- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Şunu sorabilir miyim ? % kaç zam geldi ve uygulanan ÖTV indirim oranı % kaç ?
Merhaba,
Yaşadığım örnek üzerinden gidersek ;
ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.
Bişi sorabilir miyim, arçelikte taksit fırsatı var mı kredi kartına?
Yani en fazla kaç taksit yapılıyor ?
Zam oranları üründen ürüne değişiyor ama ötv indirim % 6,7
Tabiki faydalandım geçenlerde bir tane yat'çık aldım...
Şaka şaka bence ötv indirimi tam bir fiyasko. Fiyatları yükseltip sonra indirim yap-mış gibi gösteriyorlar
O zaman şöyle sorayım, ürünlere ÖTV indirimi ile gelen zamdan çıkan fark ile ÖTV indirimi arasında ki farka bakılırsa zam mı geldi ?
Normal kredi kartına 6 taksit ykb world yada vakıf world 12 taksit bize öyle dedilerBişi sorabilir miyim, arçelikte taksit fırsatı var mı kredi kartına?
Yani en fazla kaç taksit yapılıyor ?
Sorunuzun cvbını arçelik çalışanı olarak ben vereyim Kazen bey önce normal zam koyup daha sonra da ötv % 6,7 olarak düşürdüler yani zam geldiği için bu fiyata çıktı ötv indirimi çok bişey fark etmedi ama nakit ödemek isteyen müşterilere yine indirim yapılıyor o liste fiyatı
Aynı şeyi yaşadım ÖTV indirimi gelmeden önce beğendiğim mobilyaların fiyatı 11 bin liraydı indirim geldi gittim aynı fiyatı söylediler zam gelmiş dolar yükselmiş bla bla.. fırsatçılık yapmış olmuyor musunuz şimdi siz? Devlet bu indirimi vatandaş az para odesin diye yapmıyor mu dedim kem küm ettiler sonra epey bir pazarlıkla 9.5 a anlaştık. Aslında bunları şikayet etmek lazım.Merhaba,
Yaşadığım örnek üzerinden gidersek ;
ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.
Bonus var bende kahve makinası ev çaycı almak istiyorum. Teşekkürler..Evet var tabi bütün kartlara taksit yapılıyor 4 ile 12 ay arası karta göre değişiyor
Kazen 'BEY' mi? lütfen yanlış anlamayın beni, burda yeniyim çok merak ettim o yüzden sormak ve bilmek istedim. Kazen sanırım yöneticiydi. Erkek misiniz yaniKazen :))
Bonus var bende kahve makinası ev çaycı almak istiyorum. Teşekkürler..
İndirimi uzatmalarının tek nedenini bulduk indirim yapılmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?