otorite kim

Eltim de büyük gelinim der dururdu acaba yenge diyim diye mi bekliyordu bu konuyu okuyana kadar ihtimal vermemiştim

Senin kirildigin nokta biraz saygi gormek sanirim ondan icerlenmissin kimse kimsenin elini opmek zorunda deil tokalasirsin olur biter

Bu ne şiddet ne celal diyesim geldi . Hayırdır günün kotumu geçti

yooo konuyu görünce sizi hatırladım ..burda bende dahil onca kişi size yanlış olduğunuzu söylediği halde bayramda konuyu gündeme getirmişsiniz bildiğinizi okumuşsunuz.. sonrada aldığınız cevaptan memnun olmamışsınız..bende diyorum ki aklın yolu bir bir daha kendinizi eşinizin ailesine karşı böyle küçük düşürmeyin..

ve ben size siz diye hitap ederken sizde üslubunuzu koruyun lütfen...

Se
senin kaynim olmadığın halde bu olaya bu derece celallenmen komik ve insanları tiye Alman edepsizce

bende size karsi üslubunu korumaya gayret ediyorum

O manada söylemiştir ki toplum gelinler arasında en büyük kardeşle evli olana büyük elti der

Büyük elti demeleri ayrı benden yenge dememi beklemesi ayrı kardeşimle aramda 6 yaş var benim, eltim 8 yaş küçük şaka gibi çok bekler bekledi ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…