Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

çok şükür iyiyim yarın doktora gideceğimmirmirmirmir
hadi bakalım sonuçlarını bildir bizede geçmiş olsun sanatt:hulya:

herkese slm.bedede 7.40 cnm vardı kist ilk kutu doğum kontrol hapım bitti gitim doktora 5.5 cme düşmü dedi.şimdi 2.kutuyu içiyorum.bitince tekrar gidceğim.büyük ihtimal 3 aylık hap kullanımıyla geçer demişti doktor geçmezse bakarız demişti.bekliyorum bende artık

h.g cnm geçmiş olsun
HEHE sende başal kistin geçincee:)
bende ümitliyim sendenn geçtiii inaşşalahhhhhhhh:Saruboceq:

ah ah bir gitse şu kistolumunekankayizsmile

kısmet hemen başlarım aklinialirimsmile

selam kızlar benımde gecen ay kıstım cıkmıstı adet olunca gıttım 3 gun once kıstım kaybolmus sukurler olsun.cok sevındım.

selam kızlar malesef kistim aynı boyutta duruyormafoldumben

çok morelim bozuk bu ay da ginera kullanacagım ama bir daha ki ayda geçmezse bebek deneyeceğim inş

selam kızlar malesef kistim aynı boyutta duruyormafoldumben

çok morelim bozuk bu ay da ginera kullanacagım ama bir daha ki ayda geçmezse bebek deneyeceğim inş

bozma canım moralini biliosn bu kistlerin tedavisinde rahat olmak önemliymiş bende yarın gidicem doktora acil şokundan sonra inşalklah ordakiler doğrudur diorum.... dua edin bana

selam cnm bari seninki gitmiş olsun:roflol:

bari seninki ne ya hepimizinkigidicek buna inanmamız lazım. biz inanmazsak kistte inanmaz sonra gitmez :) ya gitmediyse nolcak hayatında neyi etkilio ? öle yani doktora gitmesek bilmicektik hic bi zaman. gectiyse gecti gecmediyse gecmedi.

Allah dermansız dert vermesin ya en son çare ameliyatla gdiyor. Evet moral bozuo ufacık seyler ama morali bozmamak lazım. Gerci benim konustuguma bakma yarın doktor kistin büyümüş derse yok artık derim.

boşver canım yaşamayı öğrenmek lazım olaya bide su acıdan bak ya kötü huylu olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…