Öylemii çok geçmiş olsun . Sağlıklı sıhhatli olsunlarda geç olsunlarMeraba kimyasal gebelik de değerler düşüşe geçiyor ve kanama başlıyor bende öyle olmuştu parça parça düşüyordu ben on gün yerimden kalkamadım wc haricinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemii çok geçmiş olsun . Sağlıklı sıhhatli olsunlarda geç olsunlarMeraba kimyasal gebelik de değerler düşüşe geçiyor ve kanama başlıyor bende öyle olmuştu parça parça düşüyordu ben on gün yerimden kalkamadım wc haricinde
Abhaahhahahaha:)) rahat olmak böyle zamanlarda en iyisi bebekte mutlu r bebek olarak doğar yada üşenip doğmazz amaaan der![]()
Meraba kimyasal gebelik de değerler düşüşe geçiyor ve kanama başlıyor bende öyle olmuştu parça parça düşüyordu ben on gün yerimden kalkamadım wc haricinde
Amin ınsallh cümlemizeÖylemii çok geçmiş olsun . Sağlıklı sıhhatli olsunlarda geç olsunlar
AllahBikere de devlet hast. Gittim, dr bana adet tarihimi sormadan bu çocuğun gelişimi durmuş dedi. Neye göre dedim daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorsunuz dedim,eve gelim son uktrason tarihine baktım ve hesaplamama göre gayet iyi gidiyordu,aradan 1 hafta geçti öyle gittm kendi druma
Yani kanamam olur diye düşündüm en azından kafama takmadım![]()
Mesela benim şuan iki ölçümüm oldu bundan sonrada birden düşebilir mi kanama falanAmin ınsallh cümlemize
Allah![]()
benim için imkansız bir durum valla şimdiden internette okadar araştırma yaptım ki tıp bitirmiş gibi olurum. 9 ay sonra heralde
Bide Benim eşimde çok sabırlıdır benim tam tersim.Doktorda öyle denk geldi ayy dedim artık yani![]()
Evet doğru söylüyosunuz bizim için ne hayırlısıysa o olur inşallah sağlık sıhhat çok önemliiSakin olmak lazım ya bide hamilelikte ki hallerin bebeğe yansıyor. Yani ileride huzursuz bir bebek olma olasılığı yüksek. Sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur bebeğin için. Bide şöyle düşün sağlıksız bir bebek tutunamaz zaten. Ama sağlıklı ise onu düşürmen için kolay kolay bişeybsebep olamaz. Sen de o şekilde düşün.
Insallh olmaz yani sanmıyorum geç döllemede olabilir ben 240 dan 150 öyle düşüşe geçti ama çok ağrı ve doğrulamaz haldeydimMesela benim şuan iki ölçümüm oldu bundan sonrada birden düşebilir mi kanama falan
Hım anladım bakalım belki yarına belli olur sonuçInsallh olmaz yani sanmıyorum geç döllemede olabilir ben 240 dan 150 öyle düşüşe geçti ama çok ağrı ve doğrulamaz haldeydim
Amin hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun adınıza
Canım benim de aynı şekilde oluyordu o kahverengi lekelenme progestandan dedi doktorum, ağrılar da normalmis.benim çok şükür hiç düşük tehlikem olmadı her şey gayet yolunda ama yine de progestan vermisti.o da lekelenme yapınca çok araştırdım ve ilacı bıraktım hemen lekelenme kesildi.kullanmaya devam et sen ama korkma benceKızlar 4-5 haftalık hamileyim bir hafta sonra kalp atışı için gidicez ama bugun duştan sonra kasıklarımda ağrı başladı ve bikaç saat sonra kahverengi akıntım oldu tuvalet kağıdına geldi tuvalete çıktıkça peçteye geliyor bu normalmi sorun mu bilemiyorum ?? Bu arada folik asit ve akşamları fitil olarak progestan kullanıyorm
İnşallah dediğin gibidir canım içim daraldı valla insan korkuyor gerçektndeCanım benim de aynı şekilde oluyordu o kahverengi lekelenme progestandan dedi doktorum, ağrılar da normalmis.benim çok şükür hiç düşük tehlikem olmadı her şey gayet yolunda ama yine de progestan vermisti.o da lekelenme yapınca çok araştırdım ve ilacı bıraktım hemen lekelenme kesildi.kullanmaya devam et sen ama korkma bence
Aklıma takıldı acile gttim düşük tehlikesi dedi 3 e çıkar dedi günde 3 tane alıcam Şimdi progestani inşallah geçerCanım benim de aynı şekilde oluyordu o kahverengi lekelenme progestandan dedi doktorum, ağrılar da normalmis.benim çok şükür hiç düşük tehlikem olmadı her şey gayet yolunda ama yine de progestan vermisti.o da lekelenme yapınca çok araştırdım ve ilacı bıraktım hemen lekelenme kesildi.kullanmaya devam et sen ama korkma bence
İnsallah gecer canim kullan tabi doktorun dediği önemli.Allah korusun seni de bebişini de inşallahAklıma takıldı acile gttim düşük tehlikesi dedi 3 e çıkar dedi günde 3 tane alıcam Şimdi progestani inşallah geçer
Amin canım inşallahİnsallah gecer canim kullan tabi doktorun dediği önemli.Allah korusun seni de bebişini de inşallah