Yani, yaş olarak kendimizden büyük erkeklere abi, büyük kadınlara da abla dememiz gerekir. Birinin eşi olmanız sizi bir mertebeye koymaz.bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sorduben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sorduben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
Eger en büyük abi ile evlendiysen otoritesin.misal bak ben öyleyim herkesler elimi öperAyrıca konu başlığı ve icerik olayı beni hasta ettiyaşı büyük olan otoritedir ya da yenge otoritedir mi demeliyiz
Ben de büyük abiyle evliyim kayınbirader ayaklarımı yıkamak istedi, beni otorite gördüyse demekEger en büyük abi ile evlendiysen otoritesin.misal bak ben öyleyim herkesler elimi öper
sebep ?Ben de büyük abiyle evliyim kayınbirader ayaklarımı yıkamak istedi, beni otorite gördüyse demek
otorite olduğum icinsebep ?