- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Çok büyük bir askla evleniyorsun,karsina aliyorsun insanlari seviyorum diyosun,yapmaz diyosun. Evlenmeden once dünyanin en iyi adami ,evlendikten sonra patlican gibi acisi sonradan cikiyor.
Soran arkadaslar olmus.ailen arkandami diye. Babam baska bir kadinla evli, cocuklari ve torunlari var. Onlar beni aramasini istemiyor . Ben saygi duydum bu duruma.
Annem ise kucucuk bir oda evde kardesimle birlikte kirada yasiyor.
Calisiyor.
Benim kendimden baska kimsem yok acikcasi. Olaylara sadece kavga esnasinda kizgin ve ofkeli bakabiliyorum.
Sonrasi duygusal yıkım benim icin. Kahroluyorum babasiz buyudum sevgisiz buyudum. Annem ne kadar hisettirmek istemesede. Karne günleri,bayram günleri bu duyguyu iliklerime kadar hisettim. Bir baba sevgisi cok baska. Cabam bundan lutfen yargilamayin cocuk bahane diye.
5 senedir herseyimi degistirdigim, adam icin simdi hayal kirikligi yasiyorum. Tükendim.
Annenizin tıpkı sizin duyduğunuz hakaretleri duyduğunu bilseydiniz babanızla evli kalmasını ve sizin için buna katlanmasını ister miydiniz?
Bir çocuk için anne babasının ayrı olmasından daha ağırdır huzursuz, saygısız bir ortamda büyümesi.
Babanızın babalık vasfı yokmuş ki şimdiki ailesi için öz kızını silmiş. Nice ayrılan çiftler var anne baba sevgisinden mahrum kalmayan.
Kendinize ve çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın.