Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

bakalım bana ne dicek bide bana acildeki doktor kist felan yok dedi endometrium normal dedi gidip kistin duruo dese katil olurum heralde:d

selam kızlar malesef kistim aynı boyutta duruyormafoldumben

çok morelim bozuk bu ay da ginera kullanacagım ama bir daha ki ayda geçmezse bebek deneyeceğim inş

aaaaaahh ya ben senden çok umutluydum yaa hiçmi ggeçmemişş yaaa
küçülmemişşmii ginAREDA DOGUM KONTROL HAPII bilmiyorumkismiledene cnımm kistlede hamile kalınır galibaaaa

bakalım bana ne dicek bide bana acildeki doktor kist felan yok dedi endometrium normal dedi gidip kistin duruo dese katil olurum heralde:d

sana ne dediiiii turuncuu dr..:hulya:

momenttttt nerdeisnn canımmmopuyorumnanaktan

canımmm idolüm, nete neredeyse çok az giriyorum..
dünden beri kasığım çok ağrıyor..mafoldumben
bu kistten hiçbişi anlamadım tek bildiğim ya gidecek ya gidecek,
idoleeeee ayıpppp olur çünküüü.:kedi:
hiç ilaç kullanmadığım halde küçülmesi sevindirici en azından.
doktorda çok şaşırdı.
ama içinde kanlanma olan kist olduğu için ilaç vermiyorlar.
sen neler yapıyon canımcımmmm

selam kızlar malesef kistim aynı boyutta duruyormafoldumben

çok morelim bozuk bu ay da ginera kullanacagım ama bir daha ki ayda geçmezse bebek deneyeceğim inş

şaşırdım şimdi neden gitmedikiiiibilmiyorumkismile
sıkma tatlı canını inşallah bi dahakine gitmiş olur...

selam kızlar bugün gittim doktoruma 2 aylık yasmin sonrasında 5,5 cm kistim tamamıyla gitmiş bulunuyor.... acaip mutlu oldum darısı herkesin başına...

napım bende tatiidetimm momentttt olumunekankayizsmilebiliyorum ama seninde elixirdede turuncununda geççecekkkolumunekankayizsmile
selam kızlar bugün gittim doktoruma 2 aylık yasmin sonrasında 5,5 cm kistim tamamıyla gitmiş bulunuyor.... acaip mutlu oldum darısı herkesin başına...

oyyy çok sevindimmmmmmmmolumunekankayizsmile

cnm kasık agrısı bendede olmuştu acile gidicek kadar... Belki seninkide gidiyordur.

canım cok sevindim yaaaa benimki gitmiş kadar sevindim darısı başıma:lepi:
şaşırdım şimdi neden gitmedikiiiibilmiyorumkismile
sıkma tatlı canını inşallah bi dahakine gitmiş olur...

canım nasılsın seninkide gittimibilmiyorumkismile

ya ben bir ay yasmin bir ay ginera kullandım ondan mı gitmediki bilmiyorumkismile

soğan suyunuda bıraktımmafoldumben

canım benim doktorum dediki yasmin en az iki ay kullanmak gerekiyormuş etki etmesi için o yuzden 2 ay sonra gel demiş 2. ay etki edermiş tam olarak..

ama benim doktorum yasmini önermedi bana ginera en iyisi dedi bakalım ginere da 2ayda geçirirmiakannehir

tabiki canım doktorun daha iyi bilir belkide senin vücudun için daha uygundur ginera... ben sadece benim doktorumun söyledigini söyledim inşallah seninkide geçer tatlım ama stres yapma gercekten varlıgını unut gtsin..

acile kaldırıldıgımda geçmiş ewet yani cihazda yokmuş bozukluk.. Kan felan yoktuu bende...

turuncu çok sevindim canım
benim de moralim çok bozuk
gittiğim jinekolog bu ay kontrole gitmemi eğer kist erimediyse ameliyat edeceğini söylemişti
annem de başka bi doktora danıştı aile doktorumuz.işte o ameliyat olmasın demiş
annemler başka doktor araştır bul ona gidelim dediler ben buldum ama götürmüyorlar
niye bilmiyorum
anneme söyledim devlet hastanesine gidelim dedim yok özel doktora gideceğiz dediler ama hala bi faliyet yok
offf başka doktorun dediğine uyup kontrole götürmüyorlar
acaba ameliyat olacağım diye mi korkuyorlar anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…