- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
-
- Konu Sahibi lanadelmilav
Sola tak yüzüğü. Nişanlı olsanda o hayvanlar için hala sahipsiz kategorisindesin maalesef.nişanlıyım
parmağımda yüzük var buna rağmen..
Şikayet et lütfen. Bir şey çıkamayacağını düşünsen de şikayet et. Belli olmaz. Belki ilgilenen çıkar.aynı anda ikimizde indik ve kalabalık değildi napıyosun sen ya dedim anında uçtu son duraktı herkes inmişti otobüs kalabalık değildi telefonu tutuşundan anladım
ugraşırlar. zamanını hatırlamıyorum ama yuruyen merdivenler cıkan etekli bir kızın videosunu ceken gencleri ifşa etmişlerdi ve ceza aldılar sonra. basına medyaya her yer de cıkmıştı.uğraşacaklarını hiç sanmıyorum
bidaha asla erken çıkıp o otobüse binmem sabah sabah bütün keyfim kaçtı
senin nerde nasıl çekildiBenim de başıma geldi birkaç hafta önce.
Bunun cezai bir durumu yok mu kızlar ya? İsteğim dışında fotoğrafım çekildi sonuçta.
Yani korkutucu bir durum.
Benim de başıma geldi birkaç hafta önce.
Bunun cezai bir durumu yok mu kızlar ya? İsteğim dışında fotoğrafım çekildi sonuçta.
Yani korkutucu bir durum.
amin..Gecen aksam evde ufak bir kaza gecirdim ayak kemigim çatladı ve acile gittik devlet hastanesine ve ağzına kadar dolu idi.. Yüzde sekseni suriyeli genclerdi hep yuzleri gozleri patlamış kavga etmisler kimbilir kim ile.. Doktor hep darp yazdi elindeki aciklama kagitlarina... Ahh vatanım Allah sonumuzu hayır etsin..
Siz de üzülmeyin ama dikkat edin mesela birdaha o yorungedeki otobuse gec bile kalsaniz binmeyin.. Allah bizi kötülerin kotuluklerinden korusun..
Eve gidiyordum, karşıya geçecektim. 2 tane at hırsızı kılıklı adam konuşuyorlardı. Biri akıllı telefonunu yüzüme doğru yöneltti. Şak diye ses geldi, o an saçımı yüzüme attım aceleyle hemen çıkmasın diye. Bir de homurdandı arkamdan.senin nerde nasıl çekildi
tahminin varmı niye çekti
banada hiç kadın görmemiş gibi davrandı işteEve gidiyordum, karşıya geçecektim. 2 tane at hırsızı kılıklı adam konuşuyorlardı. Biri akıllı telefonunu yüzüme doğru yöneltti. Şak diye ses geldi, o an saçımı yüzüme attım aceleyle hemen çıkmasın diye. Bir de homurdandı arkamdan.
Korktum o an bir şey de yapamadım. Nedenini bilmiyorum, hiç kadın görmemiş gibi davrandıkları kesin. Bir daha olursa ama o sokağı yıkarım başlarına. Bıktım artık!
Suç olması lazım zaten. Hırsızlıktan hiç farkı yok. Birinin görüntüsünü çalıyorsun dümdüz işte.Ben var diye okumustum sanki tacize giriyor neticede ama o anda yakalamak gerekir..
Bu tip insanlar fırsatını bulsa neler yapar neler. Onun için en ufak şey fotoğraf çekmek emin olun. Kadına saygıları yok çünkü, ona göre sen onu mutlu etmek için var olan bir mahluksun çünkü. Başka bir varoluş amacın yok. Bak aklıma geldi yine kuduruyorum.banada hiç kadın görmemiş gibi davrandı işte
o bakışları gördüm
pis reziller. kadın insan değil sanki erkeği memnun etmek için gönderilen köle.Bu tip insanlar fırsatını bulsa neler yapar neler. Onun için en ufak şey fotoğraf çekmek emin olun. Kadına saygıları yok çünkü, ona göre sen onu mutlu etmek için var olan bir mahluksun çünkü. Başka bir varoluş amacın yok. Bak aklıma geldi yine kuduruyorum.
hiç rahat edemiyorum hemde..sizin ne giydiğiniz kimseyi ilgilendirmez, isterseniz mini etek giyersiniz isterseniz pantolon ama kimsenin sizi süzmeye hakkı yok. Allah belalarını versin böyle sapıkların da hiçbir yerde rahat edemiyoruz. pislikler.
aklıma geldi de birgün sınav için gtmiştim gazi mahallesineBu tip insanlar fırsatını bulsa neler yapar neler. Onun için en ufak şey fotoğraf çekmek emin olun. Kadına saygıları yok çünkü, ona göre sen onu mutlu etmek için var olan bir mahluksun çünkü. Başka bir varoluş amacın yok. Bak aklıma geldi yine kuduruyorum.