• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otur oturduğun yerde diyorum … işyerindekiler sabrımı zorluyor çoğu zaman kalk git diyorum ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim yanıyor pek emin değilim artık.

Ya ondan da haklısın da ne bileyim. Erkek diye diye saçma sapan ilişkilerin içine attı kendini hep.

Artık saldım ben akıl vermeyi. Bu adamdan ayrılsa ortalıkta rezil edecek daha da kendini. Farklı farklı adamları besleyecek daha da borca batacak. Evlensin bu vasıfsızla, en azından eşyaları adamın anası alır. Tek bi adamla onun ailesinin ittirmesiyle yaşar gider borç içinde.

Verdiğimiz akıllardan 1/10'unu bile tutsa daha düzgün bir hayat yaşabilirdi.
Sonuç olarak hayat onun tercihler onun.

Bana bunu yazmış , ben onun üzerine gidiyorum bana sürekli ağustosta netleşir işim deyip duruyor . Burası olmazsa yanına gelip ne iş olsa yaparım diyor.
bu adam dolandırıcı bence. hayatın kayacak ben sana söyleyim. evleneceksin kredi üstüne kredi çekecek yavrum geleceğimiz için iş için sen memursun bana vermezler diye. bi bakacaksın hayatın kaymış sittin sene ödeyemeyeceğin borca girmişsin. yapma etme.

Kim yanıyor pek emin değilim artık.
üniversitede de oluyordu bu tarz kızlar. küçük köylerde aile baskısıyla büyüyüp birden özgür kalınca saçma sapan şeylerin içine düşüyorlardı. bu kızcağız da. böyle ama hayatı kayacak haberi yok

bende diyorum bi kaç gündür sorusu yok nerde bu kız şimdi tezatlık ne biliyor musun? insanlara cevap vermekten bıkan birisinin buraya gelip soru sorup cevap bekliyor olması

bu adam dolandırıcı bence. hayatın kayacak ben sana söyleyim. evleneceksin kredi üstüne kredi çekecek yavrum geleceğimiz için iş için sen memursun bana vermezler diye. bi bakacaksın hayatın kaymış sittin sene ödeyemeyeceğin borca girmişsin. yapma etme.
Değil mi, daha zorunluya iş kurduracak kendi için, sonra onu batıracak yenisini kurduracak, ömür boyu adam arkası temizle

üniversitede de oluyordu bu tarz kızlar. küçük köylerde aile baskısıyla büyüyüp birden özgür kalınca saçma sapan şeylerin içine düşüyorlardı. bu kızcağız da. böyle ama hayatı kayacak haberi yok
Kaymış zaten kayacağı kadar, borç batağında yüzüyor. Kendine hayrı yok ki, evlenecek de ev ocak kuracak da.. Kendi aklı ile attığı tek adım yok. Böyle bir eş ister miydiniz?

Anketör yazmana şaşırdim, bir önceki konuda özel okulda öğretmen demiştin simdi bu adam anketör mü öğretmen mi?

Kaymış zaten kayacağı kadar, borç batağında yüzüyor. Kendine hayrı yok ki, evlenecek de ev ocak kuracak da.. Kendi aklı ile attığı tek adım yok. Böyle bir eş ister miydiniz?
ciddi derecede yolunu kaybetmiş s.çmış bu işlevsizle evlenip sıvayacak:KK14:

Anketör yazmana şaşırdim, bir önceki konuda özel okulda öğretmen demiştin simdi bu adam anketör mü öğretmen mi?
bi tanıdığım yaşım geçiyor vs diye saçma sapan bi adamla evlendi. adam başta mühendisti sonra bi ara mit çalışanı oldu sonra devlette özel işler yapan biri oldu. en son işi yoktu sonra yine bilinmeyen bi işi oldu vs vs. 6 yıllık evliler arkadaşım ne iş yaptığını bilmiyor. ki bence ni mesleği de yok.kedi köpek gibiler. bu adam da ipsiz sapsız saf bi memur kız bulup çöreklenen bi işlevsiz. evlenip dayayacak buna krediyi. sokacak borç batağına sonra emekli olana kadar borç ödeyecek hanım kızımız

yorumunuzun amacini hic anlayamadim. Sizin ve esinizin bizim durumumuzu anlayacagini hic sanmiyorum zaten. Bizim durumumuzun konu sahibine de bir faydasi yok cunku cok farkli olaylar.
Ama madem merak ediyorsunuz, hala iki farkli duzenimiz var, hala cok mutluyuz. Hala keyfimiz nerede nasil isterse oyle yasiyoruz

Willyycigim hic merak eder miyim ya askolsun. Kalbimi kirdin simdi. Asla ve kata mutlulugunuzdan en ufak bir suphem yok ama neden her seferinde mutlulugunuzu vurgulama geregi duyuyorsun acep cok enteresan. Konularinin ve mutlu evliliginizin hayraniyim willyy, konu ac lutfen seviyorum senin konularini. Bize mutlulugun resmini ciz willyy ama biraz da inandiricilik katarsan olur bu is bence. Bir konuda haklisin ama esim ve ben sizi asla anlayamayayiz bu dogru cunku biz biraz geri kafaliyiz ya. Her seyi hos goren sen bizim geri kafaliligimizi da hos gorursun bence.

Willyycigim hic merak eder miyim ya askolsun. Kalbimi kirdin simdi. Asla ve kata mutlulugunuzdan en ufak bir suphem yok ama neden her seferinde mutlulugunuzu vurgulama geregi duyuyorsun acep cok enteresan. Konularinin ve mutlu evliliginizin hayraniyim willyy, konu ac lutfen seviyorum senin konularini. Bize mutlulugun resmini ciz willyy ama biraz da inandiricilik katarsan olur bu is bence. Bir konuda haklisin ama esim ve ben sizi asla anlayamayayiz bu dogru cunku biz biraz geri kafaliyiz ya. Her seyi hos goren sen bizim geri kafaliligimizi da hos gorursun bence.
Mutlulugumuzu da diger detaylari da vurgulayan ben degilim ki, sizsiniz.
Estagfurullah geri kafalisiniz diyemem size ve esinize, ancak hayata cok yonlu bakamadiginiz ve kendi durumunuzdan baskasini anlayamayacaginizi dusunuyorum, siz beni biraz hos gorseniz ben bunu tolere ederdim.
Konulara da gelince bir ilham gelince tasarlayip yazarim, takipte kalin :)

İnsanlar kötü niyetinden sormuyor, düşünüyorlar bunu ya, endişe ediyorlar. Bi yudum canı var sıkıp suyunu içerler büyükşehirde diyorlar. O beleşe pastacı kart horoz eski sevgilisini yakıştıramıyorlardı, üzülüyorlardı buna. Bu kadar bilinmek gücüne gidiyor ama sanki gittiği yerde hiçbir şey soran olmayacak. Şimdiki yeri gibi iyi niyetli de olmayacak, yeni eleman diye dedikodu peşinde olacaklar.
Çok haklısınız daha gitmeden kız benim tayin ile gelecegımı söylemiş bile

herkese herşeyini anlatırsan derler.
Ah ben ne salagım ya , cidden eşim işe girmeden o nikahı kıymayacağım … önce iş bulsun Eylül ayında darlarım zaten . Ve tayin isteyecegım yerde de kızı arkadaşımdan dolayı buldum sadece kiralık evleri sordum ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back