• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odası ve sorum?

*DaMla*

Kocişine Aşık :)
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
1.853
5
158
35
İstanbul
60 cm büyüklüğünde kırmızı renkte odama uygun bir sepet var, ama ben o sepeti ne olarak kullanacağımı bilmiyorum? kızlar sepetin içine ne koyabilirim süs olarak, güzel durması için :27:

merhaba:)) nasil bir sepet oldugunu sorabilirmiyim varsa resim yuklemen mumkun mu? ona gore yardimci olmaya calisirim

merhaba:)) nasil bir sepet oldugunu sorabilirmiyim varsa resim yuklemen mumkun mu? ona gore yardimci olmaya calisirim

3726.jpg
[/url][/IMG]
canım sepet böyle hasırdan ama oval kırmızı, ortan öyle sapı yok yandan oval kısımlarından tutma yeri var, güzel modern bir sepet, oturma odamda kullanmak istiyorum ama nasıl?

gazetelik ve dergilik yapabilirsin :34:

canım çok sağol benimde aklıma geldi ama onun için biraz büyük sepetim ya :S koyucakta başka yerim yok, bari dedim oturma odama koyayım oraya uyuyo ama boş sepette konulmaz ki :2:
değerlendireyim dedim bu seferde aklıma gelmiyi :79:

oturma odasında içine bol çiçek koyup sarkıtabılırsın...

ama bence onu oturma odasında değilde banyoda kullanırsan içine tuvalet kagıdını koy bıraz da süsle hoş olur...

mis sabunlarından meyveler koyabilrsin.altına köpük koyabilrsn fazla doldurmamak için

cnm örgü ipleri koyabilirsn bence renk renk :6: ewe sıcak bi hawa katar. resimler de çok hoş bu arada

ben söyleyecektim ama amelia önce davranmış :))

benim oturma odamda da var sepetim ve en çok yakışan şey örgülerim...sen seviyorsan tabi :)) hem aklıma geldikçe arada bi kaç sıra örüyorum :)))

eğer yüksekliği uygunsa üzerine cam kestirip sehba olarak kullanabilirsin ...içine yapay çiçek koyup hoş bir görüntü elde edebilirsin....

antren varsa evinde uygun bir yere koyup içine yapay çiçek koyabilirsin ...
yada banyoda havluları rulo yapıp içine koyabilirsin...

60 cm büyüklüğünde kırmızı renkte odama uygun bir sepet var, ama ben o sepeti ne olarak kullanacağımı bilmiyorum? kızlar sepetin içine ne koyabilirim süs olarak, güzel durması için :27:

3726.jpg
[/url][/IMG]
canım sepet böyle hasırdan ama oval kırmızı, ortan öyle sapı yok yandan oval kısımlarından tutma yeri var, güzel modern bir sepet, oturma odamda kullanmak istiyorum ama nasıl?

rengi kirmizi buyuklugu 60 cm (en mi boy mu bilmiyorum) istersen icine kullanmadidin ne varsa sus olur cicek olu ne bileyim kitap olur mum olur aklina ne gelirse ama birbiriyle uyumlu olmasina dikkat et yada tek bir sey de secip koyabilirsin... uzerine cam kestirip yan sehpa yapabilirsin. eger koltuklarin farkli renkse ki kirmizi sepetle guzel duracaktir..

yada sepetin icine krilentlerini koyabilirsin degisik ebatta birsuru renkli krilentler...?

yada oturma odanda cicegin varsa onlari sepetin icine yanyana koyabilirsin birde cam kenari olursa super durur...
simdilik bukadari geldi

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, değişik fikirler gerçekten çok güzel, insan bazen düşünemiyo gerçekten :3: ama cam masa, örgüler falan çok iyi fikirler, sanırım cam masa yapıcam, koltuklarım kadife ve yeşil renk, tülüm krem rengi, perdem (yani fon) çiçek desenli, cam masa güzel olucak :52:

arkadaşların tavsiye ettiği gibi hasır bir sepetin üzerini uygun bir tepsiyle kapatıp yan sehpa olarak kullanıldığını görmüştüm.çok sevimliydi.bence de camla kapatıp sehpa yapmak çok güzel bir fikir.altına 4 tane tekerlek de takılırsa na ala :86:

bencede cicek koydur icine cok SIK güzel yapan yerler vardir eminim.. benim evimdede var, kirmizi ton cicekler secmistim, eger odan sade renk olacaksa cok SIK durur ve dikkat ceker ;)

Back
X