Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

çok sevindimm
darısı başımıza:)

selam güzeller beklenen adetim geldi sonunda şimdi randevu alıcam bakalım ne olcak

perşenbe günü doktora giderim duacınızım dualarınızıda bekliyorumkaydirigubbakcemile5

arkadaslar banada yardim edin, rahmim cok büyükmüs ve su toplanmis etrafina, ve de kistim varmis (ovarialzyste, tam türkce ne demek bulamadim )
ben daha 18 yasindayim cok korkuyorum cocugum olmama ihtimalim varmidir mafoldumbenmafoldumben

slm kızlar iki gün önce siddetli bir kasık agrısıyla gece 2 sularında acile gittim. Bildiginzi üzere yaklasık 5-5,5 cm lik bi kistim vr. Neyse orda kan idrar ultrason ve filmde baktılar. Hiç bişi bulamadılar işin tuhafıda ultrason sonuc raporunda yumurtalıklar normal boyutta ve belirgin sınır ve kistik bir durum saptamadı diyor... Sizce kistim gitmiş olabiirmi yada acaba ultrason makinesimi bozuk :S

bence ultrason cihazının bozuk olması mümkün değil, bozuk olsa tümden çalışmazdı heraldehihoyyyt
bence kistin gitmiş, giderkende acilde vedalaşmak istemiş...bilmiyorumkismile
gözünaydın..
Allah bi daha yaşatmasın geceyarısı acilleri

idolümmmmmm melisdenizolumunekankayizsmile
nasılsınnnn
çok fazla nete giremiyorum,
yarı buçuk hastalık, yarıbuçuk tatil modundayımalkisalkisalkis

canım Dr a gittim kistim küçülmüş, ama halen daha hap vermediiiii:çok üzgünüm:
çok öpüyorum canım
çok sık giremesemde sizi özlüyorumm

elixsir,
kendine iyi bak hemiiiiiiiiiiiiiii
dr dan iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmmmmm

canım kistin mi patladı acababilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım inşAllah kistin gitmiştir

canım malesef bi bilgim yok geçmiş olsun
ama aklına kötü şeyler getirme hemen bozma moralini Allah şifa versin

hoşgeldin geçmiş olsun cnmboshayallersmile
elixsir,
kendine iyi bak hemiiiiiiiiiiiiiii
dr dan iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmmmmm

sağol cnm bu ay adetim ağrısız geçti cok şükür 2 aydır kistimin oldugu taraf cok ağrıyordu adet

zamanımda
ama bu ay yokbilmiyorumkismile

dün aradım doktorum tatildeymiş malesef akannehir

aynı hastanede başka bir kadın doktordan randevu aldım hayırlısı bakalım saat 12 de perşenbe günüohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…