Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi bilgisi olan bi yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh canım benim rabbim umudun bittiği yerde devreye girer inşallahh ❣❣ tahlil verdim 1 saate cıkar yazarım sizd canlar

Canım bak benim eşiöde de damar genişlemesi vardı komutanı izin vermedi ameliyat olsun yılllık iznine kaldı oda bir ay sonray dı ve eğer hamileysem demekki nasip olunca oluyo rabbim tez zamanda size de nasip etsin eşine de şifa versin keci boynuzu içsin tüketsin hep .. bazen güzel seyler için extra capa gerekiyo .. inşallah iyi haberlerini alırız

İNŞALLAH canım

bende veriyorum eşime çaksır suyu inş. iyi gelir :)

ay inş hamişsindir canım.. bende eşimde varikosel vardı 8 ay önce ameliyat oldu ilaçlar ve vitaminler neler içti hep o sırada test yaptık ara ara doktor kontrolünde en son yaptırdığımızda fayda etmediğini gördük 6.ayımızda net anladık iki aydır artık maddi olarak da çok yorulduğumuz için sadece doğal yollarla saraçoğlu kürünü uyguladım ve çaksır suyu fln içiriyorum ara ara inş. faydası olurda

Hamileyim kızlr burda o kadar hamilelik haberleri okudum ki o kadar umidim bosa gitti ki ama hamileyi. Bnde eşim sürekli evde değil dogru zamana denk gelemiyoduk ..ama hamileyim işte .. (gerci yaslanıyom gibi geldi galiba beyin şok durumda değerim 32.74 daha erken olduğu için doktor hayırlı olsub pazartesi gel tekrar dedi darısı hepinize yavrular

Allah tamamına erdirsin biliyodum ovulasyon testleri adet zamanı cift cizgiyse hamile oldugun belli oluyor zaten ..tebrik ederim

canım hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla kucağına al.. bizim içinde dua et.. ilk defamı ovulasyon zamanına denk geldin

canım hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla kucağına al.. bizim içinde dua et.. ilk defamı ovulasyon zamanına denk geldin
Cok tesekkür ederim ya dua etmem mi hepiniz e nasip olsunn inşallahh . Yok daha önce de bi kere denk geldim ama busefer sık ilişki oldu sabahta oldu aksam da .. cok yapın vallahh bazı hamilelikler sık ilişkiyle oluyo

çok sevindim canım tebrikler bu arada adetinden kaç gün geçmişti..

Cok tesekkür ederim ya dua etmem mi hepiniz e nasip olsunn inşallahh . Yok daha önce de bi kere denk geldim ama busefer sık ilişki oldu sabahta oldu aksam da .. cok yapın vallahh bazı hamilelikler sık ilişkiyle oluyo
ya canım bencede sık ilişki ama diyorlarki sperm kalitesi düşermiş felan.. eşimde zaten sperm azlığı ve kalitesizliği var korkuorm.. ancak akşamları yapıorm..

Senden güç aldım ve aynı durumu yaşadım bnde hamileymişim cok sağol bana bu yorumu yaptığın için .. erken öğrendim sayende . ❣❣❣❣

Allah tamamına erdirsin biliyodum ovulasyon testleri adet zamanı cift cizgiyse hamile oldugun belli oluyor zaten ..tebrik ederim
ben hiç o şekilde uygulamadım ovülasyonda kesin çıkar mı ?acaba bende korkuyorum yapmaya elim varmıyor biraz daha bekliyim

ya canım bencede sık ilişki ama diyorlarki sperm kalitesi düşermiş felan.. eşimde zaten sperm azlığı ve kalitesizliği var korkuorm.. ancak akşamları yapıorm..
Sperm azlığı için nasıl olur bilmiyom ama keci boynuzu kürü yap eşine pekmezini yedir inş size de nasip olacak yakında

ben hiç o şekilde uygulamadım ovülasyonda kesin çıkar mı ?acaba bende korkuyorum yapmaya elim varmıyor biraz daha bekliyim
Vallah dün yaptım sabah t cizgisi bay baya belli oldu koyuydu yani oluyo cnm ama adet gününde yap

Sperm azlığı için nasıl olur bilmiyom ama keci boynuzu kürü yap eşine pekmezini yedir inş size de nasip olacak yakında
bende netten aldığım yağları bekliyorum işte nasip kısmet.. dün yumiş günümdü.. bugün T çizgisi soluktu çatlamış sanırım.. belkide mucize olur

Cok sağol canım bugun 3. Günüm 24 de olmam lazımdı normalde .. h2mde sancı da cektim ha baya baya adet olcam sandım
ben 26 haziranda oldum en son ama bekliyorum şuanda benimde adet olacak gibi ağrılar geçtim dün içimden seni geçirdim inş. hamiledir diye ben korkuyorum bakmaya artık o kadar çok baktım ki zaman geçmesini bekliyorum .. beş sene içinde hayal kırıklığı yaşadım

Zaten böle bi uygulama yok kesin sonucu hamilelik testi verir ..ama ben cok arastirmistim eğer ayda 2 defa yumurtlamiyorsan adet zamanin geldiyse ovuslayon testi cift cizgiyse hemen koşun kan verin derim..
Evde hamileik testi yok diye ölesine yapmistim ben gizemde ölesine yapmiş birazda his bence hamileysen hislerinde kuvvetli.oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…