• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdugun koltugu ben aldim

Çok büyük bir askla evleniyorsun,karsina aliyorsun insanlari seviyorum diyosun,yapmaz diyosun. Evlenmeden once dünyanin en iyi adami ,evlendikten sonra patlican gibi acisi sonradan cikiyor.

Soran arkadaslar olmus.ailen arkandami diye. Babam baska bir kadinla evli, cocuklari ve torunlari var. Onlar beni aramasini istemiyor . Ben saygi duydum bu duruma.
Annem ise kucucuk bir oda evde kardesimle birlikte kirada yasiyor.
Calisiyor.

Benim kendimden baska kimsem yok acikcasi. Olaylara sadece kavga esnasinda kizgin ve ofkeli bakabiliyorum.
Sonrasi duygusal yıkım benim icin. Kahroluyorum babasiz buyudum sevgisiz buyudum. Annem ne kadar hisettirmek istemesede. Karne günleri,bayram günleri bu duyguyu iliklerime kadar hisettim. Bir baba sevgisi cok baska. Cabam bundan lutfen yargilamayin cocuk bahane diye.
5 senedir herseyimi degistirdigim, adam icin simdi hayal kirikligi yasiyorum. Tükendim.

Annenizin tıpkı sizin duyduğunuz hakaretleri duyduğunu bilseydiniz babanızla evli kalmasını ve sizin için buna katlanmasını ister miydiniz?

Bir çocuk için anne babasının ayrı olmasından daha ağırdır huzursuz, saygısız bir ortamda büyümesi.

Babanızın babalık vasfı yokmuş ki şimdiki ailesi için öz kızını silmiş. Nice ayrılan çiftler var anne baba sevgisinden mahrum kalmayan.

Kendinize ve çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın.

3 yasinda. Diyorum ya calismaya izin yok. Getirdigi ekmege laf soyleyen bir tip.

3 yaşından itibaren kreşe yazdırıyor herkes çocuğunu sen de yazdır istersen. Hem daha sosyal oluyor çocuklar. Kreşe ver işe gir bence. Bir de boşan gitsin adam adam değil çünkü.

Çocukların 3-3,5 yaşından itibaren kreşe başlamaları uygundur diye okudum. Düşünebilirsin

3 yaşından itibaren kreşe yazdırıyor herkes çocuğunu sen de yazdır istersen. Hem daha sosyal oluyor çocuklar. Kreşe ver işe gir bence. Bir de boşan gitsin adam adam değil çünkü.

Çocukların 3-3,5 yaşından itibaren kreşe başlamaları uygundur diye okudum. Düşünebilirsin

Düsünüyorum karsimdaki insan insan degil cocuk zaten okula gitcrk birak evde senle vakit gecirsin.yok calisma. Herseyi burnumdan getiriyor ne yazikki

Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?
Aynı evin içinde kalmaya devam edecekseniz ona göre davranacaksınız. Yok siz onu pişman edin sonra o sizi pişman etsin diye giderse çok zor.. İstemiyorsanız sırf çocuk için katlanmayın böyle şeylere..

Düsünüyorum karsimdaki insan insan degil cocuk zaten okula gitcrk birak evde senle vakit gecirsin.yok calisma. Herseyi burnumdan getiriyor ne yazikki

İyi de onunla da vakit geçirmesi gerekiyor bu çocuğun. O geçen sene sabah işte akşam sporda takılmış ama. Güzelim seninde biraz nefes almaya ihtiyacın var. Vicdan yaptırıyor kocan boşver sen onu. Küçük çocuk demek zaten eve tıkılmak demek bir süre sen sabah çocukla uğraş, ütü, yemek akşama kadar kocayı bekliyorsundur. Senin de kafa dağıtmaya ihtiyacın var. Adama baksana bir yüzmeyi bile çok görüyor. Seninde biraz nefes alman gerektiğini düşünmüyor. Bu hep böyle gider. Bunun gibiler kadınları çocuk doğur, ev işi yap, yatakta memnun et, sus olarak kodlamış kafaya. Bence boşan boşanmasanda mutlaka çocuğu okula ver sende paranı kazan istediğini al git gez muhtaç olma buna. Sorunlarını çözebilirsin inşallah

Arkadaşım bu lafları işiteceğine kardeşin ve annenin yanına git. Kanepede yat ama kendine bunu yapma. Bir işe girersin daha yaşın küçük. Muhasebe kursuna git, bilgisayar kursuna git. Muhasebe tutarsın, telefon alırsın, bağlarsın, sigortan yatar, kazancın kendine olur. Annenle kardeşin de bunları bilse seni ortada bırakmaz sanırım. Üçünüz güzel güzel yaşarsınız. Söylenenleri hafife alma, burada her şeyi tecrübe etmiş bir sürü kadın var. Çok gençsin daha, ömrünü bu adamla mı bitirmek istiyorsun? Adam senden nefret ediyor resmen. Seversin, sevilirsin, yine kalbin çarpar, sana değer veren biri olur hayatında. Bu günlerini hatırlamazsın bile. Evladın bunların arasında büyürse daha kötü. Sevgisizliğin ortasında büyürse daha berbat. Bak sen biliyorsun babasızlığı, çocuğun da babasından nefret edecek bu gidişle.

Vosvoscum iyide sen bu adamdan hep şikayetçisin .
Tek çareniz boşanmaz.
Aranızda ne saygı kalmış ne sevgi .
Boşuna hayatınızı mahvedıyorsunuz .

Ne demek çocuğum için duruyorum ya ne saçma .
Saygısız bır ortamda buyuyor çocugun yazık .

Onun için ayrıl bence.

He yok ayrılmıcam ben böyle devam etcem dıyosan .
Sende ona de bende senın yemegını yapıyom bilmem neni yapıyorum dıye say dur .

Aklımdan şuda geçmiyor değil . Madem bu kız illa boşanmıcam dıyo acaba olayları kendı gözünde büyütüyo olabılır mısın ?

Bunlar nasıl laflar.Emin ol küfürden beter.Insanın ağzından bi anlık sinirle küfür çıkarda bunlar unutulmaz.Aslında en mantıklısı böyle birinden boşanman.Ama eğer boşanmayacaksan da mutlaka bir iş bul çalış.Yazıklar olsun eşin gibi insana.

Offff okurken daraldım , kızlar mutlaka bir iş sahibi olmalı.Azsa az çoksa çok kazanmalı.Bu 3 kuruşluk adamları çekmemek için en azından.Onun yaptığını dünyadaki erkeklerin bir çoğu yapıyor , kendini çok bişey sanmasın bu yüzden.İnsan sinirliyken ve alkollüyken gerçek fikrini söyler derler.Bence de eşiniz bunu hep düşünüyormuş ama kavgada kendini tutamayıp söylemiş.Allah yardımcınız olsun.

Sabahtan beri agzima bir lokma ekmek koymadim inanin. Biraz once eve geldi. Yanima geldi sakayla karisik bana laf atiyor seslenmedim. Mobilyayla ilgili sıkıntımız vardi adamlar gelecekti onun icin gelmis ben odaya gittim pesimden geldi,bana sariliyor bende itekledim cek elini kolunu dedim. Hattini taksana neden takmiyorsun dedi. Benim isim yok artik dedim senin emekginle aldiklarinla dedim. Sarilmaya calisti tamam özür dilerim dedi. Ben kin tutamiyorum keske tutsam ama konusmadimda sakalasiyor benle. Sana suni alcam bunu alicam. Yarin gene ayni . O sarilimca tutamadm kendimi agladim. Yemekte yememisin diyor birde. Sanki soyledi cok normal bisey.ona gore duzeldi ama bana gore kirilan kalp ayni.

bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.

Bunun hesabını yapan biri için çabalamayın.
Boşanmayı düşünmüyorsanız çalışın kendi paranızı kendiniz kazanın.
Tamamen terbiyesizlik eşinizin yaptığı.
Kendi ekonomik özgürlüğünüz olunca bunları diyemez.

Cocuk demeyin ya. Cocuklu boşanan kadinlar cocugunu, duzenini sizin kadar dusunmuyor mu??? Bosanmak istemiyorsan istemiyorum de kim ne dicek ama su "cocuk, cocuk" demeyin artik. Gerci bizi degil kendini kandirma yöntemin bu yani kendinde inaniyorsun.
Normal bir tartisma olsa herkeste olur oyle seyler ama aşiri gurur kirici, asagilayaci bir konusma ve bu konusmada saygi yok, sevginin zerresi yok.
Çocuk demeyin olurmu hiç .Tabi ki çocuğun düzenini düşünecek düzeni bozulmasın diyecek.Boşanmış bir anne olarak çocuğun düzenini bozma giderse o gitsin.Evet çok çirkin cümleler söylenmiş.Öfke gelince iman gider derler.Acele karar vermeyin .Boşanınca çocuklar daha iyi olmuyor.Çocuğu arada sopa oluyor.Herkes boşanmayı beceremez.İnsanlıktan daha da çıkıp çocuklar per perişan oluyor.Tabi ki bunu başarabilen çocukları arada harcamayan çok düzgün insanlarda var.Boşanmak çare değil daha zor bir hayat da olabilir.Allah yardımcınız olsun.

Merhaba.
Esimle genel olarak anlasamiyoruz, o cocuk yüzünden ayrilmak istemiyor, ben ayrilmak istiyorum ama maddiyat el vermiyor.
Aksam ki bir tartismada, bu evin herseyini ben karsiliyorum dedi, elektirik su alisveris v.s hic biseyinizi eksik etmiyorum dedi.
Bende senin yapman gereken dedim. Eger bunu boyle diyorsan tuvalleti ,banyoyu , camasirini ,yemegini ben yapiyorum dedim.
Asil konu olan gecen sene 1 sene spora gitti yalanlar soylerek, bende yüzmeye gidiyim dedim. Konu nerelere geldi aksam aksam. Yok param yok,yok erkek vardir, yok cocuga kim bakacak. Bende dedimki , sen giderken her aksam terli kiyafetlerini getirip onume atarken yarina hazir olsun derken boyle demiyordun. Ben seslendinmi? Gidemezsin iste bu evin erkegi benim tarzinda cumlelere döndü olay.

Konu konuyu acti eskiler acildi. Bende dedim sevgilerkne bonkordün banami tutu cimriligin?
O internetini kullandigin telefonun farurasini ben oduyorum, oturdugun koltuk benim ,ustundekileri ben aldim dedi.
Bende kaynar sular döküldü tabi. Cikardim attim hatti kafasina al dedim allahtan telefonu ben almistim. Sen nankorluk yapip onuda isterdin. Ben atinca kafasina ,cocukluk yapma dedi. Goreceksin bundan sonrasini dedim. Cok sinirlendim. Bi cumle daha kurdu bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.. ekmeginide senide istemiyorum dedim. Suan sinirle ne dedigini hatirlamiyorum gitti yatti bende dedimki utuledigim yikadigim carsaflara yatmayi biliyorsun dedim. Seslenmedi.

Konusmayi dusunmuyorum. Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?

Bi insan eşinin ilgisini kaybedebilir; sorun değildir yine kazanır.

Bi insan eşiyle ilişkisinde bunalabilir, eşi heyecanını, tutkusunu kaybedebilir; olağandır. Çok basit bi kıvılcım her şeyi canlandırabilir.

Bi insan eşinin sevgisini kaybedebilir; bu büyük bi sorundur ama çözülemez de değildir. Bi kere sevdiğini pekala yeniden sevebilir insan.

Ama sizin durumunuzda olan şey olursa, bi insan eşinin saygısını bu denli kaybederse; işte bu çözülebilecek bi şey değildir. :KK51:

Adam size artık bakmaktan usandığı, masraflı bi evcil hayvan muamelesi yapmaya başladıysa bu çözülebilecek bi şey değildir. :olamaz:

Adam sizin aciz olduğunuza karar vermişse bi kere, o geri dönüşü olan bi şey değildir. :kızgın:

O ilişkinin ömrü de adam sizden, size hakaret etmekten, eziyet etmekten sıkılana kadardır. Bu da bitip rahat edeceği bi düzen kuracak bi fırsat çıktığında karşısına çocuğu da bahane etmeyi bırakacak, siz ne yaparsanız yapın gidecek. :bicak:

Siz de aylardır actıgınız konulara bir yenisini ekleyeceksiniz. Keşke bu çıkmazı kıran siz olsanız, ama en son çocuğunuza dizi setlerinde iş aramakla meşguldünüz. Bize de geçmiş olsun demek kalıyo sanırım. :işsiz:

Eger bosanamam derseniz susmak en iyisi cunki; kadinlar kendini bir kavgada ne kadar hakli cikartmaya calissa, bu erkeklerin gozunde daha da haksiz duruma dusuruyor malesef. Sessiz kalmak en iyisi eminim pisman olacaktir. Siz suskunlugunuzla ders verin.

Adam bie kere sarilmis, laf atmis yelkenleri suya indirip hemen yumusamissiniz. Bu sekilde iliskiniz iyice lackalasir. Adam daha beterlerini soyler bir daha ki sefere.

Sabahtan beri agzima bir lokma ekmek koymadim inanin. Biraz once eve geldi. Yanima geldi sakayla karisik bana laf atiyor seslenmedim. Mobilyayla ilgili sıkıntımız vardi adamlar gelecekti onun icin gelmis ben odaya gittim pesimden geldi,bana sariliyor bende itekledim cek elini kolunu dedim. Hattini taksana neden takmiyorsun dedi. Benim isim yok artik dedim senin emekginle aldiklarinla dedim. Sarilmaya calisti tamam özür dilerim dedi. Ben kin tutamiyorum keske tutsam ama konusmadimda sakalasiyor benle. Sana suni alcam bunu alicam. Yarin gene ayni . O sarilimca tutamadm kendimi agladim. Yemekte yememisin diyor birde. Sanki soyledi cok normal bisey.ona gore duzeldi ama bana gore kirilan kalp ayni.
kin min işi degil ama bugünün yarınıda var. kendi paranı kazan . laf ettieme ilerde cocugunun istedipi seyleri alırkwn boyun bükme. kres yası gelsin veya bakacak nitini bul işe basla. eşin bayag agır konusmus. ama bazı erkekler böyle ilte bu konuda bukadar hödükler.

Back
X