• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdugun koltugu ben aldim

Bana cok tanıdık geldi bu cümleler. Neden böyle eziyet ediyorlar ki o aldıysa ne yapmamızı istiyorlar ellerinimi öpelim?

Merhaba.
Esimle genel olarak anlasamiyoruz, o cocuk yüzünden ayrilmak istemiyor, ben ayrilmak istiyorum ama maddiyat el vermiyor.
Aksam ki bir tartismada, bu evin herseyini ben karsiliyorum dedi, elektirik su alisveris v.s hic biseyinizi eksik etmiyorum dedi.
Bende senin yapman gereken dedim. Eger bunu boyle diyorsan tuvalleti ,banyoyu , camasirini ,yemegini ben yapiyorum dedim.
Asil konu olan gecen sene 1 sene spora gitti yalanlar soylerek, bende yüzmeye gidiyim dedim. Konu nerelere geldi aksam aksam. Yok param yok,yok erkek vardir, yok cocuga kim bakacak. Bende dedimki , sen giderken her aksam terli kiyafetlerini getirip onume atarken yarina hazir olsun derken boyle demiyordun. Ben seslendinmi? Gidemezsin iste bu evin erkegi benim tarzinda cumlelere döndü olay.

Konu konuyu acti eskiler acildi. Bende dedim sevgilerkne bonkordün banami tutu cimriligin?
O internetini kullandigin telefonun farurasini ben oduyorum, oturdugun koltuk benim ,ustundekileri ben aldim dedi.
Bende kaynar sular döküldü tabi. Cikardim attim hatti kafasina al dedim allahtan telefonu ben almistim. Sen nankorluk yapip onuda isterdin. Ben atinca kafasina ,cocukluk yapma dedi. Goreceksin bundan sonrasini dedim. Cok sinirlendim. Bi cumle daha kurdu bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.. ekmeginide senide istemiyorum dedim. Suan sinirle ne dedigini hatirlamiyorum gitti yatti bende dedimki utuledigim yikadigim carsaflara yatmayi biliyorsun dedim. Seslenmedi.

Konusmayi dusunmuyorum. Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?
İkinizde büyümeden çocuk sahibi olmuşsunuz. :(
Eskileri ilk açan daha suçlu geldi gözüme. Eski sorunlarınızı çözün. Seni beni bırakın. Siz bir olmayı öğrenin. Birbirinize iyi bakın. Yavrunuz sevgi içinde büyüsün..

Merhaba.
Esimle genel olarak anlasamiyoruz, o cocuk yüzünden ayrilmak istemiyor, ben ayrilmak istiyorum ama maddiyat el vermiyor.
Aksam ki bir tartismada, bu evin herseyini ben karsiliyorum dedi, elektirik su alisveris v.s hic biseyinizi eksik etmiyorum dedi.
Bende senin yapman gereken dedim. Eger bunu boyle diyorsan tuvalleti ,banyoyu , camasirini ,yemegini ben yapiyorum dedim.
Asil konu olan gecen sene 1 sene spora gitti yalanlar soylerek, bende yüzmeye gidiyim dedim. Konu nerelere geldi aksam aksam. Yok param yok,yok erkek vardir, yok cocuga kim bakacak. Bende dedimki , sen giderken her aksam terli kiyafetlerini getirip onume atarken yarina hazir olsun derken boyle demiyordun. Ben seslendinmi? Gidemezsin iste bu evin erkegi benim tarzinda cumlelere döndü olay.

Konu konuyu acti eskiler acildi. Bende dedim sevgilerkne bonkordün banami tutu cimriligin?
O internetini kullandigin telefonun farurasini ben oduyorum, oturdugun koltuk benim ,ustundekileri ben aldim dedi.
Bende kaynar sular döküldü tabi. Cikardim attim hatti kafasina al dedim allahtan telefonu ben almistim. Sen nankorluk yapip onuda isterdin. Ben atinca kafasina ,cocukluk yapma dedi. Goreceksin bundan sonrasini dedim. Cok sinirlendim. Bi cumle daha kurdu bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.. ekmeginide senide istemiyorum dedim. Suan sinirle ne dedigini hatirlamiyorum gitti yatti bende dedimki utuledigim yikadigim carsaflara yatmayi biliyorsun dedim. Seslenmedi.

Konusmayi dusunmuyorum. Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?

her zıkkımını o almış seni de kendine hizmetçi almış belli ki ahlaksız. daha bu adamın ekmeğini yiyip oturacaksan sana da yazıklar olsun kusura bakma da. çocuğum çocuğum derken kendini ne hale getirttiğine bak. git çalış soğan ekmek ye yine de o herifle aynı çatıda yaşama, onun ekmeğini yeme. anne baba dahil kimse kimseye bunları diyemez. denen kişi de bunları yutup oturmamalı.

Sabahtan beri agzima bir lokma ekmek koymadim inanin. Biraz once eve geldi. Yanima geldi sakayla karisik bana laf atiyor seslenmedim. Mobilyayla ilgili sıkıntımız vardi adamlar gelecekti onun icin gelmis ben odaya gittim pesimden geldi,bana sariliyor bende itekledim cek elini kolunu dedim. Hattini taksana neden takmiyorsun dedi. Benim isim yok artik dedim senin emekginle aldiklarinla dedim. Sarilmaya calisti tamam özür dilerim dedi. Ben kin tutamiyorum keske tutsam ama konusmadimda sakalasiyor benle. Sana suni alcam bunu alicam. Yarin gene ayni . O sarilimca tutamadm kendimi agladim. Yemekte yememisin diyor birde. Sanki soyledi cok normal bisey.ona gore duzeldi ama bana gore kirilan kalp ayni.
Kırgınlıklarını anlat ona. Çözmeye çalışın sorunlarınızı. Biriktirmeyin. Eski defterlerinizi de kapatın. Eski bitmiş gitmiş..
Ben barışacağınıza emindim.
Çalışmanı öneriyorum bende. Çalışmak istersen çalışırsın. Hic bir is yapamazsan evde çocuk bak. .

Back
X