Oturdugun koltugu ben aldim

Bana cok tanıdık geldi bu cümleler. Neden böyle eziyet ediyorlar ki o aldıysa ne yapmamızı istiyorlar ellerinimi öpelim?

İkinizde büyümeden çocuk sahibi olmuşsunuz.
Eskileri ilk açan daha suçlu geldi gözüme. Eski sorunlarınızı çözün. Seni beni bırakın. Siz bir olmayı öğrenin. Birbirinize iyi bakın. Yavrunuz sevgi içinde büyüsün..

her zıkkımını o almış seni de kendine hizmetçi almış belli ki ahlaksız. daha bu adamın ekmeğini yiyip oturacaksan sana da yazıklar olsun kusura bakma da. çocuğum çocuğum derken kendini ne hale getirttiğine bak. git çalış soğan ekmek ye yine de o herifle aynı çatıda yaşama, onun ekmeğini yeme. anne baba dahil kimse kimseye bunları diyemez. denen kişi de bunları yutup oturmamalı.

Kırgınlıklarını anlat ona. Çözmeye çalışın sorunlarınızı. Biriktirmeyin. Eski defterlerinizi de kapatın. Eski bitmiş gitmiş..
Ben barışacağınıza emindim.
Çalışmanı öneriyorum bende. Çalışmak istersen çalışırsın. Hic bir is yapamazsan evde çocuk bak. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…