ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlanmayı düşünüyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    270
Haklısın canım vergiyi çok veriyoruz benzinin sadece dörtte üçü vergi diye duymuştum , ah o arabalara içim gidiyor da dediğin gibi 200 bin. Ben burada memur olarak alamıyorum avrupadaki işçi kuzenim alıyor :)

Merak etme cnm okumuş veya elinde zanaati olan kimse alamiyor o arabalari ağababaları var ya onlar alıyor iste :) halbuki örnek olarak abd de bir itfaiye eri bile bahçeli 3 katlı ev sahibi olabilirken burada insanlar bir ömürlerini banka kredilerine ipotekleyip 3 +1 eve zar zor sahip oluyorlar hele istanbulda ev fiyatları uçmuş durumda... kıssadan hisse bizler gibi sade vatandaşlar böyle bakar dururuz fiyatlara ötv miş kdv miş her turlu bizden tahsil ediliyor 80 tl elektrik kullanip 160 tl fatura oduyoruz... Allah herkese kolaylik versin. Bir gun devlet fabrikalar acip egitimde gercek bir reforma gidip bilim ve teknolojiye dönerse iste o vakit bu ulke gercekten kalkinir ve iyilesme soylemleri kagit uzerinde kalmaktan cikip cebimize yansır.

Kazen abi sana buzhane açalım :)

Indirimli fiyat uzerinden otv indirimine gitmemisler. Normal liste fiyatindan otv indirimi yaptiklari icin eskisinden pahaliya geliyor. Sezon indirimlerine bakin bosverin otv yi falan. Ülkemiz hammaddesinin cogunu üretemeyip disa bagimli kaldigi surece pasa pasa odeyecez otv yide bilmem neyide. Sanayide daha cok gelismemiz lazim. Yoksa el mahkum fiyatlara

gardolabın fiyatı gecen ay 3000 tl idi. bu ay 3300 tl idi istikbalde. ötv indirimi ile 2800 e almam gerekiyordu. bana 3000 tl dedidler . dedim geçen ay zaten 3000 tl idi. biz bu ürünü indirim yokken aldık ne yapalım dediler. o kadar sinirlendim ki . ama almak zorundaydım cünkü zamanında evim dar olduğu için gömme dolapla idare etmiştim. şimdi ise takımın parçası diye mecburen aldım.
aynı durum samsung mikrodalga da da ge.erli

İnanmıyorum böyle şeylere, buda haklılığım kanıtı oldu

Ötv farkından faydalanmadım tam tersi zarar ettim ötv'denmi değilmi bilmiyorum ama bi set üstü ocak 750 liraya çıkmış ve mecburen alldık bence ötv varken daha karlıydık....

ÖTV indirimini hiç bir yerde göremedik maalesef

Yaw nenindirimi gecen gun mondiden bir koltuk fiyatı 2 700 tl.idi grip oldum gidemedim on gün sonra gittim peşin 3500 tl dediler şaşırdım.bari zam yapacaksanız aynı ay içinde yapmayın hele su nisan ayı bitip yapsaydiniz .coknsinirlendim almadim

ÖTV indiriminden Korkmazın Çaykolik ve demkolik modellerinden faydalandım indirimden önce 155 ve 140 tl olan ürünleri 140 ve 120 tl ye aldım. fakat şu an tekrar sorduğumda yeni zam geldiğini söylediler. üretici arkadaşlarım da (çelik imalatı) normal olduğunu ilk yılbaşında dolar zammı yapıldığını şu an ise genel zam yapıldığını belirtmişti (eleman maaşları giderler vs.) kafa karıştırıcı yani bi nevi zama da zam geldi

Bu vergi işleri yüzünden bir şey almıyorum hiç... ÖTV ODV BUDEVE... Biri toplu bir başlık açabilir mi acaba bu konularda? Gerçekten hiç bilgim yok, bilgisi olmayanlara vergiler konusunda yol fikirlerini de aktarmış olur yazar kişi :)

Beyaz eşya araştırırken yine bir forumda görmüştüm 2009 da biri otv indiriminden bahsediyordu :) ÖTV indirimi bitmeden almalıyım filan o zaman anladım yalan olduğunu. Zaten çok da bir şey farketmiyor otv de toplu aldın taş çatlasın 80 TL falan , ben ocak ayından bu yana fiyatları sürekli takip ediyorum düğün sezonu yaklaştıkça fiyatlar artıyor her ay ayrı bir kampanya ama ne hikmetse daha çok pahalı oluyorlar.

bende aldım hatta hepsiburadan aldım şuan kargo da uygun aldık ötv indirimi diye ama bakalım gelicek inşallah memnun kalırım... 2 sepet çamaşırlar ve ben 4 gözle bekliyozzz onu

Bende yararlandım acele ettim Nisan sonuna kadar diye Eylül ayına kadar uzatılmış 1489 tl olan kurutma makinası 1200 tl idi en son pazarlık ile 1100 tl ye aldık Mağazanın eski müşterisiyiz diye 100 tl kara geçtik

Ankara'da olanlar için Cevizlidere'de çok iyi bir Bosch mağazası var. Bayağı uygun fiyatlara alınıyor ürünler, hem de artı ÖTV indirimi bu aralar. Ankara'nın Bosch mağazalarından en iyilerinden diyebilirim.

çamaşır makinesi aldım, 1900 tl idi. önceki fiyatı 2069 falandı galiba. ama çok değiştiğini düşünmüyorum fiyatların. bazı firmalar açıkçası uyanıklık peşindeydi. çok gezdik dolaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…