Oturdugun koltugu ben aldim

Bence sadece eşiniz değil siz de suçlusunuz.
Siz yaptığınız temizliği yada ter kokan kıyafetlerini söyleniyorsunuz.
Bu da yanlış,onun söylediği de yanlış. Ama iki taraf da birbirimizi nasıl kırarız yarışına girmiş ben böyle görüyorum. Eğer ayrılmayacaksanız çift terapisine gidin,o da yoksa ikiniz de psikolojik destek alın. Aynı evin içinde yaşamanıza değmez böyle çocuğa daha çok zarar veriyorsunuz.
Siz de madem maddi olarak kendinize güvenmiyorsanız da eve ekmek getiren insana biraz saygılı olun.

Sende zeynep in kocası gibi koltuğu yak diye espiri yapacaktım ama ekmek ile olan cümleyi duyunca çok üzüldüm .Çocuğunun bu şekilde düzeni olacaksa olmasın bence, yarın öbür gün çocuğuna yedirip içirdiğide gözüne batar .Böyle bir cümlede ilk defa duydum ailen arkandayda git çalış kimseye muhtaç olma , hele öyle bir adama asla olma.

Boşanmıyorsan en azından greve git.. sen yiceksin diye yemek yapmak istemiyorum.. sen giyeceksin diye çamaşır yıkamak istemiyorum de..

Ailen destek değil mi boşansan??işe girersin sonra.. bı adamın aldığı ekmek nw sana ne evladına şifa olmaz..

Benim annem gibi.
Ellerinden öpüyorum annenizin.

Anneye bak ne tatlı ya

Eşin çok aağırr konuşmuş. Kendimi senin yerine koydum içim sızladı. Biz y3di yabancıya bile yemek versek lafını etmeyiz. O nasıl söz yaa

NNasıl pişman edilir bbilmem de insanın yaşam enerjisini alır bu adam. Bence hiö yokmuş gibi davran. Üzülme kızma trio aatma umursama yani belki işe yarar

Kendi yediği lokmalar boğazında kalsın inşallah...İçimden sadece bunu demek geldi.

Böyle her gün birbirini yiyen is boşanmaya gelince "ama çocuk" diyen insanlar beni çileden çıkarıyor. Bütün bu kavgalar olurken çocuğun düzeni nasil acaba?
Ileride de çocuğa "Senin için bosanmadim şöyle cektim, böyle katlandim." dersiniz de o cocuk agzini acip "Katlanmasaydin keşke ikimize de yazik ettin. " demez umarim.

Sorunlu bir ailede büyüyen bireyim ve bu psikolojik olarak bende çok yaralar açtı. Ama babam 1 kez dahi anneme aldığını ettiğini konuşmadı. Hayatımda bir eşin diğerine "Sen yiyeceksin diye ekmek almak istemiyorum cümlesi kadar kotu bir laf işitmedim. Namusunuza laf etse ben kendimi biliyorum o kim der umursamazsınız ama evlat verdiğiniz kirli donuna kadar yıkadığınız adamın 70 kuruşluk ekmeği size fazla görmesi...... Artık bdv ye dayanamiyorum

Pembe Vosvos,
sen ne yaparsın bilemem ablacım ama bir evlilikte biz yerine ben deniyor, benim aldığım eşyalar, benim ödediğim faturalar deniyorsa ve en kötüsü de eşin yediği ekmeğin lafı ediliyorsa o evlilik evlilik değildir, ne saygı kalmıştır ne sevgi.

Bana kalsa ben yediğim ekmeği başıma kakan adamın evinde 10 çocuklu da olsam kalmam çeker giderim ama belli ki sen ayrılmayacaksın, o zaman ya oturup sakince konuşacak ve kırıldığını söyleyeceksin eşinde senden özür dileyecek ve konu kapanacak ya da iş bulup çalışacak ekonomik özgürlüğünü eline alacaksın.

Ekmeğini eline verip kapı önüne koyabilsen keşke ama boşanamam diyorsun.
Herkes sormuş ailen arkanda mı diye bende cevabını merakle bekliyorum ailen arkandaysa çocuğu falan bahane etme illaki iş bulursun . ekmek bir onun kapısında yok ya.

Bu nasıl bi evlilik ya
Gir çalış bi işte
Şu adama muhtaç olma

Senden sporu esirgediği için değil seni kıskandığı için gitmeni istememiş gibi geldi ama sonrası karşılıklı başa kakma.. ikinizde bir adım ileri taşıyınca böyle olmuş. Eğer boşanmayacaksan en net çözüm asgari ücretli bile olsa bir işe girip çocuğuda kreşe vermek. Eğer eşim karşı çıkarsa kusura bakma senin haram ettiğin ekmeği yiyecek kadar düşmedim dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…