Biz Beko dan klima aldık o ara ötv ye denk gelmısız martta son dıyorlardı falan 2 ay oldu ben alalı heryerde devam edıyor bekoyla arcelık aynı fırma dıye bılıyorum heray anlasmalı bankalardan yatırıyoruz kocfınansa beyaz esya kredısı gıbı bırsey olmus oldu... pesın fıyatına bırsey farketmedıgını soyledıler o fıyattan taksıtlendırıldı yoksa pesın verıp gececektık yine birsey farketmedı bu iş sankiSorunuzun cvbını arçelik çalışanı olarak ben vereyim Kazen bey önce normal zam koyup daha sonra da ötv % 6,7 olarak düşürdüler yani zam geldiği için bu fiyata çıktı ötv indirimi çok bişey fark etmedi ama nakit ödemek isteyen müşterilere yine indirim yapılıyor o liste fiyatı
bu konu iyi oldu.Merhaba,
Yaşadığım örnek üzerinden gidersek ;
ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.
nakit ödemede çok farketmiyor sanki.Sorunuzun cvbını arçelik çalışanı olarak ben vereyim Kazen bey önce normal zam koyup daha sonra da ötv % 6,7 olarak düşürdüler yani zam geldiği için bu fiyata çıktı ötv indirimi çok bişey fark etmedi ama nakit ödemek isteyen müşterilere yine indirim yapılıyor o liste fiyatı
bildiğiniz uyutuluyoruzSorum çok basit ama değil mi ?
ÖTV indiriminden 1 ay önce 1.600 TL olan ürün bugün nasıl 1.800 TL olur. Adamlara sordum birde bu ÖTV indirimli fiyat mı diye utanmadan evet dediler... İndirim mi bindirim mi çözemedim !
Aynen ben de bir elektrik süpürgesi bakıyordum. Fiyat ortalama 480- 530 TL bandında seyrederken ÖTV indirimi duyurusundan sonra 800 küsurlere fırladı. Üstelik yerli üretim bir ürün. Aynı şaşkınlığı yaşadım.Merhaba,
ÖTV indirimi açıklanmadan 1 ay önce alınan Arçelik 2061 Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatı 1.600 TL olurken ÖTV indirimi girdiğinde ÖTV indirimli fiyatı nasıl oluyorda 1.800 TL oluyor ? Ben bunu çözemedim. Aradım Arçeliğ'e de sordum cevap veremediler. 2 gün sonra Arçelik'ten bu ürünü almak istiyormuşsunuz 1.500 TL'ye size özel verebiliriz dendi. Ben bu olayı sorgulamasam 1.800 TL ödeyip bu derin dondurucuyu alacaktım. Şimdi size soruyorum ÖTV indiriminden yararlandınız mı ? Yararlandıysanız ÖTV öncesi ve sonrası fiyatları karşılaştırma fırsatınız oldu mu ? Bu arada ÖTV indirimi Eylül ayına kadar uzatılMIŞ.
Alakasiz bir sey yazicam ama. Bende Arcelik ten mikrodalga firin alacaktim. Ayni marka ayni model Arcelik ten daha ucuza veren yerler var sastim kaldim. Kendi magazasinda daha ucuz olmasi gerekmez mi?Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?