Merhaba.
Esimle genel olarak anlasamiyoruz, o cocuk yüzünden ayrilmak istemiyor, ben ayrilmak istiyorum ama maddiyat el vermiyor.
Aksam ki bir tartismada, bu evin herseyini ben karsiliyorum dedi, elektirik su alisveris v.s hic biseyinizi eksik etmiyorum dedi.
Bende senin yapman gereken dedim. Eger bunu boyle diyorsan tuvalleti ,banyoyu , camasirini ,yemegini ben yapiyorum dedim.
Asil konu olan gecen sene 1 sene spora gitti yalanlar soylerek, bende yüzmeye gidiyim dedim. Konu nerelere geldi aksam aksam. Yok param yok,yok erkek vardir, yok cocuga kim bakacak. Bende dedimki , sen giderken her aksam terli kiyafetlerini getirip onume atarken yarina hazir olsun derken boyle demiyordun. Ben seslendinmi? Gidemezsin iste bu evin erkegi benim tarzinda cumlelere döndü olay.
Konu konuyu acti eskiler acildi. Bende dedim sevgilerkne bonkordün banami tutu cimriligin?
O internetini kullandigin telefonun farurasini ben oduyorum, oturdugun koltuk benim ,ustundekileri ben aldim dedi.
Bende kaynar sular döküldü tabi. Cikardim attim hatti kafasina al dedim allahtan telefonu ben almistim. Sen nankorluk yapip onuda isterdin. Ben atinca kafasina ,cocukluk yapma dedi. Goreceksin bundan sonrasini dedim. Cok sinirlendim. Bi cumle daha kurdu bazen ekmek alirkene almak istemiyorum sen yiyeceksin diye.. ekmeginide senide istemiyorum dedim. Suan sinirle ne dedigini hatirlamiyorum gitti yatti bende dedimki utuledigim yikadigim carsaflara yatmayi biliyorsun dedim. Seslenmedi.
Konusmayi dusunmuyorum. Elimden gelse cikip gidecegim ama cocugumun duzenini bozmak istemiyorum. Ayni evin icinde ne yapayimda yaptigina pisman edeyim?