Canım pozitif çıkmış ama tekrar yumurtlama günün olabilir bazen ayda iki kez yumurtası gelişen oluyor inşallah hamilesindir ama kendini çokta ümitlendirme hayal kırıklığı daha kötüMerhabalar geçen sene ovilasyon testi ile hamile kalmıştım ama 9haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım kötü günler geçirdim şimdi tekrar niyetlendim ilk denemen 8gun var adetime öğlen yaptım dünde yapmıştım aslında silik çıkması lazım diye biyorum ama eninde olamadım sizce umut varmidir
Fotoğrafı yollayabildimmi bilmiyorum ama daha önce yaptığımda hiç böyle çıkmamıştı tabi yinede bekliycem kalp atışını duyana kadar inanamamCanım pozitif çıkmış ama tekrar yumurtlama günün olabilir bazen ayda iki kez yumurtası gelişen oluyor inşallah hamilesindir ama kendini çokta ümitlendirme hayal kırıklığı daha kötü
en iyisi kan testi netFotoğrafı yollayabildimmi bilmiyorum ama daha önce yaptığımda hiç böyle çıkmamıştı tabi yinede bekliycem kalp atışını duyana kadar inanamam
Hamile olma olasiligin var canım köyü çıkmış eğer hala adet oladiysanBugün regl olmam lazımdı 3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor .. gebelik testi de 4 gün önce negatif cıkmıstı .. baya pik olmuş durumda
Canım bende aynı durumda olmuştum o yumurta oluşuyor ondan kaynaklanıyor sanırımBugün regl olmam lazımdı 3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor .. gebelik testi de 4 gün önce negatif cıkmıstı .. baya pik olmuş durumda
Inşallah hamile kalırsın adet olmazsınBugün regl olmam lazımdı 3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor .. gebelik testi de 4 gün önce negatif cıkmıstı .. baya pik olmuş durumda
Hala olmadım ama ümidim yok pek . Testim de yok gebelik içinHamile olma olasiligin var canım köyü çıkmış eğer hala adet oladiysan
Eşimde yok değerlendirelimCanım bende aynı durumda olmuştum o yumurta oluşuyor ondan kaynaklanıyor sanırım
Evet ya birde eşlerin peşine düşüyoruz yumurtlama günüm geldi diye valla bıktık artık isyanlardayım..☺Eşimde yok değerlendirelim ☺☺ Artık nasip deyip geçiyorum cnm ☺
Bebek olsun yatağa almam sanırımEvet ya birde eşlerin peşine düşüyoruz yumurtlama günüm geldi diye valla bıktık artık isyanlardayım..☺
Ay hiç sorma ya valla bende çocuğum olsunda önemli olan o ..Bebek olsun yatağa almam sanırımgına geldi artık ya
Sen aşılama veya tüp bebek denedin mıBebek olsun yatağa almam sanırımgına geldi artık ya
Bende bekliyorum canım Pazartesi gününe kaldı geçen sene ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim böyle köyü renkli Rabbim gönlünce versin inşallah benim ağrım var rahimde baskı var ama bir türlü olmadım akintimda var sarı renk bekliyorum bakalimHala olmadım ama ümidim yok pek . Testim de yok gebelik için
Canım inşallah bir an önce tedavine başlayıp bebislerine kavuşursunyok cnm aşılama değil de sadece iki kez çatlatma iğnesi kullandık . Burası ilçe imkanlar kısıtlı tayine gitmeyi bekliyorum iyi bir tedavi için
Ne güzel cnm çoğu kişi bu testle öğreniyor ama gebelik yoksa da koyu çıkabiliyor .. Sonra noldu peki cnm sağlıklı ilerledi mi ?Bende bekliyorum canım Pazartesi gününe kaldı geçen sene ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim böyle köyü renkli Rabbim gönlünce versin inşallah benim ağrım var rahimde baskı var ama bir türlü olmadım akintimda var sarı renk bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?