eninde olamadım sizce umut varmidir

Eklentiler

• IMG_20191127_121220.jpg
    245,5 KB · Görüntüleme: 36
Canım pozitif çıkmış ama tekrar yumurtlama günün olabilir bazen ayda iki kez yumurtası gelişen oluyor inşallah hamilesindir ama kendini çokta ümitlendirme hayal kırıklığı daha kötü

Canım pozitif çıkmış ama tekrar yumurtlama günün olabilir bazen ayda iki kez yumurtası gelişen oluyor inşallah hamilesindir ama kendini çokta ümitlendirme hayal kırıklığı daha kötü
Fotoğrafı yollayabildimmi bilmiyorum ama daha önce yaptığımda hiç böyle çıkmamıştı tabi yinede bekliycem kalp atışını duyana kadar inanamam

Bugün regl olmam lazımdı 3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor .. gebelik testi de 4 gün önce negatif cıkmıstı .. baya pik olmuş durumda

Eklentiler

• EC98A134-098F-408C-AF71-0E5759A41210.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 17
yok cnm aşılama değil de sadece iki kez çatlatma iğnesi kullandık . Burası ilçe imkanlar kısıtlı tayine gitmeyi bekliyorum iyi bir tedavi için

Hala olmadım ama ümidim yok pek . Testim de yok gebelik için
Bende bekliyorum canım Pazartesi gününe kaldı geçen sene ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim böyle köyü renkli Rabbim gönlünce versin inşallah benim ağrım var rahimde baskı var ama bir türlü olmadım akintimda var sarı renk bekliyorum bakalim

iki yıl pko tedavisi gördüm üç kez çatlatma iğnesi gonalfler klomenler hormonlar aşılama falan derken hiçbir yol katedemedik
mart başı tüp konuşuyorduk doktorla düşüneceğiz dedim korona başladı 30 martta adet oldum ve dedm ki durumlar kötü salgın nedeniyle çocuk mu yapılır bu ay hiçbir şey denemicem gün saymayacağım ovulasyon yapmayacağım
ara verdik kendimizce salgın bitene kadar.
ve dün hamile olduğumu öğrendim.
resmen kafada kurmamak gerekiyormuş cidden.

Ne güzel cnm çoğu kişi bu testle öğreniyor ama gebelik yoksa da koyu çıkabiliyor .. Sonra noldu peki cnm sağlıklı ilerledi mi ?
Bakalım bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…