• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdugun koltugu ben aldim

Yok canım tartışma esnasında değil tabi ki. Yatağa sığışamayınca söylüyorum:KK45:

Bende bazen babaaan yeri gibi yay poponu diyorum :D

Ya keşke bu bdv deki konular artık hafiflese. Biraz normal şeylerden konuşup sohbet etsek. Gülmek bizimde hakkımız valla bu işe bi çözüm bulmak lazım

Bende bazen babaaan yeri gibi yay poponu diyorum :KK70:

Ya keşke bu bdv deki konular artık hafiflese. Biraz normal şeylerden konuşup sohbet etsek. Gülmek bizimde hakkımız valla bu işe bi çözüm bulmak lazım

Sanmıyorum maalesef. Aile içi sorunlar bitse dahi ekonomik sorunlar ve toplumdaki diğer bozukluklar artıyor:KK43:

gidip çalışacaksınız başka yolu yok.
ha çocuk var derseniz bu benim için bahane olur. çünkü ben bebeğimi4,5 aylıkken bırakıp başladım çalışmaya.
gerekirse asgari ücret olsun ama girin bir işe.

Yaşananlar eş kavramına yakışmayan ve çok rencide edici olaylar...Zaten bunlar dile geliyorsa sevgi saygı bitmiş ve mecburiyet girmiş demektir.Çocuğun çok güzel bi ortamı olduğunu düşünmüyorum.siz bu haldeyken ona ne mutluluk verebilirsinizki.Eşinizle İletişiminizi düzeltip kaybettiklerinizi kazanabileceğinize inanıyorsanız o çocuğu düşünmüş olursunuz.Böylesi herkese eziyet..

Esin hepmi böyle biriydi.yoksa o güne mahsusmu böyle davrandı.Belki bi sıkıntısı vardır.sana söyleyemediği.böyle huzursuzluk cikariyordur.surda hemen nisan diyenleri hiç anlamıyorum.bir yuva kolayinami kuruluyor ve bosansa daha iyisimi gelcek.onu düşünmüyorlar allah bilir.kac yıllık esin sende az çok taniyorsundur.bence adam akıllı konuşsanız sorun çözülür.o sana saymış sen ona burdada sen utu yaptim oda kanepe bilmem ne bunlar cokta abartılacak değil.ama ekmek konusunda seni uzmuk için söylemiş bence.ve orta yol bulursunuz bence

Çok büyük bir askla evleniyorsun,karsina aliyorsun insanlari seviyorum diyosun,yapmaz diyosun. Evlenmeden once dünyanin en iyi adami ,evlendikten sonra patlican gibi acisi sonradan cikiyor.

Soran arkadaslar olmus.ailen arkandami diye. Babam baska bir kadinla evli, cocuklari ve torunlari var. Onlar beni aramasini istemiyor . Ben saygi duydum bu duruma.
Annem ise kucucuk bir oda evde kardesimle birlikte kirada yasiyor.
Calisiyor.

Benim kendimden baska kimsem yok acikcasi. Olaylara sadece kavga esnasinda kizgin ve ofkeli bakabiliyorum.
Sonrasi duygusal yıkım benim icin. Kahroluyorum babasiz buyudum sevgisiz buyudum. Annem ne kadar hisettirmek istemesede. Karne günleri,bayram günleri bu duyguyu iliklerime kadar hisettim. Bir baba sevgisi cok baska. Cabam bundan lutfen yargilamayin cocuk bahane diye.
5 senedir herseyimi degistirdigim, adam icin simdi hayal kirikligi yasiyorum. Tükendim.

Oohh adama bakk beee ..eve geldiğinde ev temiz olsun ,yemek hazir olsun ,elbiseler temiz ve ütülü olsun,çocuklara bakılsın,CINSEL IHTIYACIN EN SEKSI KIYAFETLERLE karşılansın ama sen bunları yapan kadına ekmek nasıl yedirecem de helal bee.bunun adı cimrilik değil bu adamın yaptığı Allahtan korkmama...kadın yukarıda saydıklarımı yapmakla görevli erkekte eve yemek getirmekle görevli ve mecburrrr.ya insan evine hizmetçi aldığında alın teri kurumadan hakkını verir.o zaman eve hizmetçi alsin bakıci alsin siz de iş bulun çalişin onun yaptığı gibi koltukta yan gelip yatın tövbe tövbeeee

Tam bir arsız kocanız. Bir daha size öyle dediğinde yapacaksın tabi bu senin vazifen g*t*ne güvenmiyosan, evin erkeği olarak vazifeni yapamıycaksan evlenmeseydin diyin.

Pembe şimdi okudum canım .
Şimdi ne desem bilemedim ablacım , boyu posu devrilsin böylelerinin ... Hattını ben aldım faturanı ben ödüyorum ne demek yahu yuh bi yaşıma daha girdim ..
- Pudra Pembe - - Pudra Pembe -

Evet bende bir yasima daha girdim.
Hatti gidip vermistim komidine koymustu. Sabah almis hatti. Bukadar düsme gormedim. Giderken götürmüs. Suan hersey batiyor bana baktigim televizyon oturdugum koltuk..

canım senin yaşadıkların için inan çok üzülüyorum sen bu hayatı hak etmiyorsun asla
kızında hak etmiyor.. biliyorum insan evladını düşünüyor ama onun düzeni bozulmasın diye diye kendin ne hale geldin ?
mutsuz anne mutsuz cocuk demek biliyorsun değil mi ?
kızının babasına çok düşkün onunda farkındayım
ama senin kocan adam olamamış..
ne yaparsan yap böyle zihniyette bir insan asla pişman olmaz.
ailen arkanda değil mi ?
benim başıma böyle birşey gelse ailem arkamda olsa hiç düşünmezdim..
ama bende aile denilen birşey yok.. o yüzden eşime evladıma sımsıkı sarıldım :(
Ama;
evladım mutsuz bir evde yaşacağına annesi babası ayrı bir evde büyüsün derdim.
ailen arkanda değilse bence bir iş bul ? gelirin olsun ayaklarının üzerinde dur .
bu koca böyle çekilmez sana da yazık.
bazen en güzel cevap susmaktır. bu olayın üzerine bana en güzeli susmak geldi.

gidip çalışacaksınız başka yolu yok.
ha çocuk var derseniz bu benim için bahane olur. çünkü ben bebeğimi4,5 aylıkken bırakıp başladım çalışmaya.
gerekirse asgari ücret olsun ama girin bir işe.
aynen katılıyorum.. en azından ayakları üzerinde durur.. aynı evde olsa dair herşey çok değişir. bazen kadın gidemez işte..
maddi imkanı olmaz
ailesi sırt çevirir
birde çocuk vardır :(

başına bi iş gelse bu adam su vermez yaa, sağlıklıyken sen ve kızın kurtar kendini.

kadınlar çalışın diye boşuna demiyoruz hatta böyle dediğimiz için hakaret yediğimiz bile oldu ama kadınlar lütfen çalışın lütfen kendi paranızı kazanın lütfen buldumcuk olan bazı erkeklerin ağzını kapatın.adamlar ben karıma evime bakmak zorundayım diye düşünmüyor ki para benim ne istersem yaparım diye düşünüyor buyurun şekil a

konu sahibi sana ekmek almak dahi istemeyen bu adama neden katlanıyorsun çocuk için deme lütfen bunu kendine yapma

Inanamiyorum ya, sen yiyeceksin diye ekmek almak istemiyorum... Bir kavgada duyulabilecek en agir soz herhalde. Sizin icin cok uzgunum. Ne yapacaksiniz bilemem ama ben kendim 25 yasindayim, gonullu olarak aile ici TSSB(travma sonrasi stres bozuklugu) yasayan cocuk - genc ergen - ergenlerle vakit geciyorum. Hepsinin ortak fikri annem/babam benim icin babama/anneme katlanmasaydi, asil benim icin bosansaydi. Ben anne/baba iyi ki bosanmadin diyene rastlamadim. Lutfen bu aklinizda kalsin.

Bir kavga sırasında babam anneme izlediğin televizyonu ben almasam neye bakıcaksın bön bön demişti annem koca televizyonu O an söküp yedinci kattan aşağı atıp al televizyonunuda s.git diye evden atmıştı babamı,bence bunu hakediyorlar :KK51:

Babaniz bir daha agzini acamamistir sanirim? Bayildim annenize :)

Back
X