Oturma odası için koltuk takımı düşünüyorum..Renk konusunda fikir verir misiniz?

kedcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
132
0
46
Kocaeli
kızlar ben koltuk takımı alcamda nerenk alım karar veremedim oturma odası için yardımcı olurmusunuz
bi tanede cocugum var ama 9 yaşında büyük yani

büyük te olsa çocuk benimde iki çocuk var 11 ve 13 yaşında.ama koltuk üstünde kalem unutuyolar.ödev yapıyolar.meyve suyu falan içiyolar. yani derimki rengi bunları kaldıracak birenk olsun.eğer örtü kullanmayacaksanız.

canım bencede çok açık renkte alma çok koyuda alma orta karar bişey al çocuklar kaç yaşında olursa olsun elinde birşeyler yemeye bayılırlar çünkü. ama ben çok titizim çalışmıyorum silerim dersen açık renk alabilirsin

En zoruda bu ne renk almalıyım.
Olası lekelere karşı koyu olsun kiri belli etmesin diyoruz.
Açıklarda aklımız kalıyor o da leke tutarsa çok kötü.
Bence komple çıkarılıp yıkanan kılıflılardan istediğiniz renkte alın.
Üst komşum ve çok yakın bir arkadaşım komple yıkananlardan kullanıyorlar.
Her tarafı minder değil ama yıkanıyor. Masko dan almışlar.

Ama bana sorarsanız diğer mobilyalarla uyumlu olsun. O sorun değil derseniz.
Keten krem çok uygun olur. Üzerine kullandığınız kırlentlerle de
az maliyetle sürekli değişim yapabilirsiniz.
Halınızı değiştirmeyecekseniz oda halısıyla da çok tezat olmasın.

oturma odası koltuğum koyu kahve renginde kenarlar deri kırık beyaz kreme yakın bir renk çok memnunum sadece koltukların üzerine dökülen toz kırıntı vs kendini çok belli ediyor onu da dert etmiyorum her gün süpürdüğüm için tavsiyem kesinlikle koyu renkte her türlü kumaş kullanılabilir ama illaki açık renk istiyorum diyorsanız leke tutmayan kumaşlardan yaptıracaksınız döşemeleri onlarda inanılmaz rahat oluyor hiç kir leke tutmuyorlar

bende yataşın karel köşe takımını kullanıyorum acı kahve tonu ve kenarları komple deri

arkadaşın dediği gibi,en ufak kırıntıyı bile gösteriyor ama onuda sürekli süpürdüğümiçin dert etmıyorum

açık renkler daha gösterişli duruyor belki ama kullanımı çook zor.

ben koyu renk alman taraftarıyım,ben çok memnunum...

evimi hiçte karanlık göstermiyor çünkü koltuk dışında hiçbirsey koyu renk değil

bilinçlibir şekilde dizayn edersen sorun yaşamazsın.

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

Back
X