İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Otoimmün hepatit hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba bende otoimnun hepatit hastasıyım 6 yil önce biyopsi ile kondu kesin tanım. 3 yıldır gebelik düşünüyüm olmuyor doktorum imuranı kesti yarik damak olabiliyor diye. Sadece 10 mg günde deltacortil alıyorum. Karaciğer değerlerim de iyi. Vücut yabancı bir madde gibi görüp atabiliyormuş embriyoyu dogrumu acaba varmı benim gibi otoimnun hepatit olup gebe kalan yardımınıza ihtiyacım var

Meraba banada bu teshis koyulali 6 ay oldu imuran kullaniyorum suan degerlerim cok iyi ama dr ilaclari birakmamin dogru olmadigini soyledi boyle nasil olcak bilmiyorum.

Merhabalar instagramda yaşam koçu Ayşe Kandemir yavaş var takip etmenizi tavsiye ederim yaptıklarını yaparsanız çok şey farkediyor kullandığı takviyelrr çok faydalı

Bende Otoimmün hepatit hastasıyım ve 1 yıldır tedavi olmaktayım. Sizden öğrenmek istediğim. İmuran kullanırken hamile kalınabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Allah hepimize acil şifalar versin...
Kalabilir tabiki ama atakların az oldugu döneme getirmeniz gerekiyor bunu da hamile kalmayı planladığinız zamandan 1 yıl önceden hepatoloji ve kadın doğum doktorunuzla birlikte ilerlemesiniz.Kc nin de durumuna bağlı olarak hepatoloji uzmaniniz kararlaştıracaktır.

Meraba banada bu teshis koyulali 6 ay oldu imuran kullaniyorum suan degerlerim cok iyi ama dr ilaclari birakmamin dogru olmadigini soyledi boyle nasil olcak bilmiyorum.
sakın bırakmayın lütfen çok önemli birden elinize karaciğerinizi alabilirsiniz. Çok sinsidir iyi hissedersiniz am ilaci braktiginiz da birden alt ast 500 olur haberiniz bile olmaz belkide aylarca kc inizi mahvedersiniz

Aynı şeyleri yaşamışız imuran öyle güzel kilo verdirdiki ilk defa bir hastalığı sevmiştim. Ama benim kan değerlerimi bozdu. Lökosit ve nötrofil sayısını çok aşağı çekince ilaç değişikliğine gidildi. Şimdi nasılsınız tedaviniz nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…