kızlar devamlı yazıyordum kıstım 7,5 cm dı cok korkmustu ama doktorumum sayesınde 1 aylın bır ılacla yasmın kullandım ve 1aylık surecte moralımı yuksek tuttum cunu doktorum hem tanıdıl hemde cok moral vermıstı ve 1 ayım doldu 2 hafta once gıttım muane oldum sukurler olsun ALLAH IM tamamem yok olmus darısı sızlerın basına sızler moralnızı tuttun ınsallah sızınkılerde en yakın zmanda gececek
çok sevindimm
darısı başımıza:)
kızlar tez zamnda şifa bulursunuz inşaşşalh....
herkeze sevgilerra.s.
hoşgeldin iyizz senn:hulya:
slm kızlar iki gün önce siddetli bir kasık agrısıyla gece 2 sularında acile gittim. Bildiginzi üzere yaklasık 5-5,5 cm lik bi kistim vr. Neyse orda kan idrar ultrason ve filmde baktılar. Hiç bişi bulamadılar işin tuhafıda ultrason sonuc raporunda yumurtalıklar normal boyutta ve belirgin sınır ve kistik bir durum saptamadı diyor... Sizce kistim gitmiş olabiirmi yada acaba ultrason makinesimi bozuk :S
slm kızlar iki gün önce siddetli bir kasık agrısıyla gece 2 sularında acile gittim. Bildiginzi üzere yaklasık 5-5,5 cm lik bi kistim vr. Neyse orda kan idrar ultrason ve filmde baktılar. Hiç bişi bulamadılar işin tuhafıda ultrason sonuc raporunda yumurtalıklar normal boyutta ve belirgin sınır ve kistik bir durum saptamadı diyor... Sizce kistim gitmiş olabiirmi yada acaba ultrason makinesimi bozuk :S
arkadaslar banada yardim edin, rahmim cok büyükmüs ve su toplanmis etrafina, ve de kistim varmis (ovarialzyste, tam türkce ne demek bulamadim )
ben daha 18 yasindayim cok korkuyorum cocugum olmama ihtimalim varmidir mafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin geçmiş olsun cnmboshayallersmilearkadaslar banada yardim edin, rahmim cok büyükmüs ve su toplanmis etrafina, ve de kistim varmis (ovarialzyste, tam türkce ne demek bulamadim )
ben daha 18 yasindayim cok korkuyorum cocugum olmama ihtimalim varmidir mafoldumbenmafoldumben
elixsir,
kendine iyi bak hemiiiiiiiiiiiiiii
dr dan iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?