Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende netten aldığım yağları bekliyorum işte nasip kısmet.. dün yumiş günümdü.. bugün T çizgisi soluktu çatlamış sanırım.. belkide mucize olur
İnşallahh olacaktıe canım ben hiç pes etmedim yaa millet diyo kafaya takmadığım zaman oldu ama nasıl aklından cıkarcan ki bide ben yatakta hiç beklemedim her zaman bekliyodum dedim bu sefer farklı olsun vee oldu da

bende açtım ellerimi dua ettim.. ilk ovulasyon denemem ve eşim şehir dışında çalıştığı için bir daha ne zamana denk gelir Allah bilir... belkide ilk ve son olur mucize olur

Canım inan bnde oyleydim dün öylesine yaptım vee baktım koyu .. bide sarı akıntım 10 gündür cok var koyu sarı ve kokusuz günlük pedimi günd2 4 5 defa değişiyodum .. inşallahh hamişsindir allahın izniy le

artık kendimi kandırdığıma inanıyorum bende biraz daha bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşadığım için inş. bende hamiş olursam yazacağım size .. günler geçmiyor

Hayirli ugurlu olsun saglikla guzellikle gelsin insallaah ❤❤❤❤

Evett katılıyorum sana canım adet günü olmasanız hemen yapın benim ilk onda cıktı hatta fotosu da var .. aynı sancı da cektim sadec2 akıntım coktu raajatsız etti baya o kadar bide gaz vardı yaa arkadas ac karna bil3 oluyodu dedim kesin cok kotu üşütmüşüm

ya benimde ayıptır söylemesi ama gazım var

şuanda aynısı ben kendime söylüyorum üşüttüm herhalde fln diyorum kimseye de açıklayamıyorum çünkü herkes bıktı benden ve her zaman bunu söyleyip adet oluyorum

Arkadaşlar Lh yani ovulasyon testinde çok silik pembe bir çizgi çıktı çok tedirgin oldum gebelik testim hiç evde kalmamış birde sabaha karşı bir mide bulantısı gece uyku tutmuyor
5 senedir hiç böyle bisey yaşamadım

Birde sabah testi yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi korkuyorum eşimde işe gitti acaba çocuğu mu düşürüyorum
canım yumurtlama günlerini değerlendirdiğin zaman bazen lekeler gelebilir ne zamandı yumurtlaman

canım yumurtlama günlerini değerlendirdiğin zaman bazen lekeler gelebilir ne zamandı yumurtlaman
Açıkçası söyle anlatıyım 26 haziran da en son adet olmuştum sonrasında bir akrabamizin nişanı vardı o yüzden neredeyse bir iki kez birlikte olduk eşimle ve yumurtalama günlerine hiç bakmadım her ay runtin bakıyordum ilk defa bu ay bakmadım şimdi hamileyim Lh testine göre çok pembe silikti.
Beş senelik evliliğimde ilk defa böyle bisey yaşadım
Bundan iki ay önce eşime test yaptık eşimde problem olduğundan dolayı doktor olmayacağını tüp bebeğe geçmemizi söyledi
Kimyasal olacağını hep düşünüyorum bugün doktora gideceğiz İnş güzel şeyler olur sağlıklı olur

Ayy hadi inşallah kuzum belkide yerleşme kanaması falandı bilemeyizki umarım hamişsindir öğrenince yaz buraya

Ayy hadi inşallah kuzum belkide yerleşme kanaması falandı bilemeyizki umarım hamişsindir öğrenince yaz buraya
Amin ama. Beklentim çok düşük çünkü hep kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum rüyamda böyle bireyler görmüştüm çocuğum olmadığı için anlamdiramamistim

Amin ama. Beklentim çok düşük çünkü hep kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum rüyamda böyle bireyler görmüştüm çocuğum olmadığı için anlamdiramamistim
Rüyayla amel olunmaz canım içini rahat tut Rabbim hayırlısını versin elimizden geleni yapıyoruz takdir onun

Arkadaşlar hastanede kan testi yaptırdım sonuç negatif.. Lh testini iki kere yaptım ikisinde pozitif görünüyor hala hasta değilim çok sevinmiştik anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…