turuncu çok sevindim canım
benim de moralim çok bozuk
gittiğim jinekolog bu ay kontrole gitmemi eğer kist erimediyse ameliyat edeceğini söylemişti
annem de başka bi doktora danıştı aile doktorumuz.işte o ameliyat olmasın demiş
annemler başka doktor araştır bul ona gidelim dediler ben buldum ama götürmüyorlar
niye bilmiyorum
anneme söyledim devlet hastanesine gidelim dedim yok özel doktora gideceğiz dediler ama hala bi faliyet yok
offf başka doktorun dediğine uyup kontrole götürmüyorlar
acaba ameliyat olacağım diye mi korkuyorlar anlamadım ki
selam kızlar bugün gittim doktoruma 2 aylık yasmin sonrasında 5,5 cm kistim tamamıyla gitmiş bulunuyor.... acaip mutlu oldum darısı herkesin başına...
canım ya anakraya gelmeye ikna etsen benim doktorumu öneririm sana... Desen ailene çok iyiymiş banada ameliyat demişti 2.gittigim doktor. Çikoalta kisti bu erimez demişti 5.5 cm cok büyük demişti.. Ama bak geçti belki seninde öledir yasmine baslasana 2 ay kullan belki gider..
turuncu çok sevindim canım
benim de moralim çok bozuk
gittiğim jinekolog bu ay kontrole gitmemi eğer kist erimediyse ameliyat edeceğini söylemişti
annem de başka bi doktora danıştı aile doktorumuz.işte o ameliyat olmasın demiş
annemler başka doktor araştır bul ona gidelim dediler ben buldum ama götürmüyorlar
niye bilmiyorum
anneme söyledim devlet hastanesine gidelim dedim yok özel doktora gideceğiz dediler ama hala bi faliyet yok
offf başka doktorun dediğine uyup kontrole götürmüyorlar
acaba ameliyat olacağım diye mi korkuyorlar anlamadım ki
canımmmm seninki çikolata kistimiydi
bilmiyorumkismile
benim önce çikolata kisti dediler, ben ağlamaktan bi hal oldum
sonra bi kaç dr dolaştık..
idol melisdeniz dua etti alkisalkisalkis
sonra bi başka Dr çikolata değil içi kanlı kist dedi, içinde kanlanma var ilaç vermiyelim dedi..(çikolata kistindede kanlanma olduğu için ikisini karıştırıyorlarmış)
geçen gün de Dr a gittim %10 küçülme olmuş
dr da çokk şaşırdı çünkü kanlanma olan kist asla küçülmezmiş
bu gittiğim dr çok tatlıydı
dur bakalım senden umutluyum dedi:kedi:
şimdi sıra ben ve elixsirde
elixsir yan çizmek yokkk
olumunekankayizsmile
ewet canım doktor %98 cikolata kisti dedi ben evli olmadıgım icin sadece karındn bakılıo ultrason doppler felan. ona dayanarak demişti 2.gittgim doktor ilk gittgiim doktor yani asıl doktorum hiç biiişi demedi beklielim dedi tehlikeli bişi yok dedi baş agırısıdır bu kistler dedi zaman zaman agrır gecer sonra bi an tekrar agrır tekrar gecer dedi. ankaradaki herkese doktorumu tavsie ederim...
canım ya anakraya gelmeye ikna etsen benim doktorumu öneririm sana... Desen ailene çok iyiymiş banada ameliyat demişti 2.gittigim doktor. Çikoalta kisti bu erimez demişti 5.5 cm cok büyük demişti.. Ama bak geçti belki seninde öledir yasmine baslasana 2 ay kullan belki gider..
sanat,
senin ameliyat olma fikrin bile, neden bilmiyorum benim hiç içime sinmiyor..
ameliyatsızda gider diye düşünüyorum canım
ve inşallahda gider
canım sen hap dışında başka bişi kullandınmı..
ben geçen ay soğan suyu içtim. ama soğan suyunuda sürekli içince zararlıymış..
birde aktardan bi karışım getirdiler ama benim kist riskli olduğu için kullanmaya cesaret edemedim..
bir yeni öğrendim günde 3 incir kistlere iyi geliyormuş
sen neler yaptın anlatabilirmisin..
Birde renkli doppler çekilirken işlem, yine normal ultrason gibi mi
yoksa damardan iğne falan vurularakmı bakılıyor.... birde ilaç içilerek yapılan bi işlem vardı ama renkli dopplermiydi bilemedim şimdi
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canımmmm seninki çikolata kistimiydi
bilmiyorumkismile
benim önce çikolata kisti dediler, ben ağlamaktan bi hal oldum
sonra bi kaç dr dolaştık..
idol melisdeniz dua etti alkisalkisalkis
sonra bi başka Dr çikolata değil içi kanlı kist dedi, içinde kanlanma var ilaç vermiyelim dedi..(çikolata kistindede kanlanma olduğu için ikisini karıştırıyorlarmış)
geçen gün de Dr a gittim %10 küçülme olmuş
dr da çokk şaşırdı çünkü kanlanma olan kist asla küçülmezmiş
bu gittiğim dr çok tatlıydı
dur bakalım senden umutluyum dedi:kedi:
şimdi sıra ben ve elixsirde
elixsir yan çizmek yokkk
olumunekankayizsmile
canımmm çok sevindim.. hadi gözünaydın... zaten ben ilk günden hissetmiştim cihazda bozukluk olmadığını.. ohhhhhhhh bee hadi birini daha emekliye ayırdık...olumunekankayizsmile
bizim kistler duysunda örnek alsın biraz...,
benim kasıklarda çokkkk ağrıyo ama ben daha ilaç bile kullanmıyorumbilmiyorumkismile
tekrar çok geçmiş olsun canım..
idol melisdeniz bizi bırakmadı sende bırakma emiii:kedi:
ilaç kullanmıyorsun demek eee gebe kalamadın mı canım ben diğer ay denicem
şimdi dğm klntrl hapı içiyorummafoldumben
bebek isterken
hayırlısı olsun canım yaaaa çok takarsan kafaya canın sıkılır.. akışına bırak
canım ben dr a yeni gittim.. aslında bi daha gidesim yok..
ilaç kullanmıyorum çünkü...
halen daha ağrılarım olduğu için bebekde henüz düşünemiyorum
herşeyin hayırlısı olsun...
oy oyyy bırkamadımm canımm geliyoum bakkcanımmm çok sevindim.. hadi gözünaydın... zaten ben ilk günden hissetmiştim cihazda bozukluk olmadığını.. ohhhhhhhh bee hadi birini daha emekliye ayırdık...olumunekankayizsmileturuncuu çok sevindimm tebrikler::)
tekrar çok geçmiş olsun canım..
idol melisdeniz bizi bırakmadı sende bırakma emiii:kedi:
iyiym momentimm şekerparem sen nasılsın bu sıcakalrr çok fena yaa herekzi bunallltlllll falaa bende geceleri klimayıidolümmmmmmm umarım iyisindir..
bu sıcaklar beni bunaltttttttttttttttttttttııııııııııııııııııııııııııııııııı artıkkk
dört gözle yaz ı beklerken,
şimdi hafif bir yaprak kımıldamasını dört gözle bekliyorummm
çok öpüyorum canımcımmmmmm
olumunekankayizsmile
idolümmmmmmm umarım iyisindir..
bu sıcaklar beni bunaltttttttttttttttttttttııııııııııııııııııııııııııııııııı artıkkk
dört gözle yaz ı beklerken,
şimdi hafif bir yaprak kımıldamasını dört gözle bekliyorummm
çok öpüyorum canımcımmmmmm
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?