- 28 Haziran 2011
- 61.125
- 153.785
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sanki gıcık etmek için diyo gibiAynısını yazacaktım bu adamın yavrum demesi insanı sinir ediyor
Zorunlu sen KPSS’ye nasıl başvuru yapabildin, sınava nasıl girip yüksek puan aldın bu kafayla hayret ediyorum.
Öğretmenlikten antrenorluge mi atandı ? Ahdbsvvs
Bir de niye bu kızı vazgeçirmeye uğraşıyorsunuz anlam veremiyorum.
Bu adamla evlensin işte.
İnsan bi sinir oluyor dimiGercekten msji okuyunca içim ürperdi ya
Bu nasil ozguvenli dalgaya almak kandirmaktir ama valla helal olsun
Artık 5 yaşında bebeye bile yavrum demem yok tovbe
Biz onu vazgeçirmeye çalışmıyoruz ki o bizi ikna etmeye çalışıyor.Öğretmenlikten antrenorluge mi atandı ? Ahdbsvvs
Bir de niye bu kızı vazgeçirmeye uğraşıyorsunuz anlam veremiyorum.
Bu adamla evlensin işte.
hadi canım???Tam bir işi öğreniyorum müdür bey farklı bir öğrenmem gereken işi yüklüyor , bugün kadına soruyorum bunu biz mi yapıyoruz diye ? Bilmem biz mi yapıyoruz diyor? Yani böyle sürekli iş göstermekten aciz insanlar ile çalışıyoruz bıktım artık ya
İnsan bi sinir oluyor dimi
Silah zoruyla bu kişiye göndermiyorlar ki seni, mecbur değilsin kendi yağında kavrul daha iyi. Bu evlilik yanlış diye her cepheden bağırıyorlar sana. Olmazsa başkası olur ama evlenip boşanmak o psikolojiyi mücadeleyi kaldırabilir misin? O zaman çevren sana başka sorular soracak daha çok soru olacak, kaldırabilecek misin?Hayır anlatıyorum öyle gözümden yaşlar akıyor kendi halime ağlıyorum
yorumunuzun amacini hic anlayamadim. Sizin ve esinizin bizim durumumuzu anlayacagini hic sanmiyorum zaten. Bizim durumumuzun konu sahibine de bir faydasi yok cunku cok farkli olaylar.Z zorunlualann bak aklima ne geldi ikiniz de kendi oldugunuz yerde mi kalsaniz acaba? W willyy esi ile ayri sehirlerde yasiyor cok da mutlu bir evlilikleri var. Bence bunu bir dusun. Evlenince ayni evde yasamak bana cok banal geliyor. Esime de soyledim bosanmak mi istiyorsun dedi cahil misin ya dedim
İşsiz bir adamla evlenmeye kalkmadan önce düşünmen gereken şeylerdi bunlar canım şimdi aklın varsa yol yakınken dönersin, bence hiç burada ağlama biz sana bunları hep anlattık anlamak istemedin hala da istemiyorsunTayin dönemleri açılmış ve iller arası tayin isteyebiliyoruz . Ekimde de düğünüm vardı işyerindekiler sürekli sorduğu için nerede yaşayacaksınız, nasıl geçineceksiniz ? Bende işinin antrenörlük olduğunu söylüyorum , evi var mı diye soruyorlar , arabası var mı diye soruyorlar ? Bende yok diyorum .. siz önce nerede yaşayacağınızı netleştirin diyorlar. Annesi, ailesi bi şey demiyor mu diye soruyorlar .., ya ben herkese açıklama yapma huyumdan ve şikayet etme huyumdan yoruldum. Her gün çenemi kapatacağım deyip bu bana karışılma sınırlarımı koruyamamaktan yoruldum. Buraya gelse ne iş yapacak diyorum . Onun bulunduğu il de de 10 bin tl kira verip nasıl geçinecegız diyorum . Aklım allak bullak oldu … kasımdan sonra o buraya geldiğinde ne iş bulacak , Kayınvalidemi aradım tayin dönemlerinin açıldığını söyledim tayin isteyeyim mi dedim , oda onu siz kendi aranızda konuşun diyor . Ben eşyalarınızı alıyorum diyor bende dedim ki eşyaları alsanız bile onları bu eve koyamayız ev bir artı bir dedim , nişanlım buraya gelse çalışsa burda tekstil de çalışır mı dedim ? Burası köy gibi bi yer çalışma alanı çok kısıtlı ;( kasımda düğün tarihi alınsa ne olacak gerçekten çok zor ya ;( ben burda bu insanlar ile artık çalışmak istemiyorum. Tam bir işi öğreniyorum müdür bey farklı bir öğrenmem gereken işi yüklüyor , bugün kadına soruyorum bunu biz mi yapıyoruz diye ? Bilmem biz mi yapıyoruz diyor? Yani böyle sürekli iş göstermekten aciz insanlar ile çalışıyoruz bıktım artık ya
Bence evlenirse ayrılmaz hayattaBirkaç ay evli kalıp ayrılacaksın.
Boşuna düzen bozma.
Açıkçası 40 yaşında adamın anasına değil kendisine sorulur nerde yaşayalım diye...
Adam o kadar belli ediyor ki tüm yükü senin üzerine atacağına o yüzden bu kadar kaygılısın.
Bence evlenirse ayrılmaz hayatta
Artık saldım ben akıl vermeyi. Bu adamdan ayrılsa ortalıkta rezil edecek daha da kendini. Farklı farklı adamları besleyecek daha da borca batacak. Evlensin bu vasıfsızla, en azından eşyaları adamın anası alır. Tek bi adamla onun ailesinin ittirmesiyle yaşar gider borç içinde.Bilemiyorum. Evlenmesi bile hata ama göz göre göre yakıyor kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?