Otur oturduğun yerde diyorum … işyerindekiler sabrımı zorluyor çoğu zaman kalk git diyorum ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.
Ve sende inanıyor musun insanlar doğru söylüyor ama sen duymak istemiyorsun. Başına belayı alacaksın. Sen işe giderken adam evde yatmaya devam edecek gibi bir his var içimde

Evet her kelimesine katılıyorum.
keşke sorunlara başını çevirmede çözüm üretmeye çalışsa. Odağı sadece evlilik, ilk konularından beri öyle. Evlenince dert bitecek gibi geliyor ama öyle değil ki. Asıl oralarda yığın yığın problem gizli. Keşke yer değiştirmese ya da en azından o kişinin ailesinin yanına gitmese.

Evliliği evcilik mi anladin ne yaptın ya ? Böyle körü körüne pata küre hayata devam eden senden başkasını tanımadım ben. Senin ki aşk da değil başka bir şey. Çok özür dileyerek söylüyorum da kafan mı gidik cocugum senin.

Bana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.
Gevşek bu herif, Nuri Alço özentisi, hallederiz yavrum demeyecek. Önce halledecek, evi dizecek, sonra gel sevdiğim diyecek.

Ya o kadar kullanırım ki hem arkadaşlarıma hem eşime. Dışarıdan ne itici görünüyormuş ekran görüntüsünden sonra sildim lügatımdan
Yokk yoookkkkk aman artik kullanma canimm hele zorunlunun nişanlısı kullaninca daha bi sinir oldum ikide bir yavrum deyip duruyo böyle kandiriyor zorunluyu galiba

Bu adam yavrum sevdiğim dedikçe her iki kelimeden de soğudum adam aklımda kötü kalmış baya. Zorunlucum bu adamdan gerçekten emin misin ya ? Hayatını zehir etme bir daha düşün

Antrenör adamın anasını arayıp tekstilde çalışır mı diye sormak?
Allah aşkına ya,çok komik olmamış mı?
Sizi kırmak istemiyorum ama gerçekten nasıl atandınız bu düşünce yapısıyla çok şaşırıyorum size. Lütfen beni yanlış anlamayın ama ne diyeceğimi bilemedim yani.

Ben okurken anketor okumustum ya siz yazinca farkettim. Demek ki kafamda canlanan profil anketorluge daha yakin bir tip. Zorunlu bulusmak icin bile ne paralar harciyordu antrenor olsa aparti zorunlu tutmazdi. Zorunlu henuz adamin meslegine karar veremedi. Olmayan bir seyin kararini vermek zor tabi.

Zorunlu bile bile ateşlere yürüyorsun ve hiç korkmuyorsun.Bu ilişkide, herşeyi düşünen bir sensin fark et artık ya, öyle gel buraya çözeriz yavrum demekle oturduğu yerde hiç birsey çözülmüyor.Gel der anasının evinde oturtur hepberaber gül gibi yaşarsınız.Maasın var sigortan var bulmuş gecinecek yolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…