- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Adetin kaç gün gecikti canımArkadaşlar hastanede kan testi yaptırdım sonuç negatif..Lh testini iki kere yaptım ikisinde pozitif görünüyor hala hasta değilim çok sevinmiştik anlayamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin kaç gün gecikti canımArkadaşlar hastanede kan testi yaptırdım sonuç negatif..Lh testini iki kere yaptım ikisinde pozitif görünüyor hala hasta değilim çok sevinmiştik anlayamıyorum
34 gün gecikti 26 haziranda en son adet olmuştum 26 günde bir adet oluyordum 29 temmuzda pazartesi günü adetim geldi. .Adetin kaç gün gecikti canım
zaten eşim varikosel ve oligospermi o yüzden doğal yolla olma imkanımız yok doktorların söylediğine göreAdetin kaç gün gecikti canım
Hayırlısı demekten başka hiç bir çaremiz yok canım bi dahaki aya inşallah nasip olur sıkma canını34 gün gecikti 26 haziranda en son adet olmuştum 26 günde bir adet oluyordum 29 temmuzda pazartesi günü adetim geldi. .
Hiç belli olmaz o iş canım Allah ol derse olur geçen hafta çarşamba günü doktora gitmiştim sabah 10 gibi doktor bana gelişen herhangi bi yumurtalığın yok dedi şuan ve pko teşhisi koydu tüm modum alt üst oldu ağlayarak dua ettim sonra saat 4-5 gibi sol kasığım ağırmaya başladı yunurtlama günlerimde olur bu ağrı bitek lh testi yaptım ve pik olduğunu gördüm bu bile bana umut oldu yani Allah isterse herşey mümkün ben artık doktorlarada pek güvenemiyorum aynı ay içinde iki doktora göründüm biri gayet güzel hiç bir sorunun yok dedi diğeri pko teşhisi koyduzaten eşim varikosel ve oligospermi o yüzden doğal yolla olma imkanımız yok doktorların söylediğine göre
valla bu ayda zeynep kamile gidip tüp bebek denemeyi düşünüyoruz ..Hayırlısı demekten başka hiç bir çaremiz yok canım bi dahaki aya inşallah nasip olur sıkma canını
evet haklısın bazen doktorlar bile anlamıyor bende de adetten önce yumurtlama oldu sanırım lh testinde pozitiftiHiç belli olmaz o iş canım Allah ol derse olur geçen hafta çarşamba günü doktora gitmiştim sabah 10 gibi doktor bana gelişen herhangi bi yumurtalığın yok dedi şuan ve pko teşhisi koydu tüm modum alt üst oldu ağlayarak dua ettim sonra saat 4-5 gibi sol kasığım ağırmaya başladı yunurtlama günlerimde olur bu ağrı bitek lh testi yaptım ve pik olduğunu gördüm bu bile bana umut oldu yani Allah isterse herşey mümkün ben artık doktorlarada pek güvenemiyorum aynı ay içinde iki doktora göründüm biri gayet güzel hiç bir sorunun yok dedi diğeri pko teşhisi koydu
Gidin canım Rabbim görüyor bu gayreti geciktiriyosa güzelleştiriyodur emin ol bunavalla bu ayda zeynep kamile gidip tüp bebek denemeyi düşünüyoruz ..
siz ne zamandır uğraşıyorsunuzGidin canım Rabbim görüyor bu gayreti geciktiriyosa güzelleştiriyodur emin ol buna![]()
4 aydır canım benim daha erken tabisiz ne zamandır uğraşıyorsunuz
Doğal kürler denedin mi saraçoglunun kürünü fln ?4 aydır canım benim daha erken tabi
Yok canım bende prolaktin yüksekliği vardı ondan dolayı cesaret edemedim dahada yükseltir diyeDoğal kürler denedin mi saraçoglunun kürünü fln ?
hımm ilaç vermedi mi yüksekliği için ?Yok canım bende prolaktin yüksekliği vardı ondan dolayı cesaret edemedim dahada yükseltir diye
Verdi canım benim stresten yükselmiş düştü prolaktinim çok şükürhımm ilaç vermedi mi yüksekliği için ?
Canım bekle ben hatırlıyorum benimde sninki gibi oldu aynı anda ovülasyon testi yapıp atmıştık bende yıllarca beklemiştim bu ayda oldu dedim ovulasyon testi pozitif çıktı ama hastaneye gidip kanda baktırdım negatif çıktı beklemekte fayda var 28 gün adetin sürüyorsa bir hafta bekle adetin gelmezse git mutlakaŞimdi ben geçen ay 24 Temmuz da adet olacaktım ama hamileydim sonra evde 1 gün gecttikten sonra ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı sonra hamilelik testi yaptım. Silikte olsa çıktı ve hamileydşm ama 3 gün sonra düşük olucagını öğrendim . 30 da kanamam başladı aynı adet gibi gördüm geçti şimdi bu ay ne zaman adet olucam bilmiyom ( bide adetim düzenlidir ha ) bugün öylesine ovulasyon testi yaptım ve yine koyu . Kafam karıştı yine mi hamilelik var acaba ? Bilgisi olan var mı
Öyle yapıcam canım bekliyorum bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olur yaCanım bekle ben hatırlıyorum benimde sninki gibi oldu aynı anda ovülasyon testi yapıp atmıştık bende yıllarca beklemiştim bu ayda oldu dedim ovulasyon testi pozitif çıktı ama hastaneye gidip kanda baktırdım negatif çıktı beklemekte fayda var 28 gün adetin sürüyorsa bir hafta bekle adetin gelmezse git mutlaka
ben altı senedir çift çizgi görmeyi bekliyorumÖyle yapıcam canım bekliyorum bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olur yapeki suan bişey var mı cnm yoksa daha beklemede misin ??
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah cnm bence de bekletme biran önce tüp bebeğe başlayın inşallahh en kısa zaman da kucağın dolar cnmben altı senedir çift çizgi görmeyi bekliyorum
eşim daha geçen sene ameliyat oldu ama ileri hızlı ve morfoloji düşüklüğü olduğu için doktor hemen ilaç ve iğne tedavisi verdi fakat onları da kullandık en son yapılan testlerde bir faydası olmadığını anladık
Bu ay normal bir şekilde 28. günümde (24 ağustos) adetimi oldum bitti bile artık bu ayı da değerlendireceğim ama bir çok ay gibi pek bişey çıkmayacak belli ki ..
Bende artık beklemek istemiyorum tüp bebek deneyeceğiz bu aydan itibaren başlıyoruz
Benim eşim de kanal genişlemesi var Eylül de ameliyat olacak ama ben keci boynuzu pekmezi yedirdim hep ve içirdim suyunu sende denesene cnmben altı senedir çift çizgi görmeyi bekliyorum
eşim daha geçen sene ameliyat oldu ama ileri hızlı ve morfoloji düşüklüğü olduğu için doktor hemen ilaç ve iğne tedavisi verdi fakat onları da kullandık en son yapılan testlerde bir faydası olmadığını anladık
Bu ay normal bir şekilde 28. günümde (24 ağustos) adetimi oldum bitti bile artık bu ayı da değerlendireceğim ama bir çok ay gibi pek bişey çıkmayacak belli ki ..
Bende artık beklemek istemiyorum tüp bebek deneyeceğiz bu aydan itibaren başlıyoruz