ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlanmayı düşünüyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    270
Bonusa 4 ay peşin fiyatına satıcının insiyatifine bağlı 6ya kadar yapılabilir ama daha üstü derseniz fark gelir fiyata
Yok en fazla 3 ay falan istiyorum.
Kısa vadeli yapıp hemen ödemek istiyorum.
Planım bu yönde.
3 ay yapılırsa peşin fiyatına olur ozaman yüksek ihtimal.

Yok en fazla 3 ay falan istiyorum.
Kısa vadeli yapıp hemen ödemek istiyorum.
Planım bu yönde.
3 ay yapılırsa peşin fiyatına olur ozaman yüksek ihtimal.

Evet yapılır peşin fiyattan :)

Ötv indirimini bilmiyorum ama bu 'indirim'lerde fiyat oynamasını hemen hemen her marka yapıyor. İlk internetten kıyafet alışverişlerinde farkettim, mesela önceden 100 tl olan ürün indirime giriyor, bir bakıyorsunuz ilk fiyatını 125miş gösterip, indirimi onun üzerinden yapıyorlar, gene aynı fiyata geliyor. Eğer aynı taktiği uyguluyorlarsa şaşırmadım, indirim falan hep yalan yani.

Bindirimden indirim :)

Fiyatların dolar bazlı olduğunu söylüyorlar ve dolar arttıkça artırıyor ama dolar düştüğünde hiçbir şey değişmiyor. Ek olarak ÖTV indirimi varmış bir de. İndirim olmasa ne olacak çok merak ediyorum.(?)

Yararlandık sanırım , şöyleki avrupa yakasında bi avm den 1550 tl fiyat aldığmız arçelik 5gözlü ankastre ocağı bir hafta sonra anadolu yakasında sıkı pazarlık yaparak 1250liraya karta taksitle aldık

1 ay önce Bosch marka 7 çekmeceli dondurucu aldım,1750 liraya,indirim oldu mu,olmadı mı bilemiyorum,önceki fiyatını bilmediğim için,ama ötv indirimi varsa da,alıcının değil satıcının bunu lehine çevirdiğini düşünüyorum.

bende bu konuda karıştım.ötv indirimden önce baktığım çamaşır makinasının fiyatı ötv indirimden sonra daha pahalıydı ve sonuç tabiki almadım

Yararlanmadım yararlanmayı umuyodum malum önümüz yaz ben de alacaktım derin dondurucu, tanıdık arçelik bayisi var bakalım kaç diyecekler

Nasıl ogrenecem onceyi

ÖTV indirimi var ama döviz yüksek diye bir açıklama oldu alırken. lg çamaşır makinası aldık hiç bir fark olmadı

Komşum 4.800 tl ye camaşır makinası almış. Şok oldum..fiyatlar ne ara boyle uçtu

bizde koltuk takimimizi yeniledik.sirf dogum oncesi masraf yapmamizin sebebi otv indirimiydi.3750 ye aldik normal fiyati 4500 tl ydi.yalan dogru bilemem ama cok ihtiyacim vardi 9 yildir gormekten biktigim koltuklari atmak cok guzeldi.dogum sonrasi alicaktim ama otv ise yaradi esimi ikna ettim boylece...ayrica otv diye hic indirim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…