Oturdugun koltugu ben aldim

Cocuk demeyin ya. Cocuklu boşanan kadinlar cocugunu, duzenini sizin kadar dusunmuyor mu??? Bosanmak istemiyorsan istemiyorum de kim ne dicek ama su "cocuk, cocuk" demeyin artik. Gerci bizi degil kendini kandirma yöntemin bu yani kendinde inaniyorsun.
Normal bir tartisma olsa herkeste olur oyle seyler ama aşiri gurur kirici, asagilayaci bir konusma ve bu konusmada saygi yok, sevginin zerresi yok.

Sana çok üzüldüm dusndumde eşim yediğim lokmaya laf etmediği halde tartıştıktan sonra

Hep sofrada aklıma gelir o kazanıyor bordro oturup yiyorum diye boğazımdan geçmez bazen kalkarım

Bu laf söylendiği halde çok koyar

Evlisiniz bakmak zorunda o eve giren her kuruşta seninde rizkin var ikinizde mutlu değilseniz kafalar uyusmuyorsa ayrılın

Çocuğu da eşit şekilde görün ne babadan uzak dursun ne anadan madem düzeni bozulmasin diyorsun zaten iki yabancı gibisiniz

Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama elbette bu huzursuzlukları hissediyor ya da hissedecektir.

Bir de karşınızda çocuk için evlilik sürdürebilecek bir tip ( adam kelimesini yakıştıramadım) yok ki.

İleri de pahalı bir oyunca isterse çocuğunuza aynı muameleyi yapmayacağının garantisi var mı?
Günlük bir ekmek parasına gerekirse saatlerce çalışın ama kendi ekmeğinizi huzurla yiyin.

e 4 yaşındaki kızını ajanslara kaydettirip yavrucağın sırtından para kazanmayı düşüneceğine boşa o kocayı şerefinle onurunla gerekirse evlere temizliğe git ama çocuğunla onurlu ezilmeden yaşa.Kendi gücünle yap ama 4 yaşındaki çocuğun oyunculuğuyla bozulan psikolojisiyle değil

Cocuk icin evlilik yurutmeyin... bak ciddiyim annemi hic affetmiyorum cocuklar boyle bi kadere mahkum edilmemeli... cocugun uc ebebeyni vardir. Annesi.babasi.annebabasi arasindaki iliski... cocugunuz zaten yarali buyucek huzurlu mutlu yetissin varsin duzeni degissin...

Adam sen yiyeceksin düşüncesiyle ekmek almak istemiyor. Resmen nefret ediyor senden , sana aldığı yaptıgı hatta yedirdiği gözüne batıyor.

Bitmiş bu evlilik siz uzatmaları oynuyorsunuz.

Eşimi opeyimde başıma koyayım bari

Hadi ordan!! derler adam?a...
O ekmek getiriyorsa sen evin tüm işini yukleniyorsun...
Bu kadar küçülen adama ne dersen de kâr etmez..

Bir kadına hele de çocuğunun annesine söylediği lafa bakın bunları duyup bir sey olmamış gibi davranmayın iş bulmaya çalışın gerçekten zor ama imkansız değil bu adamı da bırakın tek başına kalsın da görsün kadın olmayınca o ev nasıl oluyor

Lokma saymak dedikleri tam olarak bu demek ki..
İnsan olan evine aldığı ekmeğe acır mı? Aksine "çok şükür çalışabiliyorum kazanıyorum karnımız doyuyor" der..

Ben olsam o herifin getirdiği hiç bir şeyden nasiplenemezdim.
Gerçi sığıntı gibi görüldüğüm evde çocuğu bahane etmezdim ya neyse..

Önce saglam is sonra annene baktır cocgugu sonra adama şut.senden baska onu çeken cikacak mi onu acaba

Eşiniz sırf canınızı acıtmak için uğraşıp o lafı söylemış olabılırmı bızde çünkü sırf sınır etmek için daha sert bısey soylemeye calışıyoruz tabıkı doğru degıl ama esınızın sızın lokmalarınızı saydıgınızı sanmıyorum kaç yıllık esıne okadar mı hesap yapcak saçma sız daha ıyı tanırsınız duzelırmı dersenız zaten kavga ettıgınız konu çok saçma spora gıtmek sadece gerçekten kırıldıgınızı gosterın aldığı hıc bıseye dokunmayın zaten gelıp konuşur sınırle söyledım sacmaladım dıye çünkü çok sacma çok

Asla pişman olmaz çünkü adamın kanı bozuk. Bu insanlara ne yedirip ne içiriyorlar da bu hale geliyorlar. Eskiden komşumuza bile bir tabak yemek götüren insanlardık. Şimdi eşinden bir lokma ekmeği bile sakınan vahşi insanlarla dolu etrafımız. Boşanmayacaksınız orası belli bari iş bulup çalışın ve o adamın! tek kuruşunu kursağınızdan geçirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…