• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım bi tek yumurtlama da koyu oluyo yaa ondan dedim iki gün önce cok silikti simdi koyu .. bide adet gecince ovilasyon testi de koyu cıkarsa hamilelik olabilir miş diyolar ondan sordum .. yoksa da napakk ölek mi 😂😂
ovulasyon diye tahmin ettiginiz gun bu sekilde miydi test fotograftaki gibi yoksa T, C den koyu muydu?

görünce yazmadan geçmeyim dedim bende senin gibi ovulasyon testleriyle haşır neşirdim..adetim bir gün geçti ölesine evde var diye ovulasyon testine baktım çift çizgiydi..çok heycanlandım gittim hemen hamilelik testi aldım oda çift çizgi ..tabi hemen doktora koştum hamileydim...tabiki herzaman böle olurmu bilmiyorum ama birde hamilelik testi al git hemen bak..ayda iki defa yumurtlamıyorsan bebek vardır bence
ovulasyon testine pozitif demek ve ya cift cizgi demek icin T ve C esit koyulukta veya T, C den daha koyu olmali. bunun disinda vucutta her zmaan LH hormonu oldugu icin teste T silik de olsa cikiyor. cok sivi alindiysa C cikar T gozukmez ama hergun muhakak T yi gorebiliriz. Umitlenmeden once bu noktalara dikkat etmek lazim.

ovulasyon testine pozitif demek ve ya cift cizgi demek icin T ve C esit koyulukta veya T, C den daha koyu olmali. bunun disinda vucutta her zmaan LH hormonu oldugu icin teste T silik de olsa cikiyor. cok sivi alindiysa C cikar T gozukmez ama hergun muhakak T yi gorebiliriz. Umitlenmeden once bu noktalara dikkat etmek lazim.
Evet. Cnm hep çıkar ama t genelde silik çıkıyor bi yumurtlama koyu çıkar bide hamilelik varsa mesela burda hanileydim ben biliyon mu ☺️ Ondan öyle cıkmıstı sonra hamilelik testi yaptım ve oda silikte olsa cıkmıstı cnm

Benim eşim de kanal genişlemesi var Eylül de ameliyat olacak ama ben keci boynuzu pekmezi yedirdim hep ve içirdim suyunu sende denesene cnm
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce olur da hemen kucağınıza bir bebek alırsınız
Zaman geçirmemek en iyisi biz çok zaman harcadık

Gülmek güzel canım ama napak resmen olmuyo 😂😂😂
Kizlar acil bisi sormak istiyorum yardimci olur musunuz bu konu hakkinda ben bu ay ovulasyon testi denedim ilk bir hafta araliksiz her gun yaptim pik goremedim diye yapmayı bıraktım ama gun asiri iliski oldu yine dun kremsi akintim olunca bugun tekrar yaptim 20190902_204648_HDR.jpg

Kizlar acil bisi sormak istiyorum yardimci olur musunuz bu konu hakkinda ben bu ay ovulasyon testi denedim ilk bir hafta araliksiz her gun yaptim pik goremedim diye yapmayı bıraktım ama gun asiri iliski oldu yine dun kremsi akintim olunca bugun tekrar yaptim Eki Görüntüle 2303791
ovülasyon testine pek inanma bende inandım hemen doktora gittik fakat en iyisi hamilelik testi alıp yarın denemen bu arada ne zaman adet olmuştun

17 si adet olmuştum bata daha 9 gun var ama kafami karistirdi bu testler benim kacirdim mi kacirmadim mi yoksa daha yeni mi olcak anlayamadim

Back