• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdugun koltugu ben aldim

Bosanamayacagini kocana net sekilde ispat etmissin. O da oyuncak gibi kullaniyor durumu. Buyuk ihtimalle de calismani istiyor. Calissaydin mesela bu sozlerin hicbirini duymazdin. Ama bosanip o sekilde calisman lazim. Ortada ne sevgi ne saygi pek kalmamis.

çocuğun düzeni bozulmasın diye diyosunda. çocuk mutlumu bu ortamda, farketmiyomu olanları. siz bu kavgaları yaparken nerde çocuk

Halâ maddiyattan dolayı boşanamiyorum diyosun ya afakanlar basiyor beni burda. Arada çocuk olduğu için nafaka ödemek zorunda bu adam musvettesi. Uygun bi ev tutarsin. Çok güzel iş imkanları var araştır. Bizim burda kreş var hem çocuğu götürüyorsun hem çalışmış oluyorsun. Düşün derim. Yediğin ekmek burnundan geliyor zaten

yanlış hem de baştan sona . evliliği yürütmek istiyorsanız en temeli birbirinize olan saygınıza zarar vermemeniz ama siz orayı çoktan aşmışsınız. şahsi bir tavsiye istiyorsan git eşinle sakinleşip konuş. bu şekilde konuşmak birbirinizi zedelemekten başka hiçbir yere götürmez sizi. sana saygı duymalı bu şekilde konuşmak gururunu kırmaktan ve seni sindirmekten başka hiçbir işe yaramaz

Eğer esimle diyaloglar bu hale gelmiş ve çocuk var diye de ilk etapta bosanmiyorsam yapacağım şey duygusal ve fiziksel paylaşımı en aza indirmektir.Cocugumla vakit geçirir evde ki duzenimi ,arkadaş iliskilerimi sürdürür ama az konuşur,genelde o geldiğinde kendi işim gücümle ugrasirdim.Yani o yok gibi davranirdim.O süreçte de bundan sonra ki yol haritami belirler ,çalışma hayatına başlar ,para biriktirip bosanirdim.

Merhaba.
Esimle genel olarak anlasamiyoruz, o cocuk yüzünden ayrilmak istemiyor, ben ayrilmak istiyorum ama maddiyat el vermiyor.
Aksam ki bir tartismada, bu evin herseyini ben karsiliyorum dedi, elektirik su alisveris v.s hic biseyinizi eksik etmiyorum dedi.
Bende senin yapman gereken dedim. Eger bunu boyle diyorsan tuvalleti ,banyoyu , camasirini ,yemegini ben yapiyorum dedim.
Asil konu olan gecen sene 1 sene spora gitti yalanlar soylerek, bende yüzmeye gidiyim dedim. Konu nerelere geldi aksam aksam. Yok param yok,yok erkek vardir, yok cocuga kim bakacak. Bende dedimki , sen giderken her aksam terli kiyafetlerini getirip onume atarken yarina hazir olsun derken boyle demiyordun. Ben seslendinmi? Gidemezsin iste bu evin erkegi benim tarzinda cumlelere döndü olay.

Konu konuyu acti eskiler acildi. Bende dedim sevgilerkne bonkordün banami tutu cimriligin?
O internetini kullandigin telefonun farurasini ben oduyorum, oturdugun koltuk benim ,ustundekileri ben aldim dedi.
Bende kaynar sular döküldü tabi. Cikardim attim hatti kafasina al dedim allahtan telefonu ben almistim. Sen nankorluk yapip onuda isterdin. Ben atinca kafasina ,cocukluk yapma dedi. Goreceksin bundan sonrasini dedim. Cok sinirlendim. Bi cumle daha kurdu bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.. ekmeginide senide istemiyorum dedim. Suan sinirle ne dedigini hatirlamiyorum gitti yatti bende dedimki utuledigim yikadigim carsaflara yatmayi biliyorsun dedim. Seslenmedi.

Konusmayi dusunmuyorum. Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?

terbiyesiz adam:sinirli: ay bu kadar olur mu yaa adama bak.. çocuğun böyle husursuz bir ortamda büyüse daha mı iyi olacak???

Çok ama çok üzüldüm arkadaşımda buna benzer bir olaydan daha bir aylık evli iken ayrıldı eşi o yattığın yatağın parasını verdim dediği için bazı şeyler çok terbiyesizce söyleniyor ve telafisi olmuyor eşiniz pişman olsa da sinirle söylediğini söyleyecektir inanmayın zaten o sinirle içinde biriktirdikleri ortaya çıkıveriyor

Anneniz 1+1 evde yaşıyormuş. Eee bu yeter ki zaten. Siz de çalışırsınız daha büyük bir eve çıkarsınız. Zaten nafaka da alacaksınız. Çok para olmasa da az çok çocuğun bir masrafını karşılar. Beni anlayın lütfen diyorsunuz da kusura bakmayın anlayamıyoruz. Ben sokakta kalırım ama o adamın evinde kalmam. Bir de şu halini bile mumla aratacak size. Çünkü gidecek yeriniz olmadığını düşünüyor ( annenize çok rahat gidersiniz) ve daha çok ezecek sizi.

Son düzenleme:
Merhaba.
Esimle genel olarak anlasamiyoruz, o cocuk yüzünden ayrilmak istemiyor, ben ayrilmak istiyorum ama maddiyat el vermiyor.
Aksam ki bir tartismada, bu evin herseyini ben karsiliyorum dedi, elektirik su alisveris v.s hic biseyinizi eksik etmiyorum dedi.
Bende senin yapman gereken dedim. Eger bunu boyle diyorsan tuvalleti ,banyoyu , camasirini ,yemegini ben yapiyorum dedim.
Asil konu olan gecen sene 1 sene spora gitti yalanlar soylerek, bende yüzmeye gidiyim dedim. Konu nerelere geldi aksam aksam. Yok param yok,yok erkek vardir, yok cocuga kim bakacak. Bende dedimki , sen giderken her aksam terli kiyafetlerini getirip onume atarken yarina hazir olsun derken boyle demiyordun. Ben seslendinmi? Gidemezsin iste bu evin erkegi benim tarzinda cumlelere döndü olay.

Konu konuyu acti eskiler acildi. Bende dedim sevgilerkne bonkordün banami tutu cimriligin?
O internetini kullandigin telefonun farurasini ben oduyorum, oturdugun koltuk benim ,ustundekileri ben aldim dedi.
Bende kaynar sular döküldü tabi. Cikardim attim hatti kafasina al dedim allahtan telefonu ben almistim. Sen nankorluk yapip onuda isterdin. Ben atinca kafasina ,cocukluk yapma dedi. Goreceksin bundan sonrasini dedim. Cok sinirlendim. Bi cumle daha kurdu bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.. ekmeginide senide istemiyorum dedim. Suan sinirle ne dedigini hatirlamiyorum gitti yatti bende dedimki utuledigim yikadigim carsaflara yatmayi biliyorsun dedim. Seslenmedi.

Konusmayi dusunmuyorum. Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?
Ne yaparsan yap o evde kaldigin sürece pişman falan olmaz . Bu yüzden kadınlara çalışın diyoruz. Yok eve bakmak erkeğin görevi de, bakmak zorunda da bir sürü laf işitiyoruz ama sonuç ortada. Bakıyorlar ama böyle de insanın yüzüne vuruyorlar. Ayrıca bu kadar anlaşmazlığın olduğu, alınan bir ekmeğin bile lafının edildiği evde çocuğun düzeni olsa ne olacak olmasa ne olacak. Zaten psikolojisi bozuk bir çocuk yetişecek. Erkekse babası gibi kadınlara köpek muamelesi yapacak, kız çocuğuysa tüm bunları normallestirip büyüyünce kendine de böyle muamele edilmesine ses çıkarmayacak gidecek babası gibi bir koca bulacak.

Zaten anlaşamıyoruz demişsiniz sadece maddiyat in evlilik ancak bir noktaya kadar gider siz ayrılmazsanız o bir gün gelir yeter sana bakamam der sizi bırakır sonra iş bulmak düzen kurmak daha da zorlaşıyor acilen iş bulup en azından maddi olarak elinizi güçlendirin.

Sanırım ayrılmayacaksın.
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama bir işe girin.
En azından kimse lokmalarınızı saymaz.

Merhaba.

ıs bul calış cocuguda kime bırakvaksa o düsüşünsün

Konu sahibi konuyu açmış ama bir daha uğramamış sanırım

Gerçekten 22 yaşında mı, ve bu adama bir de babamı yapmış. Çok üzücü.

Back
X