nasılsınız canlarım oruçla aranız nasıl bakalım
nasılsınız canlarım oruçla aranız nasıl bakalım
Allahım klimasız ortamlarda oruç tutanlara ve çalışanlara ecir sabır versin, yardımcısı olsun..:Saruboceq:
kızlar kistim büyümüş 8 cm olmuşmafoldumben
canım korkma yaa ben kontrole gittigimde gitti dicek die beklerken kücülmemiş hatta büyümüş dedi mahvoldum.. 2 ay sonra tamamen geçtii... moralini yüksek tut..
selam kızlar bundan 4 yıl once tesadufen bende 4 cm kıst oldugunu ogrendım 2 yıla yakın yasmın kullandım sureklı kontroller falan ama kıstım ne yazıkkı gecmedı en son kontrollerdede 8 9 cm cıktı ve drum amelıyat olmam gerektıgını soledı cunku kendı kendıne patlarsa daha kotu olur dedeı neyse bende gecen sene amelıyat oldum ole korkulcak bısey degıl tam bır sene oldu ve hersey normal su an
ama ılk ogrendıgımde dr bana kıstın var dedeıgınde ben o masada nasıl yanı kansermıyım dıye aglamaya basladım ama sonra baktımkı her kadında varmıs onemlı olan smear sonucların kıst herkeste var ama buyuyorsa benım gıbı amelıyat ol kurtul derım ben
üzülme canım bak ne sanslıyız her kadında olmuyor demekki seçilmiş kullarızkaydirigubbakcemile5kızlar kistim büyümüş 8 cm olmuşmafoldumben
canım çok korkuyorum ama ben ameliyattan:çok üzgünüm:
kızlar bi doktora bağlı kalmayın en az 3 doktor.... Benim 2.gittigim doktor ameliyat olman lazım demişti ve beni azarlamıştı çikolata kisti bu demişti yasmin vemrişti etkisi olmaz ama kullan demişti. Neyse ilk gittigim doktorum saolsn eet kullan ilacı dedi cikoalta kisti iileşmez ama bakalım izlielim dedi. 2 ay sonra şu an kistim yok....
cnm hemen kötü düşünme kisi olupta hamile kalan insanlarda var ağlayıpda kendine zarar verme:1hug:
dur bi sakin ol:1hug:
kızlar yine iyi bi haberim yok ama bu doktorun dedikleri şaşırttı beni
kistin içinde bi yapı daha gördü
ayrıca bu kist tahminime göre anne karnından beri sende olan bişey zamanla büyümüş dediakannehir
doğum kontrol hapı falan boşuna kullanma eğer küçülebilen kist olsaydı 5-6 ayda küçülürdü dedi
ve kist için hep sağ yumurtalığımda diyordu önceki doktorlar ama bu sağ yumurtalığından ayrık dedi ve sol yumurtalığımı göremedi bağırsaklar veya kist kapattı herhalde dedi
sonuç ameliyat..eyvahedigeldismile
ay canım her doktor bi hikaye yazıyor hangisine inansam kikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?