otobüste birisi fotoğrafımı çekti

poponuzu çekmiştir, bir kere metroda yanımda oturan sapık, telefonuyla ugraşıyor gibi yapıyordu, gözüm bir an ekrana takıldı bir baktım önümüzde arkası dönük ayakta duran kızın poposunu çekiyor pislik ne yapıyorsun sen dedim şöyle bir baktım tam millet bize baktı, sırada kapılar açılmasın mı hemen indi adi herif, var böyle sapıklar maalesef.

bende öyle düşünüyorum.

evet, böyle yorum yapan bir kadın.. ne bileyim.. ne değişik insanlar var.. ben zaten neye uğradığımı şaşırmışım.. bu sorgulayıcı yorum ne..

şunları sadece şu suriyeli aşıklarına yapsalar ya
İnsanlar eylemin kötülüğünü belirtiyor, öte yandan ırk belirtilmesinden rahatsızlık duyuyor, rahatsızlığın sebebi adı üstünde ırkçılık olması. Sırf insanlar sizin gibi Suriyelilerden nefret etmiyor diye, iğrenç olan eylemi onların yaşamasını ummak... Şimdi bu cümleden sonra sizin derdinizin taciz olduğuna inanmamızı mı bekliyorsunuz? Amacınız bal gibi ırkçılık işte.

haklısın canım..
ne dediğin değil, nasıl söylediğin önemli..

suriyelilere hiç denk gelmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz.. belli ki..
ben pipisini gösterene de denk geldim, foto çekene de..
ha yazmam gerekirse en son yine SURİYELİLER teyzemin bıçak zoruyla atmden çıktığını görüp tüm parasını aldılar.
siz istediğiniz kadar IRKÇILIK diyebilirsiniz
kendi ülkemizde güvende değiliz.

hmmm evet ırkçı olabilirim, ama hiçbir kadının tacize uğramasını istemem, o yüzden aşıklarına diye belirttim, flörtleşsinler işte tatlı tatlı

Ben Balıkesir'de yaşarken gayet oranın yerlisi tarafından tacize uğradım, gelip yörük beni taciz etti demiyorum. Sapık sapıktır diyorum, bu bozuk karakterinin getirdiği bir eylemdir, ırkıyla alakası yoktur. Kendi ülkemizde kendi insanımızın kötülerinin sayesinde de güvende değiliz.

hmmm evet ırkçı olabilirim, ama hiçbir kadının tacize uğramasını istemem, o yüzden aşıklarına diye belirttim, flörtleşsinler işte tatlı tatlı
Kendinden mi haberin yok? Irkçı olmayanların başına gelsin ne demektir? Mesajın devamı facia yani, Öyle alakasız mesaj atmışsın ki mantıklı cevap vereyim diyorum mümkün bırakmamışsın tebrik ederim.

Suriyeli biriydi demiyor Suriyelilere benzettim diyor konu sahibi...

Herkes herkese benzer valla...

Kendi milletimizden de ne yapanlar oluyor.

Emin olsaydın keşke...

O semti seviyorum ben bu arada. Ama olaylar olmuyor mu oluyor...

ağzınıza sağlık

Suriyeli biriydi demiyor Suriyelilere benzettim diyor konu sahibi...

Herkes herkese benzer valla...

Kendi milletimizden de ne yapanlar oluyor.

Emin olsaydın keşke...

O semti seviyorum ben bu arada. Ama olaylar olmuyor mu oluyor...
burası kadınlar kulübü değil mübarek..
ben burda gizlice çekilmiş bir fotoğraftan bahsediyorum, sizden yardım bekliyorum
siz suriyeliye taktınız
şaka gibisiniz

ya ne alakası var suriyeli aşığı dedim, ırkçı olmayan herkes suriyeli aşığı mı? nasıl bir genellemedir bu.
ayrıca bir olayın taciz olabilmesi için taraflardan birinin bu olaydan rahatsızlık duyması gerekir aksine flörtleşme ya da fantazi denir, farkındasınız değil mi?

Mide bulandırıcısınız.

siz de çok tatlışsınız

Valla böyle bir durum başıma gelse hiç yanına gidip tartışmam. Telefonumu çıkarır brnde onun fotosunu çeker sonrada şikayet ederim polise.Ve tabiki bunu yapacağımı o kişiye hissettirim artık fotomu siler mi yoksa rezil olmayi mi bekler orasını bilemem.
Sapık dolu ortalık ya..

burası kadınlar kulübü değil mübarek..
ben burda gizlice çekilmiş bir fotoğraftan bahsediyorum, sizden yardım bekliyorum
siz suriyeliye taktınız
şaka gibisiniz

Tüm mesajlarında Suriyelilere yüklenmişsin arkadaşım.
Derdin fotoğraf ise tepki verseydin.
Bağır çağır topla milleti başına...

Şaka gibi olan ben miyim yoksa sen mi ?

Ayrıca Suriyelilere benziyordu diyerek apaçık hedef gösteriyorsun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…