Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

çok şanslısınız 2 cm de farkedilmiş
büyük ihtimal jinekolog doğum kontrol hapı verir kistiniz de eriyip gider
Allah şifa versin ,bozmayın moraliniziopuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm..bu pazartesi kadın has. dr. na gittim..o da adet dönemini bekleyelim eğer kendiliğinden kaybolmazsa o zaman ilaca başlarız dedi..bakalım haftaya adet olmam lazım ama ben geçeceğini zannetmiorum, Allah hayırlısını versin..şifa versin..cümlemize..üroloğun verdiği antibiyotiği de içtim bu arada ..bayağı ii geldi..faydası oldu sanki biraz..ama akıntım başladı beyaz renkte :uhm:Allah akla hayale gelmez hastalıklardan, belalardan kazalardan tüm inananları ve insanlık alemini korusun..:Saruboceq:

benimkide 3 cm
fatural verdi regl oldum küçülme oldu ama yok olmadı
dogum konrtol hapına başladık
1. kutu 9 gün sonra biticek 7 gün aradan sonra 2. kutuya baslıcam
reglden sonra gidicem bakıcaz.
kist oldugunu duyuncada hiç ağlamadım :)
yalnız düzenli regl olmak ne büyük nimetmiş anladım

iyiyim canım burdayım bir süre giremiyecem idare edin

inşallah canım daha hastalanmadım yarın olmam lazım eyvahedigeldismile
bakalım hayırlısı bır kac zaman sonra gorusuruzolumunekankayizsmile
seninde geçcekkk canımm burdan sevincinii paylaşcan...eylüll topiğinde görüşüyoeuzz senle zatennnolumunekankayizsmile
saol cnm iim geç bi cevap oldu hatta baya bi geç ancak şehir dışındaydım internetimde yoktu... sen ne durumdasın nasılsın

[olsun bakalım..iyim turuncuu saoll sennnn:1hug:

kızlar hepinize çok geçmiş olsun fakat bir sorum olacak bu kistlerin belirtileri neler oluyor acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

kızlar hepinize çok geçmiş olsun fakat bir sorum olacak bu kistlerin belirtileri neler oluyor acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

adett gecikmesii agrı yumurtalıkta akıntı fazlaşıyor ateşş bunlar ve kilo artışııı tabii-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
aşırı kanama, regl in çok ağrılı olması eğer kist büyükse karında şişlik..

bugün itibariyle kistimden kurtuldum...çok kötü bi karın ağrısı ile hastaneye gittim..kistim vardı dedim baktılar ultrasonda bişey yok dediler..geçmiş kistim..adet sancısı gibi bir sancı sabah kalktığımda sardı karnımı ve giderek şiddetlendi..bayılıcaktım ağrıdan..gözüm falan görmüodu bir yeri bembeyaz oldu ortalık..böyle bir ağrı yaşamadım hayatımda.. heralde o zaman patladı kist..mahvetti beni..ölcem sandım..ağlayarak yerlere yattım..hastanede ultrason tahlillerim temiz çıktı..ben de kist olcaktı dedim yok dediler inanmadım bi doktora daha gittim o da yok dedi ..pazartesi yine gidicem bakalım..ama hala adet olmadım o ağrılara rağmen..hayırlısı artık..kistten kurtuldum ama biraz ağrılı oldu..sizleri de kurtarsın ALLAH..:Saruboceq:

çek geçmiş olsuna.s.
sizin 2 cm lik kistiniz patladığında bu kadar ağrı yaptıysa benim 7-8 cmlik kistimin patladığını düşünemiyorum bilemafoldumben
doktor zaten bayılırsın falan demiştimafoldumben

saol cnm..çok fenaydı gerçekten bayılmadım ama bayılmanın eşiğine geldim..hiçbişey hatırlamıorum etrafımda ne vardı kim vardı..çok şiddetli bir ağrı..inş. böle olmadan kurtulursun..kib..bye

momnettt nasılsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…