Istediğini atKahkaha attim
Istiyorum demedim adet olarak o nezaketi göstermesi gerekirdi diye sordum bir nevi ama nerde anlamadan esip gurleyenlerle dolu heryerElini opmesni gercekten istiyor musun
Istiyorum demedim adet olarak o nezaketi göstermesi gerekirdi diye sordum bir nevi ama nerde anlamadan esip gurleyenlerle dolu heryer
Oyle nezaket mi olurIstiyorum demedim adet olarak o nezaketi göstermesi gerekirdi diye sordum bir nevi ama nerde anlamadan esip gurleyenlerle dolu heryer
benim akrabalarımda dediklerinin aynısını soyledi , sen daha saygılı olmalısın ona karsı dediler
Oyle nezaket mi olurkardesim sakasina elimi opunce bile istemiyorum ben ama senin icin bir fantezi
Bu ne şiddet ne celal diyesim geldi . Hayırdır günün kotumu geçtiherkes yanlış bir siz doğru gibi hala maalesef konu aleyhime oldu diyorsunuz.. size hak veren bir Allahın kulu yok ..
akıl var mantık var örf var adet var..
Açtığın konuya bir dön bak sonra da insanlara yaptığın mikemmel karakter analizi yorumlarını oku.Istediğini at
O manada söylemiştir ki toplum gelinler arasında en büyük kardeşle evli olana büyük elti derEltim de büyük gelinim der dururdu acaba yenge diyim diye mi bekliyordu bu konuyu okuyana kadar ihtimal vermemiştim
Bu ne şiddet ne celal diyesim geldi . Hayırdır günün kotumu geçti
senin kaynim olmadığın halde bu olaya bu derece celallenmen komik ve insanları tiye Alman edepsizceAçtığın konuya bir dön bak sonra da insanlara yaptığın mikemmel karakter analizi yorumlarını oku.
Millete derin felsefi yorumlar yapıyorsun ama hayatta en önemli gördüğün dert kaynina elini öpturup yenge dedirtmek ve konu başlığın otorite kim .
sence komik değil mi?
bende size karsi üslubunu korumaya gayret ediyorumyooo konuyu görünce sizi hatırladım ..burda bende dahil onca kişi size yanlış olduğunuzu söylediği halde bayramda konuyu gündeme getirmişsiniz bildiğinizi okumuşsunuz.. sonrada aldığınız cevaptan memnun olmamışsınız..bende diyorum ki aklın yolu bir bir daha kendinizi eşinizin ailesine karşı böyle küçük düşürmeyin..
ve ben size siz diye hitap ederken sizde üslubunuzu koruyun lütfen...
O manada söylemiştir ki toplum gelinler arasında en büyük kardeşle evli olana büyük elti der
Çok etkilendim bu mesajdan o yüzden gidiyorumSe
senin kaynim olmadığın halde bu olaya bu derece celallenmen komik ve insanları tiye Alman edepsizce
Büyük elti demeleri ayrı benden yenge dememi beklemesi ayrı kardeşimle aramda 6 yaş var benim, eltim 8 yaş küçük şaka gibi çok bekler bekledi ise[/QUOTE
Yani