- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemwn atayim canimmerkezi ikiye böldüler :)Uraniaaflora cnm göndermedin fotoğraf
Var aslnda ama gorunmuyor ben bu testlerden hc birsey anlamadimcanım birinde C çizgisi bile yok neden o boşmu
Insallah tutar canim benimki degil yani yumurtlama dahaben ise bunlardan memnunum gerçi ilk defa kullandım ama instagramda hamiş kalanların %99 bu testten kullanıyor, T çizgisi C çizgisinden mutlaka daha kırmızı olmalı o gün yumurtlama günü, mesela bugün benim test öyle çıktı yumurtlama günüm ama hayırlısı
Neden gün içinde aynı saatte yapmıyon peki günlük bitane yapılıyo sonucta . Bak ben bunun 30 lusunu aldım netten 36 tlye ve cpk güvenilir cnm bu ay olmasa eger bebiş bide bunu kullanVar aslnda ama gorunmuyor ben bu testlerden hc birsey anlamadimkaset test daha netti kirmizisi ikisi de cikmiyor nerdryse kipkirmizi olmuyor ikiside
sabah 13.00 de aksam da 22.30 da yapiyorum hep
Canim 18.gun ya kacirmamak icin gunde 2 kez yapiyorum son 3 gundur denedim bunun kasedini iyiydi ama innovitadan baya bi almisbulundum bakalim ne zaman gorecegimNeden gün içinde aynı saatte yapmıyon peki günlük bitane yapılıyo sonucta . Bak ben bunun 30 lusunu aldım netten 36 tlye ve cpk güvenilir cnm bu ay olmasa eger bebiş bide bunu kullan
Dene canım sabahları özellikle birliktw olun vucut dinleniyor yaa iyi oluyoCanim 18.gun ya kacirmamak icin gunde 2 kez yapiyorum son 3 gundur denedim bunun kasedini iyiydi ama innovitadan baya bi almisbulundum bakalim ne zaman gorecegim
Bugun yumurtlama canim bakalim catlamis mi foto attim yarin gorecegim catladigini insallahDene canım sabahları özellikle birliktw olun vucut dinleniyor yaa iyi oluyo
Canim esin hangi ilaclara basladi ?? Gecen ay yaniklar baharattan siparis ettik onlar btti smdi de pharmaton l arginine ve l carnitin aldk ama cok degisik tepki yapti 3 gundur yok sonuccanım gün içinde aynı saate yapılır evet ama akşamda yapılır belli olmuyor yumişler, akşam yakalayan cok... hadi bakalım inş bir an önce çatlar ve hamiş kalırsın, bende dün öğlen gördüm yumişimi.. bugün öğlen bakacam çatlamışmı die.. çünkü bu akşam eşim şehir dışına gidiyor.. sadece 2 gün değerlendirebildim birde yumişten bir gece öncesi... ama hiç umudum yk.. eşim daha ilaçlara başlayalı 4 gün oldu
Sifa olsun insallah rabbim vesile kilsin bzdr ayni durumdayiz cok kotu degil ama hareket az yine de iste kimyasal oluyor. Nasip gonlumzce olsun insallah bnde sigaradan alkolden diye dusunurdm ama nasip bu ya kesnlklrbenim eşimde sperm ileri hızı %1 ama ultrason sonuçları iyi.. sperm ileri hareketinde sorun vr.. hareketsiz sperm sayısıda baya var..
eşim aşırı derecede sağlıklı beslenen sigara kullanmayan ve zayıf biri... bu sonuçları görünce şoka girdik.. hiç beklemiyorduk sağlıklı beslendiği için ama nasip dedik.. doktora gittiğimiz günden beri ağlamaktan helak oldum.. geceleri kaç kere uyanıorm.. stres aldı başını gidiyor.. bende bu ay ilk defa başladım teste.. eşim şehir dışında çalışıyor bende memlekette çalışıyorum.. artık testlerle deneyecem başka yolu yok..
doktor (( wm evolution ))) diye bir ilaç verdi... bunun yanında ben instagramdan doğal ürünler satan sayfadan Keten tohumu yağı, keçiboynuzu özü ve çakşır suyu siparişi verdim.. deniyecez.. hayırlısı
İnşallahj cnm hayırlı bir haber de senden alırız yakında inşallahhBugun yumurtlama canim bakalim catlamis mi foto attim yarin gorecegim catladigini insallah
Amin cumlemize insallahİnşallahj cnm hayırlı bir haber de senden alırız yakında inşallahh![]()