Otur oturduğun yerde diyorum … işyerindekiler sabrımı zorluyor çoğu zaman kalk git diyorum ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Tayin dönemleri açılmış ve iller arası tayin isteyebiliyoruz . Ekimde de düğünüm vardı işyerindekiler sürekli sorduğu için nerede yaşayacaksınız, nasıl geçineceksiniz ? Bende işinin antrenörlük olduğunu söylüyorum , evi var mı diye soruyorlar , arabası var mı diye soruyorlar ? Bende yok diyorum .. siz önce nerede yaşayacağınızı netleştirin diyorlar. Annesi, ailesi bi şey demiyor mu diye soruyorlar .., ya ben herkese açıklama yapma huyumdan ve şikayet etme huyumdan yoruldum. Her gün çenemi kapatacağım deyip bu bana karışılma sınırlarımı koruyamamaktan yoruldum. Buraya gelse ne iş yapacak diyorum . Onun bulunduğu il de de 10 bin tl kira verip nasıl geçinecegız diyorum . Aklım allak bullak oldu … kasımdan sonra o buraya geldiğinde ne iş bulacak , Kayınvalidemi aradım tayin dönemlerinin açıldığını söyledim tayin isteyeyim mi dedim , oda onu siz kendi aranızda konuşun diyor . Ben eşyalarınızı alıyorum diyor bende dedim ki eşyaları alsanız bile onları bu eve koyamayız ev bir artı bir dedim , nişanlım buraya gelse çalışsa burda tekstil de çalışır mı dedim ? Burası köy gibi bi yer çalışma alanı çok kısıtlı ;( kasımda düğün tarihi alınsa ne olacak gerçekten çok zor ya ;( ben burda bu insanlar ile artık çalışmak istemiyorum. Tam bir işi öğreniyorum müdür bey farklı bir öğrenmem gereken işi yüklüyor , bugün kadına soruyorum bunu biz mi yapıyoruz diye ? Bilmem biz mi yapıyoruz diyor? Yani böyle sürekli iş göstermekten aciz insanlar ile çalışıyoruz bıktım artık ya

Sana geçen konunda otur oturduğun yerde dendi ya ille kalkıp gidiceksin şimdi çok sevgili nişanlının yanına. Git hem her konuda mesleği değilen işsiz adamı besle gırtlağına kadar borçla, bir de 10 binden başlayan kira sırtlan tabi.

Ogretmen adami anketor yapmissin cok ayip. Ayrica senin sabrini bundan onceki adam ve simdiki nisanlin bile zorlamiyor. Is yerindekilere para yedirmiyor olabilir misin? Biraz pasta falan alsan cozulur belki ya. Ordakiler pastayi cok seviyor eski sevgilinden biliyorum onunla da ayni yerde calisiyordunuz ya.

Nolur git ya Zorunlu. Millet İstanbul 'dan kaçar, sen antrenör kocanın peşinden İstanbul'a git. Geçen konuda öğretmendi. Bi öncekilerde geçici işler yapıyordu ne bulursa. Neyse. Sağa sola sıkma bu kadar idareli kullan.

Insanlarin soru sormasindan biktigi icin gelip gunlugune yaziyor sessiz ol biraz ya :)

Bana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.

Eklentiler

• E8024505-B77F-4D0B-B4D4-C216AC4A6724.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 331
Bana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.
Bulacağı çare, sığınağın bir kat üstü olan bodrumdan bozma bi daireyi 3000 liraya kiralamak olacak yavrum, sen ne sanıyorsun acaba?

Adam her sorunu oturdugu yerden cozuyor valla. Esyalarini annesi aliyor. Bildigin ask pitircigi. Ikinizin ortak noktaniz hayal dunyaniz.

Kesinlikle tayin iste. 10 bin lira kiraya ver. Zaten borçlarını yapılandırmıştın. En kötü bir yapılandırma daha istersin. Maaşına haciz filan gelir, hayatın renklenir.

Sizin sorun yaşamanızın tek temel sebebi var, bir işe/ ilişkiye/gidişe kalkışmadan evvel sonunu gidişini düşünmüyorsunuz. İş bi noktaya geliyor ondan sonra sihirli değnek değsin hayalim bozulmasın istiyorsunuz. Size sorulan sorular sizi gerçek dünyaya döndürdüğü için rahatsız etmiş. Silkinip düşünün ben ne yapıyorum diye.
Yer değiştirseniz de başınız gövdenizin üzerinde gelecek, problem işyerindekiler değil, baştan sonunu düşünmeden hareket ediyor oluşunuz.

İnsanlar kötü niyetinden sormuyor, düşünüyorlar bunu ya, endişe ediyorlar. Bi yudum canı var sıkıp suyunu içerler büyükşehirde diyorlar. O beleşe pastacı kart horoz eski sevgilisini yakıştıramıyorlardı, üzülüyorlardı buna. Bu kadar bilinmek gücüne gidiyor ama sanki gittiği yerde hiçbir şey soran olmayacak. Şimdiki yeri gibi iyi niyetli de olmayacak, yeni eleman diye dedikodu peşinde olacaklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…