- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi hayathayal
Belirti olması önemli değil yeter ki kanda pozitif çıksınHamilelik belirtileri hissediyor musun?
Ama söylim belirtilerim ; ani baş dönmesi uyku hali bel ve kasık ağrısı beyaz kremsi akıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti olması önemli değil yeter ki kanda pozitif çıksınHamilelik belirtileri hissediyor musun?
Aynen haklısın önemli olan kanda pozitif çıkması ama belirtiler de umut veriyor ışte insana. Inşallah Allah bütün bekleyenlere tez zamanda nasip ederBelirti olması önemli değil yeter ki kanda pozitif çıksın
Ama söylim belirtilerim ; ani baş dönmesi uyku hali bel ve kasık ağrısı beyaz kremsi akıntı
İnşallah ama test 1.20 ve 6 gün geçti ay iyice sinir oldumAynen haklısın önemli olan kanda pozitif çıkması ama belirtiler de umut veriyor ışte insana. Inşallah Allah bütün bekleyenlere tez zamanda nasip eder
Takipde olcam haberdat et canım. Inşallah güzel haberi alırız sendenİnşallah ama test 1.20 ve 6 gün geçti ay iyice sinir oldum
1 hafta daha beklicem eğer adet olmazsam tekrar test yaptırcamTakipde olcam haberdat et canım. Inşallah güzel haberi alırız senden
Ne zamandır bebek istiyorsun? Benim 9. Ayım1 hafta daha beklicem eğer adet olmazsam tekrar test yaptırcam
Mutlu haberi al inşallah bu ay :)4 aydır çocuk istiyoruz
Geç döllenme olabilir benimkiMutlu haberi al inşallah bu ay :)
Inşallah canım. Takipde kalalımGeç döllenme olabilir benimki
Ay inşallah sende mutlu haber alırsın
Ne zamandır var mide bulantısı ve reglin geçtimiKzlar bende bir yildir koskaca bir yil ama rabbime hep dua ettim kizlar midem bulanyr dizce bu norml mi ya gozumden yas geldi
Cnm benim adet oldum ama 5 gun suren adetim 3 gun surdu sonra ne gelen var ne giden ama bole icimde hep bir his vardi bilmyrm gogslermn agrisi vardi bel agrm kask agrm oluyrdu batmalar ve daha bugn oldu mide bulantm ilk defa anlamdm inann bir yilda aldgm testlern yaptgm kan testlernn haddi hesabi yok hep negatf olunca artk insan temkinli davrnyrNe zamandır var mide bulantısı ve reglin geçtimi
Canım ya Inşallah o göz yaşı en yakın zamanda mutluluktan akar. Bebişinin müjdesini alırsın. Benim de çok midem bulanıyor bakalımKzlar bende bir yildir koskaca bir yil ama rabbime hep dua ettim kizlar midem bulanyr dizce bu norml mi ya gozumden yas geldi
Belki de adet sandığın yerleşme kanamasıdır. Inşallah mutlu bir sonuç alırsın:)Cnm benim adet oldum ama 5 gun suren adetim 3 gun surdu sonra ne gelen var ne giden ama bole icimde hep bir his vardi bilmyrm gogslermn agrisi vardi bel agrm kask agrm oluyrdu batmalar ve daha bugn oldu mide bulantm ilk defa anlamdm inann bir yilda aldgm testlern yaptgm kan testlernn haddi hesabi yok hep negatf olunca artk insan temkinli davrnyr
İns kuzum sende alrsn ins iyi haberler benim cesqretm yok hastaneye gtmeye ya sen tekrr gtcekmsn brde bilmyrm solesm mi bilemdm ama ben bu ay icime his dogdu ya cok dua ettim rabbime varsa hamileleligm ruyamda isaret goster dye ve ruya gordum ruya tabirine baktgmda erkk bebek olcgnn isaretyms sizce hislerm kuvvetlimi? Siz hic grdnz muCanım ya Inşallah o göz yaşı en yakın zamanda mutluluktan akar. Bebişinin müjdesini alırsın. Benim de çok midem bulanıyor bakalım
Yaa bence bu çok güzel bir işaret. Zaten hamilelik de hissetmek en doğru belirtiymiş. Bu arada bende tekrar hastaneye gitmicem galiba öyle beklicemİns kuzum sende alrsn ins iyi haberler benim cesqretm yok hastaneye gtmeye ya sen tekrr gtcekmsn brde bilmyrm solesm mi bilemdm ama ben bu ay icime his dogdu ya cok dua ettim rabbime varsa hamileleligm ruyamda isaret goster dye ve ruya gordum ruya tabirine baktgmda erkk bebek olcgnn isaretyms sizce hislerm kuvvetlimi? Siz hic grdnz mu
Bilmyrm ilk defa oldu normlde benim adet bittiktn snra belrtiler hepsi biter gogslerm agrsi vardi bole brlime agti girdi kasklarma felan bu suphelnerdi birde fark ettm fatknda olmadan elim karnma gidyr ama iste her ay husran diye kan testi yapmadm adetmde bir garipti zatn bilymsn benim arkdsm 4 haftalkken gtms ckmamsti hamilelik 4.5 haftalkkken ckti hamilelik ve dr hesplms sat gore adetnn 4 gunu hamile kalms diyrm yani bizde acaba ole mi olduk adetlyken hamilemiydikki acaba olablrmi yani? İnterntte bole tam bulmdm brsy off kafam karskYaa bence bu çok güzel bir işaret. Zaten hamilelik de hissetmek en doğru belirtiymiş. Bu arada bende tekrar hastaneye gitmicem galiba öyle beklicem
Tabi olabilir. En yakın örnek benim annem. Hamile olduğu halde 2-3 adet daha görmüş. Olabilir yaniBilmyrm ilk defa oldu normlde benim adet bittiktn snra belrtiler hepsi biter gogslerm agrsi vardi bole brlime agti girdi kasklarma felan bu suphelnerdi birde fark ettm fatknda olmadan elim karnma gidyr ama iste her ay husran diye kan testi yapmadm adetmde bir garipti zatn bilymsn benim arkdsm 4 haftalkken gtms ckmamsti hamilelik 4.5 haftalkkken ckti hamilelik ve dr hesplms sat gore adetnn 4 gunu hamile kalms diyrm yani bizde acaba ole mi olduk adetlyken hamilemiydikki acaba olablrmi yani? İnterntte bole tam bulmdm brsy off kafam karsk
Sende olablrsn mesala annende olmssa bnce sen bekle senn suan belrtn ne bir hafta bkle yp bnceTabi olabilir. En yakın örnek benim annem. Hamile olduğu halde 2-3 adet daha görmüş. Olabilir yani