Tayin dönemleri açılmış ve iller arası tayin isteyebiliyoruz . Ekimde de düğünüm vardı işyerindekiler sürekli sorduğu için nerede yaşayacaksınız, nasıl geçineceksiniz ? Bende işinin antrenörlük olduğunu söylüyorum , evi var mı diye soruyorlar , arabası var mı diye soruyorlar ? Bende yok diyorum .. siz önce nerede yaşayacağınızı netleştirin diyorlar. Annesi, ailesi bi şey demiyor mu diye soruyorlar .., ya ben herkese açıklama yapma huyumdan ve şikayet etme huyumdan yoruldum. Her gün çenemi kapatacağım deyip bu bana karışılma sınırlarımı koruyamamaktan yoruldum. Buraya gelse ne iş yapacak diyorum . Onun bulunduğu il de de 10 bin tl kira verip nasıl geçinecegız diyorum . Aklım allak bullak oldu … kasımdan sonra o buraya geldiğinde ne iş bulacak , Kayınvalidemi aradım tayin dönemlerinin açıldığını söyledim tayin isteyeyim mi dedim , oda onu siz kendi aranızda konuşun diyor . Ben eşyalarınızı alıyorum diyor bende dedim ki eşyaları alsanız bile onları bu eve koyamayız ev bir artı bir dedim , nişanlım buraya gelse çalışsa burda tekstil de çalışır mı dedim ? Burası köy gibi bi yer çalışma alanı çok kısıtlı ;( kasımda düğün tarihi alınsa ne olacak gerçekten çok zor ya ;( ben burda bu insanlar ile artık çalışmak istemiyorum. Tam bir işi öğreniyorum müdür bey farklı bir öğrenmem gereken işi yüklüyor , bugün kadına soruyorum bunu biz mi yapıyoruz diye ? Bilmem biz mi yapıyoruz diyor? Yani böyle sürekli iş göstermekten aciz insanlar ile çalışıyoruz bıktım artık ya