otorite kim

benim akrabalarımda dediklerinin aynısını soyledi , sen daha saygılı olmalısın ona karsı dediler

Bana da yenge denildiğinde kızıyorum. İsmimle seslenilmesi hoşuma gidiyor. Benden yaşça küçüklere de rica ediyorum, yenge değil 1sen diye. İsmimle seslenmeye zorlananlarda abla diyor.

Bu konu alay edilmek için açılmış gibi geldi bana.

Birsen inşallah alay edilmek için açılmıştır yoksa 25 yasinda normal olduğunu iddia eden bir kadinin kendinden 4 yaş büyük bir insana el opturup yenge dedirtmek istemesi çok fena

kesinlikle degil , lütfen zan altında bırakmayın

O zaman kadesa nın dediği gibi durum vahim.
Ben zan altında kalmayı yeğlerdim.

Komik bir durumdasınız.. Tek sıfatınız yenge olmaksa tam gaz devam...
sen anlamak istedigin gibi anlıyorsun , yazının tamamını okumadın kim daha saygılı olmalı dedim , bence senin durumun vahim , özel hayatında baskı altındasın burda kendini desarj ediyosun bilgeclik taslıyosun

Ben kocamın bile elini öpmem kayın da kim oluyor yahu. Benden 15 yaş küçük kaynım var ondan bile beklemem. Kaç yaşında olursa olsun hiçbir çocuğa elimi öptürmem. Kp bile elini öptürmez. Bide bazı tipler vardır tokalaşmak için elini verirsin elini yapıştırır senin ağzına öpmüş bulunursun. En sevmediğim gelenek.

Hanımefendi eğer söylediğim saçma geliyorsa sizi ve bu derece gergin ve sert yazmanızı sebep oluyorsa yazmayın zorlami fikrinizi aldım

Kim daha saygılı olmak zorunda diye birşey yok ikimizde birbirinize saygılı olmalısınız ama senin büyük abi ile evli olman yaşça küçük olduğun gerçeğini değiştirmiyor

Eltim eşimin abisi ile evli yani büyük kardeşle bu durumda ben ona yenge mi demeliyim benden 8 yaş küçük olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…