otorite kim

Ben eşimin ablasınada ismiyle hitap ediyorum acaba abla dememimi bekliyor :KK70: hoş ben eşimdende büyüğüm ablasıyla nerdeyse aynı yaştayım :KK70: siz neden küçüklüğünüzü kabul etmiyorsunuz acaba büyük kardeşle evlenince yaşdamı büyüyor :KK70:

Eltim benden 8 eşimden 7 yaş küçük, eşim de yenge demez ismiyle hitap eder bunu hiç saygısızlık olarak görmedi yani

Konu sahibi fikir sordu.Kırmadan ve alay etmeden de anlatilabilir.Az biraz hayat tecrubesi olan da konu sahibinin zaten bu işleri bilmediği ve dolduruşa geldiğini anlar...biraz ablalik yapmak lazim saygıdeğer hanimlar

Ne sen onun elini öp,ne o senin elini öpsün.Şu el öpme nedir ayrıca ya ne kadar gereksiz bir şey,taka taka buna mı takmış adam kafayı.Eğer tekrar aynı şeyleri söylerse kusura bakma,ben sevmiyorum böyle abi,abla,el öpme muhabbetlerini de kapansın konu.Öpmek zorunda da değilsin ayrıca,saygı el öpmeyle gösterilmez.

Ne sen onun elini öp,ne o senin elini öpsün.Şu el öpme nedir ayrıca ya ne kadar gereksiz bir şey,taka taka buna mı takmış adam kafayı.Eğer tekrar aynı şeyleri söylerse kusura bakma,ben sevmiyorum böyle abi,abla,el öpme muhabbetlerini de kapansın konu.Öpmek zorunda da değilsin ayrıca,saygı el öpmeyle gösterilmez.
Tskler

Hanımlar sakin olsakta polemiğe girmeden yazışsak:KK66:
Ablacım siyaset bölümünde polemik serbest tarzında yorumlar gördüm de bugün,aynı şey burası içinde geçerli mi acaba merak ettim:KK23: Şu yorumundan geçerli değil gibi anladım ama yine de bir teyit edeyim dedim:KK53:

bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu :KK43: ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
Eşimin abisi benden büyük abi derim o da ismimle hitap eder.El öpme falanda yoktur.İkinizinde elini öptürmesi saçma geldi.

X