İnşallahh olacaktıe canım ben hiç pes etmedim yaa millet diyo kafaya takmadığım zaman oldu ama nasıl aklından cıkarcan ki bide ben yatakta hiç beklemedim her zaman bekliyodum dedim bu sefer farklı olsun vee oldu dabende netten aldığım yağları bekliyorum işte nasip kısmet.. dün yumiş günümdü.. bugün T çizgisi soluktu çatlamış sanırım.. belkide mucize olur
bende açtım ellerimi dua ettim.. ilk ovulasyon denemem ve eşim şehir dışında çalıştığı için bir daha ne zamana denk gelir Allah bilir... belkide ilk ve son olur mucize olurİnşallahh olacaktıe canım ben hiç pes etmedim yaa millet diyo kafaya takmadığım zaman oldu ama nasıl aklından cıkarcan ki bide ben yatakta hiç beklemedim her zaman bekliyodum dedim bu sefer farklı olsun vee oldu da
Canım inan bnde oyleydim dün öylesine yaptım vee baktım koyu .. bide sarı akıntım 10 gündür cok var koyu sarı ve kokusuz günlük pedimi günd2 4 5 defa değişiyodum .. inşallahh hamişsindir allahın izniy leben 26 haziranda oldum en son ama bekliyorum şuanda benimde adet olacak gibi ağrılar geçtim dün içimden seni geçirdim inş. hamiledir diye ben korkuyorum bakmaya artık o kadar çok baktım ki zaman geçmesini bekliyorum .. beş sene içinde hayal kırıklığı yaşadım
artık kendimi kandırdığıma inanıyorum bende biraz daha bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşadığım için inş. bende hamiş olursam yazacağım size .. günler geçmiyorCanım inan bnde oyleydim dün öylesine yaptım vee baktım koyu .. bide sarı akıntım 10 gündür cok var koyu sarı ve kokusuz günlük pedimi günd2 4 5 defa değişiyodum .. inşallahh hamişsindir allahın izniy le
Hayirli ugurlu olsun saglikla guzellikle gelsin insallaah ❤❤❤❤Hamileyimkızlr burda o kadar hamilelik haberleri okudum ki o kadar umidim bosa gitti ki ama hamileyi. Bnde eşim sürekli evde değil dogru zamana denk gelemiyoduk ..ama hamileyim işte .. (gerci yaslanıyom gibi geldi galiba beyin şok durumda değerim 32.74 daha erken olduğu için doktor hayırlı olsub pazartesi gel tekrar dedi darısı hepinize yavrular
İNŞALLAH CANIMMMMMMMMMMMMMMMMartık kendimi kandırdığıma inanıyorum bende biraz daha bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşadığım için inş. bende hamiş olursam yazacağım size .. günler geçmiyor
Evett katılıyorum sana canım adet günü olmasanız hemen yapın benim ilk onda cıktı hatta fotosu da var .. aynı sancı da cektim sadec2 akıntım coktu raajatsız etti baya o kadar bide gaz vardı yaa arkadas ac karna bil3 oluyodu dedim kesin cok kotu üşütmüşümZaten böle bi uygulama yok kesin sonucu hamilelik testi verir ..ama ben cok arastirmistim eğer ayda 2 defa yumurtlamiyorsan adet zamanin geldiyse ovuslayon testi cift cizgiyse hemen koşun kan verin derim..
Evde hamileik testi yok diye ölesine yapmistim ben gizemde ölesine yapmiş birazda his bence hamileysen hislerinde kuvvetli.oluyor
ya benimde ayıptır söylemesi ama gazım varCanım inan bnde oyleydim dün öylesine yaptım vee baktım koyu .. bide sarı akıntım 10 gündür cok var koyu sarı ve kokusuz günlük pedimi günd2 4 5 defa değişiyodum .. inşallahh hamişsindir allahın izniy le
Cok sağol canım benim darısı isteyen herkese aminnn ❣❣Hayirli ugurlu olsun saglikla guzellikle gelsin insallaah ❤❤❤❤
şuanda aynısı ben kendime söylüyorum üşüttüm herhalde fln diyorum kimseye de açıklayamıyorum çünkü herkes bıktı benden ve her zaman bunu söyleyip adet oluyorumEvett katılıyorum sana canım adet günü olmasanız hemen yapın benim ilk onda cıktı hatta fotosu da var .. aynı sancı da cektim sadec2 akıntım coktu raajatsız etti baya o kadar bide gaz vardı yaa arkadas ac karna bil3 oluyodu dedim kesin cok kotu üşütmüşüm
Akıntın var mı peki hiç ?şuanda aynısı ben kendime söylüyorum üşüttüm herhalde fln diyorum kimseye de açıklayamıyorum çünkü herkes bıktı benden ve her zaman bunu söyleyip adet oluyorum
Akıntım bir hafta önceydi ateşim çıkıyor hafif hafif..Akıntın var mı peki hiç ?
Birde sabah testi yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi korkuyorum eşimde işe gitti acaba çocuğu mu düşürüyorumAkıntım bir hafta önceydi ateşim çıkıyor hafif hafif..
canım yumurtlama günlerini değerlendirdiğin zaman bazen lekeler gelebilir ne zamandı yumurtlamanBirde sabah testi yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi korkuyorum eşimde işe gitti acaba çocuğu mu düşürüyorum
Açıkçası söyle anlatıyım 26 haziran da en son adet olmuştum sonrasında bir akrabamizin nişanı vardı o yüzden neredeyse bir iki kez birlikte olduk eşimle ve yumurtalama günlerine hiç bakmadım her ay runtin bakıyordum ilk defa bu ay bakmadım şimdi hamileyim Lh testine göre çok pembe silikti.canım yumurtlama günlerini değerlendirdiğin zaman bazen lekeler gelebilir ne zamandı yumurtlaman
Ayy hadi inşallah kuzum belkide yerleşme kanaması falandı bilemeyizki umarım hamişsindir öğrenince yaz burayaAçıkçası söyle anlatıyım 26 haziran da en son adet olmuştum sonrasında bir akrabamizin nişanı vardı o yüzden neredeyse bir iki kez birlikte olduk eşimle ve yumurtalama günlerine hiç bakmadım her ay runtin bakıyordum ilk defa bu ay bakmadım şimdi hamileyim Lh testine göre çok pembe silikti.
Beş senelik evliliğimde ilk defa böyle bisey yaşadım
Bundan iki ay önce eşime test yaptık eşimde problem olduğundan dolayı doktor olmayacağını tüp bebeğe geçmemizi söyledi
Kimyasal olacağını hep düşünüyorum bugün doktora gideceğiz İnş güzel şeyler olur sağlıklı olur
Amin ama. Beklentim çok düşük çünkü hep kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum rüyamda böyle bireyler görmüştüm çocuğum olmadığı için anlamdiramamistimAyy hadi inşallah kuzum belkide yerleşme kanaması falandı bilemeyizki umarım hamişsindir öğrenince yaz buraya
Rüyayla amel olunmaz canım içini rahat tut Rabbim hayırlısını versin elimizden geleni yapıyoruz takdir onunAmin ama. Beklentim çok düşük çünkü hep kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum rüyamda böyle bireyler görmüştüm çocuğum olmadığı için anlamdiramamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?