- 28 Haziran 2011
- 61.125
- 153.803
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ve sende inanıyor musunBana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.
Yavrum kelimesi tek bana mı itici geliyor ya
Evet her kelimesine katılıyorum.İnsanlar kötü niyetinden sormuyor, düşünüyorlar bunu ya, endişe ediyorlar. Bi yudum canı var sıkıp suyunu içerler büyükşehirde diyorlar. O beleşe pastacı kart horoz eski sevgilisini yakıştıramıyorlardı, üzülüyorlardı buna. Bu kadar bilinmek gücüne gidiyor ama sanki gittiği yerde hiçbir şey soran olmayacak. Şimdiki yeri gibi iyi niyetli de olmayacak, yeni eleman diye dedikodu peşinde olacaklar.
Ya o kadar kullanırım ki hem arkadaşlarıma hem eşime. Dışarıdan ne itici görünüyormuş ekran görüntüsünden sonra sildim lügatımdanYavrum kelimesi tek bana mı itici geliyor ya
Evliliği evcilik mi anladin ne yaptın ya ? Böyle körü körüne pata küre hayata devam eden senden başkasını tanımadım ben. Senin ki aşk da değil başka bir şey. Çok özür dileyerek söylüyorum da kafan mı gidik cocugum senin.Tayin dönemleri açılmış ve iller arası tayin isteyebiliyoruz . Ekimde de düğünüm vardı işyerindekiler sürekli sorduğu için nerede yaşayacaksınız, nasıl geçineceksiniz ? Bende işinin antrenörlük olduğunu söylüyorum , evi var mı diye soruyorlar , arabası var mı diye soruyorlar ? Bende yok diyorum .. siz önce nerede yaşayacağınızı netleştirin diyorlar. Annesi, ailesi bi şey demiyor mu diye soruyorlar .., ya ben herkese açıklama yapma huyumdan ve şikayet etme huyumdan yoruldum. Her gün çenemi kapatacağım deyip bu bana karışılma sınırlarımı koruyamamaktan yoruldum. Buraya gelse ne iş yapacak diyorum . Onun bulunduğu il de de 10 bin tl kira verip nasıl geçinecegız diyorum . Aklım allak bullak oldu … kasımdan sonra o buraya geldiğinde ne iş bulacak , Kayınvalidemi aradım tayin dönemlerinin açıldığını söyledim tayin isteyeyim mi dedim , oda onu siz kendi aranızda konuşun diyor . Ben eşyalarınızı alıyorum diyor bende dedim ki eşyaları alsanız bile onları bu eve koyamayız ev bir artı bir dedim , nişanlım buraya gelse çalışsa burda tekstil de çalışır mı dedim ? Burası köy gibi bi yer çalışma alanı çok kısıtlı ;( kasımda düğün tarihi alınsa ne olacak gerçekten çok zor ya ;( ben burda bu insanlar ile artık çalışmak istemiyorum. Tam bir işi öğreniyorum müdür bey farklı bir öğrenmem gereken işi yüklüyor , bugün kadına soruyorum bunu biz mi yapıyoruz diye ? Bilmem biz mi yapıyoruz diyor? Yani böyle sürekli iş göstermekten aciz insanlar ile çalışıyoruz bıktım artık ya
Yok Bağcılar’da bile kalmadı, 3 bine kümes bile kiralayamaz. Ebesinin çiçekli donuna ek başka şeyler de görecek gibi zorunlu gelirse.Ay bodrum katın nesi 8 bin Bağcılar'da be oha.
Gevşek bu herif, Nuri Alço özentisi, hallederiz yavrum demeyecek. Önce halledecek, evi dizecek, sonra gel sevdiğim diyecek.Bana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.
Evet eşler demesinYani şimdi siyah beyaz bir filmden İzzet Günay çıkıp bana yavrum dese itici gelmez. Ama eşim derse itici gelebilir.
Yokk yoookkkkk aman artik kullanma canimmYa o kadar kullanırım ki hem arkadaşlarıma hem eşime. Dışarıdan ne itici görünüyormuş ekran görüntüsünden sonra sildim lügatımdan
Aynısını yazacaktım bu adamın yavrum demesi insanı sinir ediyorYavrum kelimesi tek bana mı itici geliyor ya
Antrenör adamın anasını arayıp tekstilde çalışır mı diye sormak?
Allah aşkına ya,çok komik olmamış mı?
Sizi kırmak istemiyorum ama gerçekten nasıl atandınız bu düşünce yapısıyla çok şaşırıyorum size. Lütfen beni yanlış anlamayın ama ne diyeceğimi bilemedim yani.
Hissime tercüman oldun askolettam,ben niye yapamıyom yaZorunlu sen KPSS’ye nasıl başvuru yapabildin, sınava nasıl girip yüksek puan aldın bu kafayla hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?