- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
benim akrabalarımda dediklerinin aynısını soyledi , sen daha saygılı olmalısın ona karsı dedilerKaynin elini.opmez.Eger kaynin kocandan kucuk ama senden buyukse yine de abindir.En nihayetinde senden buyukmus
Bizim ailede de boyledir.Evlendin ama onlardan buyuk degildin.Abi deyip dememek sana kalmis.Ben sahsen ismiyle hitabi hos bulmam
Sen.kucuksun yenge dese de olur demese de
Esin mudahil olursa o evde geçim olmaz.Henuz mudahale gereken bisey yok.buyutmeeşim bu konuya mudahil olmadı onada sinir oldum
tüh elini opturup yenge dedirtemedin demek ki çok üzüldük inanarkadaşlar yorum yapan herkese teşekkür ederim , sorunu çözdük alehime oldu maalesef
Kendi haline üzül sentüh elini opturup yenge dedirtemedin demek ki çok üzüldük inan
Taam yenge ver elini öpemKendi haline üzül sen
Birsen inşallah alay edilmek için açılmıştır yoksa 25 yasinda normal olduğunu iddia eden bir kadinin kendinden 4 yaş büyük bir insana el opturup yenge dedirtmek istemesi çok fenaBana da yenge denildiğinde kızıyorum. İsmimle seslenilmesi hoşuma gidiyor. Benden yaşça küçüklere de rica ediyorum, yenge değil 1sen diye. İsmimle seslenmeye zorlananlarda abla diyor.
Bu konu alay edilmek için açılmış gibi geldi bana.
kesinlikle degil , lütfen zan altında bırakmayınBana da yenge denildiğinde kızıyorum. İsmimle seslenilmesi hoşuma gidiyor. Benden yaşça küçüklere de rica ediyorum, yenge değil 1sen diye. İsmimle seslenmeye zorlananlarda abla diyor.
Bu konu alay edilmek için açılmış gibi geldi bana.
kesinlikle degil , lütfen zan altında bırakmayın
sen anlamak istedigin gibi anlıyorsun , yazının tamamını okumadın kim daha saygılı olmalı dedim , bence senin durumun vahim , özel hayatında baskı altındasın burda kendini desarj ediyosun bilgeclik taslıyosunO zamankadesa nın dediği gibi durum vahim.
Ben zan altında kalmayı yeğlerdim.
Komik bir durumdasınız.. Tek sıfatınız yenge olmaksa tam gaz devam...
Ahahahahahah yazı stilinden karakter analizisen anlamak istedigin gibi anlıyorsun , yazının tamamını okumadın kim daha saygılı olmalı dedim , bence senin durumun vahim , özel hayatında baskı altındasın burda kendini desarj ediyosun bilgeclik taslıyosun
yazı stili demiyorlar canim ona algı ifadesi oAhahahahahah yazı stilinden karakter analizi
Ok tskyazı stili demiyorlar canim ona algı ifadesi o
Hanımefendi eğer söylediğim saçma geliyorsa sizi ve bu derece gergin ve sert yazmanızı sebep oluyorsa yazmayın zorlami fikrinizi aldımBen kocamın bile elini öpmem kayın da kim oluyor yahu. Benden 15 yaş küçük kaynım var ondan bile beklemem. Kaç yaşında olursa olsun hiçbir çocuğa elimi öptürmem. Kp bile elini öptürmez. Bide bazı tipler vardır tokalaşmak için elini verirsin elini yapıştırır senin ağzına öpmüş bulunursun. En sevmediğim gelenek.
Kahkaha attimsen anlamak istedigin gibi anlıyorsun , yazının tamamını okumadın kim daha saygılı olmalı dedim , bence senin durumun vahim , özel hayatında baskı altındasın burda kendini desarj ediyosun bilgeclik taslıyosun