Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba 10000 lira param var otomatik vites bi araba arıyorum..satmayı düşünen varsa görüşmek isterim..
ayrıca kızlar bu paraya ne alabilirim bilgisi olan varsa yardım lütfeeeenopuyorumnanaktan
merhaba
moral bozmak gibi olmasın ama 10.000 tlye güzel araba bulmak çok zor.bende kredi çektim 10.000 lira ayrıyetten borç alıcam.1 aydır araba arıyoruz her kafadan bi ses çıkıyo yok o marka iyi değil yok bu iyi değil beynim bulandı vallaha.şahine bile 7-8 milyar para istiyolar.ama piyasada en ucuz fiat marka araba.sahibinden ve temiz bulmak lazım.pegout 206 olabilir.temiz bulursam alıcam inşallah.
sonuçta çöpe gitmeyecekki paran.araba alıp duracak kapında.yerinde olsam biraz borca girer temiz bi araba alırım.dün aldım sonunda arabamı 2000 model polo.
arabanı aldınmı canım?
Aracım 2000 model toyota corolla 1.6 terra olup muayyer durumdadır.Çok tasarruflu bir motora sahiptir.LPG ruhsata işlidir.Lastikler yenidir.111000 km de dir. Motor ,şanzuman,alttakımlar,lastikler,döşemeler muayyerdir.Hidrolik direksyon,klima,elektrikli camlar,sony cd çalar faal durumda ve sorunsuzdur.3 Adet orjinal yedek anahtarı ve 2 adet kumandalı orjinal toyota alarmı vardır.Tüm bakımları zamanında yapılmıştır.Vizesi mart 2011 e kadar vardır.Masrafsız bir binici arabasıdır.
başka bir sitede ki ilanında kopyaladım üstteki yazıyı.fiyatı 15.000 tl istiyoruz.mail adresini at bana istersen resimlerini göndereyim.
arabamı aldım nihayet konu kapatılabilir....2006 model opel corsa aldım..içime sindi çok..abimin aracılığıyla 17250 e aldık..ama maşaallah araba pırıl pırıl..Allah kaza bela vermesin inşaallah..amin