• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet onla öğrenmiştim ama sonra kimyasal oldu . Bu ay da yine koyu çıktı ama adet oldum anlamadım ne iş 😂😂
adetten önce yumurtluyoruz sonrasında adetle birlikte hemen atılıyor doktora o gün gittiğimde hala adet olmamıştım hatta doktor muayene ettiğinde rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi eve geldim ovülasyonu tekrar denedm hala sabahki yaptığım ovülasyon testinde silikti o gün gene koyulaşma oldu sonraki günlerde hemen adet oldum

adetten önce yumurtluyoruz sonrasında adetle birlikte hemen atılıyor doktora o gün gittiğimde hala adet olmamıştım hatta doktor muayene ettiğinde rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi eve geldim ovülasyonu tekrar denedm hala sabahki yaptığım ovülasyon testinde silikti o gün gene koyulaşma oldu sonraki günlerde hemen adet oldum
Evet cnm onu bnde duydum. Rahim duvarı hem gebelikte hemde adet olmaya yakın kalınlaşıyormuş ve sanırım ondan öyle çıkıyor

20190903_100915_HDR.jpg
bu benim bugunki testim 20190903_100915_HDR.jpg

Anladim canim caliscaz bakalim. Onceki denemelerim de. Bosa gitti desene meger gec yumurtluyomus adetim 18.ci gunu bugun 😂😂
Tabi cnm takvim yanıltıyor genelde bide sabahları birlikte olun bence ikinizde dinleniyorsunuz daha veri ki olur 🙏🙏 hadi hayırlısı

hayırlısı olsun kuzucum.. eşinde ilerleme olmadımı hiç test yaptınızmı yeniylen
yok ya yapmadık nasıl olsa gene test isteyecekler dedik bizden gittiğimiz yerde o yüzden yaptırmadık zaten
Sen nasılsın neler yaptınız ? Bir gelişme var mı bu aydan bir beklenti
Bende seni takipteyim arada bakıyorum sana

yok ya yapmadık nasıl olsa gene test isteyecekler dedik bizden gittiğimiz yerde o yüzden yaptırmadık zaten
Sen nasılsın neler yaptınız ? Bir gelişme var mı bu aydan bir beklenti
Bende seni takipteyim arada bakıyorum sana
kuzum biz ilacı kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu.. ekimin sonu gibi tahlile gidecez
bu süreçte eşime her sabah zeytin yağında bekletilmiş incir yediriyorum hiç sekmeden...
keçiboynuzu özü yedi 1 ay boyunca.. şimdi keçiboynuzunun kendisine bakacam bulursam kür yapacam..
bitter çikolata yiyor bol bol.. bakalım düzelme olrusa tüm yaptıklarımla testi atarm sana

kuzum biz ilacı kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu.. ekimin sonu gibi tahlile gidecez
bu süreçte eşime her sabah zeytin yağında bekletilmiş incir yediriyorum hiç sekmeden...
keçiboynuzu özü yedi 1 ay boyunca.. şimdi keçiboynuzunun kendisine bakacam bulursam kür yapacam..
bitter çikolata yiyor bol bol.. bakalım düzelme olrusa tüm yaptıklarımla testi atarm sana
valla süper olur gönderirsen bende yediyorum ama düzenli yapamıyoruz bu ara ..

valla süper olur gönderirsen bende yediyorum ama düzenli yapamıyoruz bu ara ..
kuzum ben inciri düzenli yediriyorum hiç sekmiyor...
her sabah mutlaka haşlanmış 2 yumurta... kızartma türü herşeyden uzak... ilaçları hergün aynı saatlerde içiyor..
günde yarım bitter çiikolata yiyor.. muz yiyor...
1 ay boyunca düzenli çakşır suyu,keçiboynuzu özü ve keten tohumu yağı içti ama malesef bitti..
bal yedi bol bol.. 4-5 gün ahvuç suyu içti sonra havucu sade yemeyi tercih etti havuç yiyor günde en az 2 tane..
bitek bunları yapıyoruz cnm..

Back