Otobüste hangi koltuk...

Sofor arkasi olmaz hele bacaklari uzun insanlar icin, uzatsan uzamaz kipirdasan kipirdayamazsin.
En iyi yeri sana soyleyeyim, 23 ve 24. Koltugu sonuna kadar indirirsiniz cok rahat gidersiniz.

:) aynen öyle şoför arkasında sıkışır kalırız. Kamil koç ta bilet açmadığı için bakamıyorum. 23-24te düşünülür evet tşk eedirm

27-28 asla rahat değil bana göre.ki ben 44 kilo 1,65 boyundayım.ama bacak boyum uzun olduğu için hiç rahat edemiyorum o numarada.önünde dolap var bacaklarımı uzatamadığım için uyuşuyor.
kamil koç un rahat otobüsleri kadar rahat yolculuk yapmadım.çok geniş koltuk araları.

hayır hani onu örnek verdim 3 lü koltuğu olan vip otobüslerden bahsetmek için söylemiştim..mesela kamil koçunda nilüferinde metronunda bu araçları var bildiğim kadarıyla..
nilüfer gitmiyo ulusoyla gitmek istdim en rahat orası diye ama metroya da bakıyım

Türk insanın genel boy ortalaması 1.70 zaten eşiniz neyse de siz nasıl rahat edemiyorsunuz??

rahat etmek istiyorsanız tekli otobüs koltukları var vip. araları geniş onları tercih edin.
yoksa normal araçlarda pek farketmiyor nereye oturdugunuz.

27-28 asla rahat değil bana göre.ki ben 44 kilo 1,65 boyundayım.ama bacak boyum uzun olduğu için hiç rahat edemiyorum o numarada.önünde dolap var bacaklarımı uzatamadığım için uyuşuyor.
kamil koç un rahat otobüsleri kadar rahat yolculuk yapmadım.çok geniş koltuk araları.

Şuan kapalı eğer açıkbulursam bende denemek istiyorum

Türk insanın genel boy ortalaması 1.70 zaten eşiniz neyse de siz nasıl rahat edemiyorsunuz??

rahat etmek istiyorsanız tekli otobüs koltukları var vip. araları geniş onları tercih edin.
yoksa normal araçlarda pek farketmiyor nereye oturdugunuz.

Uzun yol oluduğu için arada uzatma ihtiyacı duyucam. metrosüste bile sıkılıyorum.
Evet bu rahat otobüsleri öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

Eşimin boyu 1,90 benim 1,70 bunu söylüyorum çünkü araçlarda rahat edemiyoruz ve İlk kez uzun bir yolculuğa çıkacak Giresuna gitmek istiyoruz İstanbul'dan... Ulusoyla gitmek istiyoruz ama otobüste koltuk aralarının en rahat olduğu yer neresi sormak istedim bilenlere... 27-28 olarak düşünüyoruz ama sizce neresi?
Eki Görüntüle 1574952
soru
Eşimin boyu 1,90 benim 1,70 bunu söylüyorum çünkü araçlarda rahat edemiyoruz ve İlk kez uzun bir yolculuğa çıkacak Giresuna gitmek istiyoruz İstanbul'dan... Ulusoyla gitmek istiyoruz ama otobüste koltuk aralarının en rahat olduğu yer neresi sormak istedim bilenlere... 27-28 olarak düşünüyoruz ama sizce neresi?
Eki Görüntüle 1574952
bir derdim var bölümündesiniz derdinize bayıldım ne güzel hayatlar bunlar yaa

X