otorite kim

4 yaş büyük demişsin niye öpüyo ki aynı yaş aralığı için el öpme ne demek

Onun benim elimi öpmesi gerekmezmi nedir yalnız yaa o ayrıntıya yeni dikkat ettim öyle saçmalık olur mu hanımefendi yaa küçük olan sizsiniz ne alakası var altıüstü yengesiniz bide yani abisinin karısı olmanız sizin ondan 4 yaş küçük olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor komik duruma düşürmeyin kendinizi bu düşüncesizi dile getirerek Allah aşkına.

Şu mesaji hayretle okudum
Ne kadar elini opturmeye merakli insan varmis,noluyor yani eliniz opulunce kendinizi birsey mi saniyorsunuz anlamadim ki
Sen bunu beklerken senden gidenleri düşünüyor musun hiç? O senin elini öpecek sonra sen kadınsın küçüksün diye kaynının elini ayağını yıkayıp, kirlisini pisini toplayacaksın.
Allahım ya ne zihniyetler. Kadın ve genç nüfus olacak bir de!

sadece yasca kucukler mi buyuklerin elini öper , bence yanlıs dusunuyosunuz , o nasıl ki abisine saygı gösteriyo abisinin elini öpüyo bende abisinin esiyim bana da saygı göstermeli öpmeli elimi bence

ay yok daha neler yaaaaaaaaaa
saygı göstersin ama sanki konak gelinisin el öpmek nedir arkadaşım yaa

Siz okudugunuz anladiniz mi acaba?Ben millet gelip benim elimi opsun demedim konu sahibiyle karistirdiniz siz beni galiba.ayrica kaynimin elini ayagini yikayacak zihniyette de degilim butun bunlar ben elimi opturmedim diyemi olacak yani komik olmayin lutfen.
Bilincli ve kendini yetistirmis bir kadin kim elimi opup basina koyacak diye beklenti icine girmez zaten size iyi el opturmeler ozaman...

Son düzenleme:
Tokalasip öpüşseniz olmuyormu? Nedir bu el öptürme sevdası?
Yenge demesin varsın,ne önemi var?
Size karşı kötü bir davranışı yoksa demeyiversin.
Çok anlamsız bir takıntı sizinki.

Ya iyimisn sen?
Sana neden yenge demesi gerekmis?
Bide elini opsun oylemi?

Senin baska derdin yokmu ya?
Ve evet, abi denilir.
Icinden gelmiyosa mecbur degilsin.
Hic kimse sana mecbur kilamaz.
Tipki seninde ona bazi seyleri mecbur kilmaman gerektigi gibi.
Saka gibisin ya

Ben bunu size değil konu sahibine yazdım sizin alıntı yaptığınız mesaja istinaden, sizin yorumunuza katılarak. Alıntı yaparken yanlışlık olmuş. Hemen saldırı moduna geçmeyin ya, bu foruma deşarj olmak için kavga etmeye geliyor herkes. :)

Senden dort yas buyuk adam sirf sen abisinin karisisin diye elini mi opecek? O da sen elimi op diyo oyle mi? Al birini vur birine

Kaynin elini.opmez.Eger kaynin kocandan kucuk ama senden buyukse yine de abindir.En nihayetinde senden buyukmus
Bizim ailede de boyledir.Evlendin ama onlardan buyuk degildin.Abi deyip dememek sana kalmis.Ben sahsen ismiyle hitabi hos bulmam
Sen.kucuksun yenge dese de olur demese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…