otobüste birisi fotoğrafımı çekti

Kanayan yaramiz suriyeliler. Carsiya gitmekten nefret ettiriyolar insana. Gercekten virus gibiler. Adim basi dilenci. Minicik bebeklerle dileniyolar sogukta. Adamlar dersen grup halinde volta atiyolar. Hayir sokaklarimiz cok guvenli gibi bir de bunlar cikti basimiza.

metrobüste bile suriyeli çocukların sarılarak mendil aldırmaya veya para vermeye zorlaması.. aslında o küçük çocuklara çok üzülüyorum..

Konu sahibi ben sana bir yöntem söyleyeyim; bir tane bir milyoncu bulacaksın. Orada alyans benzeri bir şey alacaksın. Sokakta, otobüste onu takacaksın. En azından bir kısmı geri durur. Ben şahsen öyle yapıyorum. Yolda takıyorum. İş yerinde ve evde çıkarıyorum. Ben bir nebze rahatladım. Aslında şeytan diyor; daya tabancayı ağzının içine bak bakalım gıkı çıkıyor mu pisliğin. Tırsım tırsım kaçar vallahi ama işte sen suçlu olursun. Bence yine de şikayet et. Belki insaflı bir memura denk gelirsin de adamın azıcık gözü korkar.

yüzüm çıkmadı arkadan çekti tahminimce kalçalarımı..
Arkan dönükken kalçanı çektiğini nerden anladın? Birşey yapılmaz diye birşey yok kaç defa böyle olaylar oldu ses çıkarırsan kalabalık anında müdahale ediyor, ben metroda denk geldim mini etek giyen kadının Alttan fotoğrafını çekmiş, sapık önde güvenlik görevlileri arkasında koşturuyorlardı. Hemde Şişli gibi bir yerde, sapık sapıktır, dini, ırkı hatta cinsiyeti yoktur.

Kimse sevmiyor, kimse istemiyor. Sonuna kadar da haklıyız. Ülke bizim ama elin pislikleri yüzünden hale bak.

Hiç sorma ya işiklarda battaniyeye sarılmış bi bebekle arabamiza yanaşti oyuncak bebek sandim bi baktim ki daha yeni doğmuş belki daha 10 günlük bile değil yüreğim parçalandi bende anneyim yeter artik bebekleri bu işe alet etmesinler..

ya ben de yaşadığı kötü bir olayı dile getirirken o kişinin ırkını da belirtenleri anlamıyorum. kötülüğün ayıbın günahın ırkı mı var? yada şöyle sorayım. Bizim içimizde tacizci tecavüzcü hırsız uğursuz hiç mi yok? insanı insan olarak değerlendirmemiz lazım. Suriyeli bunu yaptı, İngiliz bunu yaptı, Türk bunu yaptı demek bana çok saçma geliyor her zaman.

Seneler once bir gun arkadasimla yururken simsek cakmis gibi hissettim. Hava da baya baya gunesliydi yani. Arkadasim demez mi bak su arabadaki bizim fotografimizi cekti. Sonra gittik yanina hesap sorduk ne hakla yaparsin diye. Bin bir ozurler falan. O zamanlar dijital makineler yok filmli makineler var. Arkadasim makineyi kaptigi gibi icinden film kasetini alip icindeki filmi disari cekti yansin diye. Adam da bir sey diyememisti. Bir daha da yapmamistir umarim. Bizim de uzerimizde ahim sahim bisey yoktu yani normal kiyafet iste. Anlamak mumkun degil.

aynı anda ikimizde indik ve kalabalık değildi napıyosun sen ya dedim anında uçtu son duraktı herkes inmişti otobüs kalabalık değildi telefonu tutuşundan anladım

anlayamıyorum neden yapıyor
kendimi güvende hissetmedim sürekli arkama baka baka gittim

nişanlıyım
parmağımda yüzük var buna rağmen..

sen böyle devam et

Geçen sene oğlum küçüktü, dışarıda uykuya kendi kendine dalamayınca battaniyesine koyup sallamıştık. Ama salladığımız yer Yenikapı metro istasyonu.

Adamın biri de oturmuş elinde telefon bizi çekiyor. Farkettim bağırdım ne var diye, tam gidip telefonunu yere fırlatacaktım ki onun bindiği tren hareket etti.

Sosyal medyaya yüklese de denk gelsem sürüm sürüm süründürsem diye bekledim ama ya ben denk gelmedim ya da tırstı yüklemedi bi yere.

Memleket zaten sapık, manyak, ruh hastası dolu. Yenilerini eklediler bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…