- 8 Kasım 2016
- 963
- 609
- 29
-
- Konu Sahibi lanadelmilav
evet çok korktum, ne bileyim değiştirip internete koyar falan filan.. tahminimce kalçalarımı çektiGerçekten tuhaf bir durum olmuş. Bazı insanlar takıntılıdır böyle şeylere. Amaan deyip geçeceksin yapacak birşey yok. Ama dışarının artık bu kadar tehlikeli olması insanı gerçekten korkutuyor...
bende güvende hissetmiyorum otobüste fazlaca vardı ve çok fena bakışlara maruz kaldım bacaklarıma bakmalar, süzmeler ve utanmadan..bu suriyelilerden cidden bıktım ben. ben de çarşıya gittiğimde sözlü tacize uğradım çok defa hem de kalabalık bir ortamda. kendimi güvende hissetmiyorum!!
evet çok korktum, ne bileyim değiştirip internete koyar falan filan.. tahminimce kalçalarımı çekti
o an kendimi kötü hissettim, öyle baktılar sanki çırılçıplak gelmişim gibi..ha ayrıca bu arada sen mini etekli de olsan göbeği açık da olsan göğüs dekolteli de olsan kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok.
Kadınlar olarak ne psikolojiye geldik baksaniza tahrik edici değildim diye açıklama yapmaya çalışıyoruz bir de...
yüzüm çıkmadı arkadan çekti tahminimce kalçalarımı..bi keresinde bende otobüste bi kadının fotoğrafını çekmiştim, saçının rengi çok hoşuma gitmişti
boyattım sonra o renge
ama tabi karşı cins olması çok enteresan
yüzün çıkmadıysa fotoğrafta sapık işte başına bi iş gelmez.
ne günlere kaldık yarabbim sen koru
anlam veremedim ama iğrendimBır avmde yuruyen merdıvenlerden inerken aşağıda bır adamda beni çekmişti yıllar önce anlam verememiştim ve bıraz ürpermiştim ama bişey olmadı. Sapıktır işte. İnternete bıle koysa senı totondan kim tanıcak. Benı önden ve boydan cekmişti. İnternette rastlamadım hiç
şikayetci olun camera varsa etrafta bakılır belki adam oralarda dolanıyorsa polis bulabilir. otobıuslerin içinde de kamera var artık.Merhabalar öncelikle. Bu sabah garip bir olay yaşadım ve anlam veremedim. İstanbul'da yaşıyorum. İşyerine gitmek için her sbaha otobüse biniyorum. Bu sabah biraz erken çıktım ve kendi otobüsümden farklı olan fakat yine gideceğim yere giden, ama tehlikeli bir bölgeden gelen(bilenler bilir gazi mahallesi) otobüse bindim.Doluydu baya. Bindiğim gibi baştan aşağı süzmelere maruz kaldım. (açık giyinmedim pantolon kazak deri ceket) Neyse ilerledim baya sonra Suriyeli bir adamın olduğu yere rast geldim. Ben inerken arkadan benim fotoğrafımı çekti! evet evet benim fotoğrafımı çektiğini farkettim. Sebebini bilmiyorum. Neden çekmiş olabilir?
tam soracakken napıyosun sen ya dememe kalmadan koşarak uzaklaştı. Yanlış anlamayın ama tip olarakta sapığa benziyordu. Tahminimce, her kızın böyle fotoğrafını çekiyor ve kimbilir neler düşünüyor..
Aklıma baya takıldı.
uğraşacaklarını hiç sanmıyorumşikayetci olun camera varsa etrafta bakılır belki adam oralarda dolanıyorsa polis bulabilir. otobıuslerin içinde de kamera var artık.