- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sorduben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
Sen bunu beklerken senden gidenleri düşünüyor musun hiç? O senin elini öpecek sonra sen kadınsın küçüksün diye kaynının elini ayağını yıkayıp, kirlisini pisini toplayacaksın.Şu mesaji hayretle okudum
Ne kadar elini opturmeye merakli insan varmis,noluyor yani eliniz opulunce kendinizi birsey mi saniyorsunuz anlamadim ki
eltim büyük kardes ile evli ama benden 8 yaş küçük abla mı diyim elini mi öpeyim saçmalık
Aynen onu bekliyorlar; abla değil yenge diyeceksin Adam Olacak Kız
Biz bu adetleri öğrenmeden önce bir kaç fırın ekmek yiyeceğiz sanırımmmm
sadece yasca kucukler mi buyuklerin elini öper , bence yanlıs dusunuyosunuz , o nasıl ki abisine saygı gösteriyo abisinin elini öpüyo bende abisinin esiyim bana da saygı göstermeli öpmeli elimi bence
Siz okudugunuz anladiniz mi acaba?Ben millet gelip benim elimi opsun demedim konu sahibiyle karistirdiniz siz beni galiba.ayrica kaynimin elini ayagini yikayacak zihniyette de degilim butun bunlar ben elimi opturmedim diyemi olacak yani komik olmayin lutfen.Sen bunu beklerken senden gidenleri düşünüyor musun hiç? O senin elini öpecek sonra sen kadınsın küçüksün diye kaynının elini ayağını yıkayıp, kirlisini pisini toplayacaksın.
Allahım ya ne zihniyetler. Kadın ve genç nüfus olacak bir de!
Tokalasip öpüşseniz olmuyormu? Nedir bu el öptürme sevdası?bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sorduben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
Ben bunu size değil konu sahibine yazdım sizin alıntı yaptığınız mesaja istinaden, sizin yorumunuza katılarak. Alıntı yaparken yanlışlık olmuş. Hemen saldırı moduna geçmeyin ya, bu foruma deşarj olmak için kavga etmeye geliyor herkes. :)Siz okudugunuz anladiniz mi acaba?Ben millet gelip benim elimi opsun demedim konu sahibiyle karistirdiniz siz beni galiba.ayrica kaynimin elini ayagini yikayacak zihniyette de degilim butun bunlar ben elimi opturmedim diyemi olacak yani komik olmayin lutfen.
Bilincli ve kendini yetistirmis bir kadin kim elimi opup basina koyacak diye beklenti icine girmez zaten size iyi el opturmeler ozaman...
Öptüremediniz mi eliniziarkadaşlar yorum yapan herkese teşekkür ederim , sorunu çözdük alehime oldu maalesef
Senden dort yas buyuk adam sirf sen abisinin karisisin diye elini mi opecek? O da sen elimi op diyo oyle mi? Al birini vur birinebir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sorduben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi