Otur oturduğun yerde diyorum … işyerindekiler sabrımı zorluyor çoğu zaman kalk git diyorum ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmenlikten antrenorluge mi atandı ? Ahdbsvvs
Bir de niye bu kızı vazgeçirmeye uğraşıyorsunuz anlam veremiyorum.
Bu adamla evlensin işte.

Gercekten ekran başında halini çok merak ediyorum
Ona göre çok veya az evleneceğim

Git zorunlu istanbulda bir sen eksiksin ztn
Git gör dünya yuvarlak mi kare mi?

Öğretmenlikten antrenorluge mi atandı ? Ahdbsvvs
Bir de niye bu kızı vazgeçirmeye uğraşıyorsunuz anlam veremiyorum.
Bu adamla evlensin işte.
Biz onu vazgeçirmeye çalışmıyoruz ki o bizi ikna etmeye çalışıyor.

adam herhalde beden eğitimi öğretmeni
hem işsiz olmasını hem boş beleş olmasını hem antrenör olmasını açıklar biter gider...
besyocular kadar boş beleş tip yok kampüste kimse kusura kalmasın....

yaşı da mı tutmuyor polis bekçi vs olaydı bari?
hadi canım???

e yavrum sen de daha nerede oturcağın belli değilken tuttun nişanlandın
kaynana eşya alıyor ortada ev yok
kıçı kırık nişan için bilmem kaç lir borçlanan sen değil miydin yahu?
sana "bilmem biz mi yapıyoruz" diyen insanlar mı gözüne batıyor sen evleniyorsun daha adam ne iş yapacak bilmiyorsun yahu!

Hayır anlatıyorum öyle gözümden yaşlar akıyor kendi halime ağlıyorum
Silah zoruyla bu kişiye göndermiyorlar ki seni, mecbur değilsin kendi yağında kavrul daha iyi. Bu evlilik yanlış diye her cepheden bağırıyorlar sana. Olmazsa başkası olur ama evlenip boşanmak o psikolojiyi mücadeleyi kaldırabilir misin? O zaman çevren sana başka sorular soracak daha çok soru olacak, kaldırabilecek misin?

yorumunuzun amacini hic anlayamadim. Sizin ve esinizin bizim durumumuzu anlayacagini hic sanmiyorum zaten. Bizim durumumuzun konu sahibine de bir faydasi yok cunku cok farkli olaylar.
Ama madem merak ediyorsunuz, hala iki farkli duzenimiz var, hala cok mutluyuz. Hala keyfimiz nerede nasil isterse oyle yasiyoruz

İşsiz bir adamla evlenmeye kalkmadan önce düşünmen gereken şeylerdi bunlar canım şimdi aklın varsa yol yakınken dönersin, bence hiç burada ağlama biz sana bunları hep anlattık anlamak istemedin hala da istemiyorsun

Bence evlenirse ayrılmaz hayatta

Bilemiyorum. Evlenmesi bile hata ama göz göre göre yakıyor kendini.
Artık saldım ben akıl vermeyi. Bu adamdan ayrılsa ortalıkta rezil edecek daha da kendini. Farklı farklı adamları besleyecek daha da borca batacak. Evlensin bu vasıfsızla, en azından eşyaları adamın anası alır. Tek bi adamla onun ailesinin ittirmesiyle yaşar gider borç içinde.

zorunlu sen kaç yaşındasın
ailen akıl danışacağın kimsen yok mu
ya hu işsiz güçsüz adamı bulmuşsun
bir sürü borcun var ve büyükşehire gidicem diyorsun
neyin kafası neyin mantıksızlığı bu
büyükşehirde yaşamayı kolay mı sanıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…