Yok en fazla 3 ay falan istiyorum.Bonusa 4 ay peşin fiyatına satıcının insiyatifine bağlı 6ya kadar yapılabilir ama daha üstü derseniz fark gelir fiyata
Evet :)Kazen 'BEY' mi? lütfen yanlış anlamayın beni, burda yeniyim çok merak ettim o yüzden sormak ve bilmek istedim. Kazen sanırım yöneticiydi. Erkek misiniz yaniKazen :))
Yok en fazla 3 ay falan istiyorum.
Kısa vadeli yapıp hemen ödemek istiyorum.
Planım bu yönde.
3 ay yapılırsa peşin fiyatına olur ozaman yüksek ihtimal.
Nerde çalışıyosunuz sizden alayım çok yardımcı oldunuz sfjhghjghjEvet yapılır peşin fiyattan :)
Nerde çalışıyosunuz sizden alayım çok yardımcı oldunuz sfjhghjghj
Ne var ya uçakla 1 saat maksat herkesin gönlü olsuntabikisi Gaziantepteyseniz beklerimm :)
Sorum çok basit ama değil mi ?
ÖTV indiriminden 1 ay önce 1.600 TL olan ürün bugün nasıl 1.800 TL olur. Adamlara sordum birde bu ÖTV indirimli fiyat mı diye utanmadan evet dediler... İndirim mi bindirim mi çözemedim !
bende bu konuda karıştım.ötv indirimden önce baktığım çamaşır makinasının fiyatı ötv indirimden sonra daha pahalıydı ve sonuç tabiki almadımMerhaba,
Yaşadığım örnek üzerinden gidersek ;
ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.
Nasıl ogrenecem onceyiMerhaba,
ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.
ÖTV indirimi var ama döviz yüksek diye bir açıklama oldu alırken. lg çamaşır makinası aldık hiç bir fark olmadıMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?