oturdum, eşime mektup yazdım

Hmmm tuzlu suyla kıyanın kocanız size bağlanır diyen kadın değil mi o kesin işe yarar evet.
Yani bilmiyorm da geri donusleri cok iyi... tuzlu suyu bilmemde kitaplari var yorumlari iyi ... ama kaya tuzuda ile vucut negatiflikten ariniyor kaya tuzu ile yapin diyor kaya tuzu cok faydali kisa bir dip not kaya tuzunuda övduk....bazlama tuzlama capalama kuzu tandir yapmak konu sahibine kalmis

“ evlilik bana göre değil “ demiş.
Aslında bu söz o kadar doğru ki
Herşey paylaşmış bitirmişsiniz.
Artık her yönünüzü biliyor.
Bir süre sonra aşk , tutku kalmıyor.
Hayatınıza aldığınız kişi aynı yolu yürüdüğünüz bir yol arkadaşına dönüşüyor.
Sizde de durum biraz bu olmuş bence
Ama o kadar seneden sonra normal diye düşünüyorum.

25 senelik evlilikten bahsetmiyorum. 16 senelik evliyiz ama 25 senelik evli de olsam hissedebilirim. Elbette seveceğim yaşamayı, neden sevmeyeyim? Kızmak degil de uzuldum ama kendim için değil, sizin için. Demek siz belli bir yaşa gelince yaşamayı bırakmayı düşünecek kadar sevmiyorsunuz yaşamayı, üzücü.

Tesekkur ederim yorumunuz için. Derdim bu aslinda o hicbirseye ok demiyor, cabalamiyor. Cift terapisine kendim gittim yalniz, gelmediBende baska bir yerde psikologa başladım. Spora başladım, kendime yöneldim ama onda en ufak caba yok, tık yok, yaşıyoruz oyle. Ona göre sorun yok, aman is çıkarma! Aa bende bana ask şiirleri yazsin demiyorum ama geçen gün kolumu okşadı, ne kadar uzun zamandır bana sevgiyle bir an dokunmadigimini hissettim, ne acı. Var ama yok. Bende o zaman neden var'a donuyorum. Boyle giderse bir gün zayıf bir anına denk gelir, tutar birine aşık olur, daha cok kırılırım. Evlilik bu degil bence.

Tesekkur ederim yorumunuz için. Belki ben enerjimle bizi dibe surukluyordum dedim, kendim için birseyler yapmaya başladım. Neşeli, eğlenen kadin eve gelince ruhum çekiliyor malesef. Konuşmayan, sadece birlikte tv izlediğimiz bir ev arkadaşı. Arkadaşlarıyla, çocuklarla gayet neseli; benim yanımda o da tamamen kapalı. Birbirimizin "ruh emicisi" gibiyiz

Tamamen hircinim, cok dogru tespit
Tesekkur ederim yorumunuz için

"Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın" modunda, off der eminim. Tesekkur ederim

Kaçmaya mecalim yok. Net olalım istiyorum ama son cümlelerinizi o kadar ciddiye alacagim ki. Bunu yürekten istiyorum. Tesekkur ederim

Beni üzen bu. Adam tek kalacak planlar yapmiyor, yaptigim planlara uymuyor. Başbasa iki gun tatil yapalım diyorum, sanki anasına küfrediyorum. Eger insan eşiyle iki gun tatil yapacak diye korkuyorsa, diretiyorsa ne anlami var o birlikteligin.. Cocuklar sonrasi 14 senede sadece bir gece bir otelde basbasa kaldik, benim zorumla

Sanirim bizde malum sona yaklaşıyoruz. Ya cocuklar iyice büyüyünce bitecek yada ben kendi tatillerimde, o isinde gucunde hayat gececek ama ben hayati paylaşmak istiyorum. Bu beni ruhen cok yoruyor.

Tesekkur ederim yorumlarınız için.
Spora başladım, kilo verdim, kendime bakıyorum, kis döneminde kursa yazılacağım. İnan duygu sömürüsü degil, ağlayıp zirlamiyorum da. Aksine hayatimin hiçbir döneminde olmadigi kadar mantikliyim ve neden varken olmayan bir ilişkide cabalayacagim, omur geciyor, sevgi görmedikçe hircinlasiyorum, neden diye bir yol ayrimindayim. Mesela esim kucuk oglumun spor kocu gibi birsey, sürekli onunla maçlarda. Buyuk üzülmesin diye arada onunla baba oğul günleri yapıyorlar. Bende hadi diyorum bir aksam basbasa yemeğe çıkalım, yorgunum, evimiz ne güzel burda olalım vs. Bana gelince ilgilenilmeyen cocuk gibi köşede bekliyorum. Bana gelince zaman yok, enerji yok, istek yok; bu kırıyor beni.

Biraz acımasız bir yorum olacak ama adam yeni iş kurmuş heyecanı o malesef. Siz de odağınızı ondan çekin birseyler başarmaya çalışın . Bilemiyorum bir erkek olsam sürekli sevgi de sevgi istediğini bildiğim hayatta daha ilginç bir amacı olmayan birine ilgim kalmayabilir.
Yanlış anlamayın bu bir öz eleştiri aynı zamanda. Ben de bazen sizin duygularınızda buluyorum kendimi ama sonra mantıklı düşününce aslında doğru bir ruh hali değil

Biz malesef ev arkadaşı olduk. Nerdeyse koca yaz sevismedik. Ben soylemeyince aklına bile gelmiyor. Gecen gün dedim ya urologa git, ya psikiyatriste. Normal mi bu??

Anlıyorum seni.
Ama bence hicc üstüne düşme.
Arkadaşlarınla plan yap hafta sonu eşine bırak cocugunu benim işim var hayatım arkadaşlarımla görüşücem falan yap.
Erkekler sözlere bakmaz yapılanlara bakar.
Kadınların hatası belki de oturup konuşmak.
Ondan uzaklaştığını göster.
Hala degismiyorsa boşanmaktan başka çare yok .

Dost acı söyler, zaten acımasız olun, sıkıntı yok, tesekkur ederim. Ama ben işiyle ilgili paylaşımına da razıyım, orada da yokum. Eskiden anlatirdi simdi hic konusmuyor, başkalarından (örneğin arkadasimdan; arkadaşımın esine anlatıyor, kiz bana soruyor, bilmiyorum demek agrima gidiyor) duyuyorum, dis kapının mandali gibi hissediyorum. Biz asla böyle değildik, bir sorun var.

Biz malesef ev arkadaşı olduk. Nerdeyse koca yaz sevismedik. Ben soylemeyince aklına bile gelmiyor. Gecen gün dedim ya urologa git, ya psikiyatriste. Normal mi bu??

Orasini bilemeyiz. Yani diyorum ya bazen hayaz yogunluktan insanlar bu ilsikilerini arka plana kaymasini pek fark edemiyor. Siz bunu acik dile getirdiginizde ne tepki verdi?

Aynen öyle büyük bir sorun var. Tepkileriniz ne oluyor ? Örneğin yemek ya da yatakta reddedilince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…